2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde yattığımda sağ ayağım ve sağ elim şişiyor canım böbreklerden değildir muhtemelen ve bende hep soluma yatıyorum büyük ihtimal sola yatmaktan kaynaklanıyor

cnm ense olcumu normal ciktiysa takma cok kafana hem dogumunada az kalmis dr un ne diyosa onu dinle herkes bir olamaz sonucta Allah korusun bebisini dua et uzulmekle bisey elde edemeZsin daha ck zarar verirsin kendine

ense normal çıktı , ayrıntılıdaki doktorda herşey normal dedi o görmüştü böbrek genişliğini de zaten , benim oğlumda da vardı kafaya takılacak bişey değil dedi ki kendi doktorumda önemli değil dedi
insan duyunca bi şaşırıyor benimki o şaşkınlık ya yoksa ne verirse Mevlam başımız gözümüz üstüne

evet benimde bi arkadaşımda görüldü o , tek başına önemli değil dedi doktor

amin cnm tabiki oyle etraf cok etkiliyo insani dr bisey olmaz demis ne guzel hayirlisi olsun ins saglikli bi sekilde kucagina alirsin :)

Gunaydin kizlar,
Bu sabah erkenciyim esimi ise gonderdim bi daha da uyuyamadim. Bu gece ruyamda yine hastanedeydim sezaryana aliniyodum nasil bi heyecandi o:) o gazla 2014 aralik anneleri dogum hikayelerini basladim okumaya.. Agla agla icim disima cikti.. Hem cok guzel hem cok korkunc yaa ne normal ne sezaryan herseyden korkuyorum ben bi de vajinal varisim yuzunden kendiliginden gecmezse dogum sonrasi bi operasyon daha gecirmem gerekicek.. Oyle de canim tatlidir, metanetsizimdir ki anlatamam:) Allahim cumlemizin bebeklerini saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin... Su evreyi bi atlatsak...

amin cnm tabiki oyle etraf cok etkiliyo insani dr bisey olmaz demis ne guzel hayirlisi olsun ins saglikli bi sekilde kucagina alirsin :)

saol canım inşallah hepimiz
bizim topik doğuruyor habire : ))
ben gibi şubat sonuna kalanlar ne zaman doğururuz bilmem
sizlerin yaklaşık 2 ayı var
hayırlısıyla bi doğuraydık

Gunaydinlarr, geceden beri bendede karın agrisi vr felakrt bir sirt agrisi var

Geçen akşamda bende olmuştu doğuruyorum zannedip panikten ağlamaya başladım canım ya gerçek olsa demekki pank atak geçircem İnşallah geçer ağrıların dinlenmeye çalış

Gunaydin canim. Benim doktor da plasentanin yerini ve yaslanma derecesini (1-2-3-4) hep yazar raporuma. Plasentanin posterior olmasi rahmin arka duvarinda yerlesmis olmasi demekmis, bebegin pozisyonuyla alakali degilmis. Bebek bas asagi durur ama bazen arkaya bakar bazen yan doner. Endiselenme yani, hersey yolunda masallah..

Burcunun adına çok sevindim yaa, inşallah güzel haberleri verir yakın zamanda ve inşallah bende normal doğum yaparım, @burcuerenoztel , rabbim güle güle büyütmek nasip etsin gözün aydın :)

İnşaallah bi avazda kurtarsın Rabbim hepimizi ve minik yavrularımıza kavuştursun :)
Ben de normal doğum istiyorum hayırlısıyla İNŞAALLAH..
Epidural normal diyodum ama ondan da vazgeçtim çatır çatır doğurcam İNŞAALLAH :) :)

Geçen akşamda bende olmuştu doğuruyorum zannedip panikten ağlamaya başladım canım ya gerçek olsa demekki pank atak geçircem İnşallah geçer ağrıların dinlenmeye çalış

Aman sakin olmaya calis dogurucaz elbet :)
Ben tuhaf bi sekilde o korkular yok su gelmesi dogum sancisi fln hepsi bi adranelin,:) ama sirtimdaki tum kemikler sizlar sekilde agriyor az kaldi hayirlisiyla

Allah yardımcın olsun hepsi geçip gidecek bebeklerimizi kucagımıza alıcaz ne agrı kalacak ne bi şey hayırlısıyla :)
Kötü şeyler düşünüp de endişelendirme kendini..

Gunaydinlarr, geceden beri bendede karın agrisi vr felakrt bir sirt agrisi var

Ben de hem grip hem karın ağrısı geberdim bütün gece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…