2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sakla sakla nereye kadar cek :) 3,gunluk dunya

Bendede oluyor ates basmasi Gecede cok terliyorum kaloriferide kapatip yatoyorjm

Ben yatak odasina yatmam , bebegimjn odasinda koltugum var acilan onu hazirlarim gelen gidende benide bebegimide orda gorur diye dusunuyorum, bende surekli yatamam ya saglik versinde Rabbim

Ben bebek ayakları olan kolye olsun dedim esim fiyatını sormuş onlarda çok ucuzmus sen daha iyilerine layıksin dedi bende o zaman sen al bişeyler süpriz olsun dedim
Banada ole bise gosterdi esim bu cok guzel aliyimmi die bende sen bilirsin bise almasanda olur dedim :) bebek ayagi eli var tarih ve isimde yaziliyor ,bakalim ole gecmisti konusu

burcuerenoztel hayırlı olsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. ..
scarfaceislove tez zamanda sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
nomatter etiketlerin netliğini bozmadan küçültmek istersen avatar sizer diye bi program var,ben çok faydalanıyorum ondan.Paintte dediğin gibi bozuluyor.
Biz de hayırlısıyla kucaklarımıza alsaydık yavrularımızı. ..

benimkide örkide alıp duruyo ev herrenk orkideyle dolu. bu sefer ne renk alayım dedi yapma çiçek al bari dedim. orkideler açsın diye cebelleşip duruyom yapay cicek güzel olur artık :)

ben hastaneden sonra yatak hazırlamıcam mevlütte sererim dantelli gelin setini. zaten saten bişe uyutmaz lahusayken onu çekemicem bide. gelen gidende pek olmaz zati :)

Ben belli bir mantık aramıyorum eğer çocuğuma zararlı değilse bide annem mutlu olsun diye gelenek görenek ne varsa yapıyorum.Mesela kırkı çıkacağı zaman suyuna 40 tane çakıltaşı ve güzel kokan çiçek yaprakları atarlar.Bunu çok severek uygulamıştım.Kırmızı ve sarı örtü örtülmesi yüzüne de çok şık duruyor.Yaşlıların dedikleri şeyleri uygulayınca mutlu oluyorlar.Mesela alışıla gelmiş bir adet daha var çocuğa künye almak.Minicik bebeğin neyine kunye.Ama daha doğmadan kunye alalım diyelim hayale başlıyorlar.Birde lohusa yatağı mevzusu var daha ben evlenmeden çeyizimde beyaz iş kırmızı saten sırıklı pamuk yorganlı nevresim takımım var.İlk doğumum yazdı seremedim.Bu doğumda illaki serip kullanacakmışım Allah nasip ederse.Göbeğimde dikişle o ağır yorganı nasıl çekecem ayrı konu ama kırmayacam onu da yapıcam.Artık destek alırız yorganı örterken :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…