2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Siz siz olun gripli kisilere yaklaşmayin..
Çok fena ya.. 3 gündür esir aldı beni.
Gittikçe de artıyor..
ayy gecmis olsun cnm benide 3 gun esir almisti ates falann oldu gece dayanayip acile gitmistim bi kac gun once sagolsun esim sayesinde iylestim nane limon falan ic cnm terleyip banyo yap Allah sifa versin

günaydın hanımlar
şubat annesi olcam bende inşallah
size bişey sorayım , bebeğinin böbreğinde genişleme olan var mı ? bebeği kız olanlardan
doktorunuz bunla ilgili ne söyledi size ?
cnn genisleme bende var bebegimde yok amA gorumcemin oglu oyleydi hatta Allah korusun bu bebek ozurlu dogar demisler ama masallah simdi konusnaya basladi ama tabi herkesinki bir degil dr ne diyo bu duruma

Burcu normal dogumla bebeğini dogurmus kızlar..
Soranlar çoktu..
Bundan sonrası için kendisini bekleyelim :)
Burcunun adına çok sevindim yaa, inşallah güzel haberleri verir yakın zamanda ve inşallah bende normal doğum yaparım, burcuerenoztel , rabbim güle güle büyütmek nasip etsin gözün aydın :)

kızlar bu devlet hastaneleri hep mi ilgisiz bana mı denk geliyo dun muayene oldum ultrasonda doktor baş aşağı duruyor dedi ama pasterior yazmış plesantaya nette baktım sırtı öne doğru dönükmüş yani arkası dönükmüş ben napyım şimdi başka doktora mı gitsem

aman kıy ya kıymayıp da ne zaman kullancan ki bidaha

bidaha alma bence yenisini

çok ilerlemiş sayfalar uğraştım hepsini okuyamadım ama 25-30 sayfa kadar okuyabildim doğum yapanlar olmuş yine. Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. miniklerimize bir an önce kavuşalım sağlıkla

cnn genisleme bende var bebegimde yok amA gorumcemin oglu oyleydi hatta Allah korusun bu bebek ozurlu dogar demisler ama masallah simdi konusnaya basladi ama tabi herkesinki bir degil dr ne diyo bu duruma

valla benim doktorum hiç bişey demedi , normal kendiliğinden geçiyor önemli değil dedi
ama bizim topikte başka bi arkadaşınkine doktoru dawn belirtisi falan demiş
bende dün öğrendim , kötü oldum , netten araştırdım biraz da öyle büyük bi ihtimal yokmuş , dawn un diğer belirtileri de varsa riskliymiş falan ne biliyim , haftaya kontrol var doktora danışmam lazım

cnm ense olcumu normal ciktiysa takma cok kafana hem dogumunada az kalmis dr un ne diyosa onu dinle herkes bir olamaz sonucta Allah korusun bebisini dua et uzulmekle bisey elde edemeZsin daha ck zarar verirsin kendine

böbrek genişlemesi değil ama bağırsağında parlaklık (ekojen odak) vara rkadaşın bebeğinin.... detaylı ultrasonda görüldü

o da mesela down belirtisi olabiliyor ama tek başına hiç bir anlam ifade etmiyor dedi doktor önemsemedi bile..

başka şeylerle birleştiğinde şüpheleniyoruz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…