2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar dün izin alıp gittim doktora tansiyonum düşmüş ondanmış baş ağrım ve mide bulantım iki ilaç verdiler dinlendim geçti cok sukur. Burcudan haber var mı bu arada hayırlı cumalar. Rabbim herkesin gönlünden geçeni nasip etsin. Birde face grubunun adı ne bende geliyim

Günaydın canim Burcu dün normal doğum yapmış Meltem söyledi bizede

inşallah iyi bir yere atanırsın bulunduğun şehire olmasının imkanı varmı
kusura bakmayın giremiyorum bir kaç gündür bulunduğum şehirede eşim atandığı için yerleşmiştik şimdi memleketimize daha yakın yerler olma ihtimali var sıralamam güzel bakalım herşeyin hayırlısı

teşekkür ederim ancak cevap verebiliyorum evet atama var 15 bin zaten çok sınırda kalmıştım kısmetse olucak darısı bekleyen herkesin başına

Hadi bakalım hayırlısı olsun bebek sansiyla geliyor ne güzel. Sonuçtan haberdar et meslektaşım :)

gunaydin kizlar nasilsiniz ya benim son gunlerde her sabah uyandigimda sag kolum sisiyo ve uyusuyo uzerine yatmis gibi ama genelde soluma yatiyorum acaba diyorumki sag bobregimdeki buyumedenmi kaynaklaniyo cunku sag bacagimada cok kramp giriyo su an sag elim davul gibi zor yaziyorm valla

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece bebek konularında değil aslında ben bi çok konuda pek bilmiyorum gelenekleri bildiklerimi de uygulamam pek. Bide bizim 2 taraf çok farklı kültürlere sahip birini yapsan diğeri garipsiyor tepki veriyor
şimdi bebek mevzusunda durum daha hassas tabi bebeğe zararı olmayan şeyleri gönülleri olsun diye yaparım ama annemlerin öyle uygulamaları var ki 4 tane çocuk nasıl hasar almadan büyümüş diyorum bazen :)
Bide sanırım işin teorisi kitapta yazaniyla uygulaması çok farklı oluyor bebek bakımı bana çok yabancı bi konu yaşayıp gorucez:)

Siz siz olun gripli kisilere yaklaşmayin..
Çok fena ya.. 3 gündür esir aldı beni.
Gittikçe de artıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…