- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
ayy gecmis olsun cnm benide 3 gun esir almisti ates falann oldu gece dayanayip acile gitmistim bi kac gun once sagolsun esim sayesinde iylestim nane limon falan ic cnm terleyip banyo yap Allah sifa versinSiz siz olun gripli kisilere yaklaşmayin..
Çok fena ya.. 3 gündür esir aldı beni.
Gittikçe de artıyor..
cnn genisleme bende var bebegimde yok amA gorumcemin oglu oyleydi hatta Allah korusun bu bebek ozurlu dogar demisler ama masallah simdi konusnaya basladi ama tabi herkesinki bir degil dr ne diyo bu durumagünaydın hanımlar
şubat annesi olcam bende inşallah
size bişey sorayım , bebeğinin böbreğinde genişleme olan var mı ? bebeği kız olanlardan
doktorunuz bunla ilgili ne söyledi size ?
Burcunun adına çok sevindim yaa, inşallah güzel haberleri verir yakın zamanda ve inşallah bende normal doğum yaparım,Burcu normal dogumla bebeğini dogurmus kızlar..
Soranlar çoktu..
Bundan sonrası için kendisini bekleyelim :)
Aynen yaa hayırlı doğumlar olsunda varsın şubatta olsun :)Valla topicte bu gidişle bir avuç mart annesi kalcaz
Kendi yatağınız için ne düşünüyosunuz kızlar
Benim bi tane çeyizimde olan el emeği hiç kullanmadığım takımım var pikocuda yaptırmış ablam beyaz &gold renklerinde
Onu mu kullansam diyorum ama kıyamıyorum bi tane yeni nevresim mi alsam
kızlar eşim doğum hediyesi ne alayım dedi. altın bişeler istyorum ama altında uçtu şansımıza siz ne isterdiniz
cnn genisleme bende var bebegimde yok amA gorumcemin oglu oyleydi hatta Allah korusun bu bebek ozurlu dogar demisler ama masallah simdi konusnaya basladi ama tabi herkesinki bir degil dr ne diyo bu duruma
Bencede bugünlerde kullanılmayacakta ne zaman kullanacaz ki, benim takımımın dantelini pikonusunu annem kendi özene bezene yaptı, doğuma geldiğimde onu serelim dedi bende tamam dedim :)aman kıy ya kıymayıp da ne zaman kullancan ki bidaha
bidaha alma bence yenisini
meltemcim ben başladımGöğüs kremini kullanmaya başladınız mı?
Gecen gun yapmis 4 oldu galibaAy biri dahami dogum yapti
cnm ense olcumu normal ciktiysa takma cok kafana hem dogumunada az kalmis dr un ne diyosa onu dinle herkes bir olamaz sonucta Allah korusun bebisini dua et uzulmekle bisey elde edemeZsin daha ck zarar verirsin kendinevalla benim doktorum hiç bişey demedi , normal kendiliğinden geçiyor önemli değil dedi
ama bizim topikte başka bi arkadaşınkine doktoru dawn belirtisi falan demiş
bende dün öğrendim , kötü oldum , netten araştırdım biraz da öyle büyük bi ihtimal yokmuş , dawn un diğer belirtileri de varsa riskliymiş falan ne biliyim , haftaya kontrol var doktora danışmam lazım
valla benim doktorum hiç bişey demedi , normal kendiliğinden geçiyor önemli değil dedi
ama bizim topikte başka bi arkadaşınkine doktoru dawn belirtisi falan demiş
bende dün öğrendim , kötü oldum , netten araştırdım biraz da öyle büyük bi ihtimal yokmuş , dawn un diğer belirtileri de varsa riskliymiş falan ne biliyim , haftaya kontrol var doktora danışmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?