Günaydın canim Burcu dün normal doğum yapmış Meltem söyledi bizedeGünaydın kızlar dün izin alıp gittim doktora tansiyonum düşmüş ondanmış baş ağrım ve mide bulantım iki ilaç verdiler dinlendim geçti cok sukur. Burcudan haber var mı bu arada hayırlı cumalar. Rabbim herkesin gönlünden geçeni nasip etsin. Birde face grubunun adı ne bende geliyim
kusura bakmayın giremiyorum bir kaç gündür bulunduğum şehirede eşim atandığı için yerleşmiştik şimdi memleketimize daha yakın yerler olma ihtimali var sıralamam güzel bakalım herşeyin hayırlısıinşallah iyi bir yere atanırsın bulunduğun şehire olmasının imkanı varmı
evet gündür girmiyorum nete kusura bakmayın atama durumu var şuan gündemde haftaya cuma sonuçlar açıklana cakHadi hayrlsi. Sen atancksin sanrm
teşekkür ederim ancak cevap verebiliyorum evet atama var 15 bin zaten çok sınırda kalmıştım kısmetse olucak darısı bekleyen herkesin başınaDuru'lar iyi,birkaç öğrencim var çalışkanlar da :)
şubatta atamamı var canım? böyle atama oldu mu içim cız ediyor ama yapıcak bişi yok
ben de özeldeyim.sınava da girmedim zaten.
hakkında hayırlısı olsun inşallah iyi bir yere çıkar tayinin bebeğinin şansına
benim 32 hafta raporunda da tarih falan yazmıyordu.doktorun veya sekreterinin sana söylemesi lazım.
sen kendin hesapla bakalım 37+0 ne zaman doluyor.
Hadi bakalım hayırlısı olsun bebek sansiyla geliyor ne güzel. Sonuçtan haberdar et meslektaşım :)kusura bakmayın giremiyorum bir kaç gündür bulunduğum şehirede eşim atandığı için yerleşmiştik şimdi memleketimize daha yakın yerler olma ihtimali var sıralamam güzel bakalım herşeyin hayırlısı
:) cumayı bekliyoruz bakalım yazarım burdan. bende öyle diyorum hep sınırda kalıyordum bebeğimin nasibi olucak:)Hadi bakalım hayırlısı olsun bebek sansiyla geliyor ne güzel. Sonuçtan haberdar et meslektaşım :)
Allah hayirlisini nasip etsin yaa boyle duydukca korkuyo insanValla topicte bu gidişle bir avuç mart annesi kalcaz
Sadece bebek konularında değil aslında ben bi çok konuda pek bilmiyorum gelenekleri bildiklerimi de uygulamam pek. Bide bizim 2 taraf çok farklı kültürlere sahip birini yapsan diğeri garipsiyor tepki veriyorBen belli bir mantık aramıyorum eğer çocuğuma zararlı değilse bide annem mutlu olsun diye gelenek görenek ne varsa yapıyorum.Mesela kırkı çıkacağı zaman suyuna 40 tane çakıltaşı ve güzel kokan çiçek yaprakları atarlar.Bunu çok severek uygulamıştım.Kırmızı ve sarı örtü örtülmesi yüzüne de çok şık duruyor.Yaşlıların dedikleri şeyleri uygulayınca mutlu oluyorlar.Mesela alışıla gelmiş bir adet daha var çocuğa künye almak.Minicik bebeğin neyine kunye.Ama daha doğmadan kunye alalım diyelim hayale başlıyorlar.Birde lohusa yatağı mevzusu var daha ben evlenmeden çeyizimde beyaz iş kırmızı saten sırıklı pamuk yorganlı nevresim takımım var.İlk doğumum yazdı seremedim.Bu doğumda illaki serip kullanacakmışım Allah nasip ederse.Göbeğimde dikişle o ağır yorganı nasıl çekecem ayrı konu ama kırmayacam onu da yapıcam.Artık destek alırız yorganı örterken :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?