- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Ben çeyizimde , uçları dantel olan bi taneyi kullandım sonra ütülemeye üşendim
Hazır nevresimlerden kullanıyorum
Ama tabi yıkanmış açılmış bazısının renkleri
O çok daha gösterişli ama kıyamıyorum, beyaz bi de goldla süslemişler
Yeni bi takım alsam da el emeğine dokunmasam diye düşünüyorum
Yatak ortsnu serin gitsin kizlr
kızlar ateş basması herkesde varmı ya.bazen alev alev yanıyorum sanki menapozlu kadınlar gibi.kızım olmasa kaloriferi kapatıcam ama oda hasta zaten iyice hasta etmeyim.
başka birşeyle alakası olabilirmi acaba .gece zaten yorgan örttüğüm yokda artık gündüzleride duramıyorum
scarfaceislove hem gecmis olsun hem hayirli olsun insallah bebeginnle evine sagsalim gidersiniz bir an once
kızlar doğumdan sonra yatak odasındamı kalıcaksınız sürekli ben salona kanepenin birinede çarşaf serip orda uzanayım diyorum tv falan seyrederim yatak odası sıkıcı olur zannımca.çok yatabileceğimi sanmıyorum ama bellide olmaz tabi
Banada ole bise gosterdi esim bu cok guzel aliyimmi die bende sen bilirsin bise almasanda olur dedim :) bebek ayagi eli var tarih ve isimde yaziliyor ,bakalim ole gecmisti konusuBen bebek ayakları olan kolye olsun dedim esim fiyatını sormuş onlarda çok ucuzmus sen daha iyilerine layıksin dedi bende o zaman sen al bişeyler süpriz olsun dedim
Allah yardimciniz olsun. Gozun aydin ayricaKızlaaarrr ...
Ben erken doğum yaptım cumartesi gecesi.
Face sayfasında olanların haberi vardır.
Kızım küvezde. Ne olur bize dua edin
Kızlaaarrr ...
benimkide örkide alıp duruyo ev herrenk orkideyle dolu. bu sefer ne renk alayım dedi yapma çiçek al bari dedim. orkideler açsın diye cebelleşip duruyom yapay cicek güzel olur artık :)erkeklerin hepsinin mantığı aynı benimkide aynı o zaman seçde ne istiyosan onu alayım diyo hakikaten eve çiçek alır gibi olacak o zamanda ama gereksiz bişeye para vermesinden iyidirkendi haline bıraksam gider saçma bişey alır gelir en sonki tartışmamızda gönlümü almak için bana bi babet almış hiç giyemedim öyle süslü bişyki ...bunca yıldır tanıyosun bilmiyomusun sade giyindiğimi dedim bi tane de böyle olsun arada diyo, zevkinden anlamıyorum seçemedim demiyoda
ben hastaneden sonra yatak hazırlamıcam mevlütte sererim dantelli gelin setini. zaten saten bişe uyutmaz lahusayken onu çekemicem bide. gelen gidende pek olmaz zati :)Tabi canım uğraşılmaz ütüsü falan zor iş.lohusa yatağına serersin belki bide mevlüde.sonra kaldırırsın.oğlun olursa sünnette kulanırsın sonra kızın çeyizine koyarsın.ahhaha cılkını çıkardım:))
Allah yardımcın olsun.Kızınında senindeKızlaaarrr ...
Geçmiş olsun benimde uykum kaçtıKarin ağrısından uyuyamiyorum..
Benim heryerim dantel ben klasik annem utanmasa lcd televizyonuma ve bilgisayarıma da dantel koyacaktı.Ben evlenirken çeyizimi ablamlar dizdi ya sermeyin şunları dedim dantel serdiler
Bende evlendiğim ilk hafta kaldırdım
Ben belli bir mantık aramıyorum eğer çocuğuma zararlı değilse bide annem mutlu olsun diye gelenek görenek ne varsa yapıyorum.Mesela kırkı çıkacağı zaman suyuna 40 tane çakıltaşı ve güzel kokan çiçek yaprakları atarlar.Bunu çok severek uygulamıştım.Kırmızı ve sarı örtü örtülmesi yüzüne de çok şık duruyor.Yaşlıların dedikleri şeyleri uygulayınca mutlu oluyorlar.Mesela alışıla gelmiş bir adet daha var çocuğa künye almak.Minicik bebeğin neyine kunye.Ama daha doğmadan kunye alalım diyelim hayale başlıyorlar.Birde lohusa yatağı mevzusu var daha ben evlenmeden çeyizimde beyaz iş kırmızı saten sırıklı pamuk yorganlı nevresim takımım var.İlk doğumum yazdı seremedim.Bu doğumda illaki serip kullanacakmışım Allah nasip ederse.Göbeğimde dikişle o ağır yorganı nasıl çekecem ayrı konu ama kırmayacam onu da yapıcam.Artık destek alırız yorganı örterken :)Sarı tulbentin manevi tarafı olabileceğini düşünmedim hiç medeni taraf derken de geleneksellesmis kalıplaşmış bilimsel dayanağı olmayan uygulamaları kasteddim
kimseye medeni yada medeni değil diye sınıflandırma yapmadım zaten benim kV Bu tarz uygulamalara inanma çünkü tıpta bir açıklamasının olmadığını biliyor diyeyim daha yumuşak bir cümle olsun o zaman
mesela kendi ailem tam tersi kursta yapmayın denen tüm hareketleri ve uygulamaları annem şu anda kardeşimin 20gunkuk bebeğine yapıyor anne sen hiç de medeni değilsin diye terslemiyorum kadini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?