gunaydin kizlarnasilsiniz ya benim son gunlerde her sabah uyandigimda sag kolum sisiyo ve uyusuyo uzerine yatmis gibi ama genelde soluma yatiyorum acaba diyorumki sag bobregimdeki buyumedenmi kaynaklaniyo cunku sag bacagimada cok kramp giriyo su an sag elim davul gibi zor yaziyorm valla
cnm ense olcumu normal ciktiysa takma cok kafana hem dogumunada az kalmis dr un ne diyosa onu dinle herkes bir olamaz sonucta Allah korusun bebisini dua et uzulmekle bisey elde edemeZsin daha ck zarar verirsin kendine
böbrek genişlemesi değil ama bağırsağında parlaklık (ekojen odak) vara rkadaşın bebeğinin.... detaylı ultrasonda görüldü
o da mesela down belirtisi olabiliyor ama tek başına hiç bir anlam ifade etmiyor dedi doktor önemsemedi bile..
başka şeylerle birleştiğinde şüpheleniyoruz dedi
anladim cnm sagol :)Benimde yattığımda sağ ayağım ve sağ elim şişiyor canım böbreklerden değildir muhtemelen ve bende hep soluma yatıyorum büyük ihtimal sola yatmaktan kaynaklanıyor
Kızlaaarrr ...
Ben erken doğum yaptım cumartesi gecesi.
Face sayfasında olanların haberi vardır.
Kızım küvezde. Ne olur bize dua edin[/QUOTE
hayırlısı olsun canım dualarım siiznle allahım sağ salim kızınıda kucağına almayı nasip etsin kaç kg doğdu canım neden küveze yattı
amin cnm tabiki oyle etraf cok etkiliyo insani dr bisey olmaz demis ne guzel hayirlisi olsun ins saglikli bi sekilde kucagina alirsin :)ense normal çıktı , ayrıntılıdaki doktorda herşey normal dedi o görmüştü böbrek genişliğini de zaten , benim oğlumda da vardı kafaya takılacak bişey değil dedi ki kendi doktorumda önemli değil dedi
insan duyunca bi şaşırıyor benimki o şaşkınlık ya yoksa ne verirse Mevlam başımız gözümüz üstüne
amin cnm tabiki oyle etraf cok etkiliyo insani dr bisey olmaz demis ne guzel hayirlisi olsun ins saglikli bi sekilde kucagina alirsin :)
Gunaydinlarr, geceden beri bendede karın agrisi vr felakrt bir sirt agrisi var
Gunaydin canim. Benim doktor da plasentanin yerini ve yaslanma derecesini (1-2-3-4) hep yazar raporuma. Plasentanin posterior olmasi rahmin arka duvarinda yerlesmis olmasi demekmis, bebegin pozisyonuyla alakali degilmis. Bebek bas asagi durur ama bazen arkaya bakar bazen yan doner. Endiselenme yani, hersey yolunda masallah..kızlar bu devlet hastaneleri hep mi ilgisiz bana mı denk geliyodun muayene oldum ultrasonda doktor baş aşağı duruyor dedi ama pasterior yazmış plesantaya nette baktım sırtı öne doğru dönükmüş yani arkası dönükmüş ben napyım şimdi başka doktora mı gitsem
aman kıy ya kıymayıp da ne zaman kullancan ki bidaha
bidaha alma bence yenisini
Burcunun adına çok sevindim yaa, inşallah güzel haberleri verir yakın zamanda ve inşallah bende normal doğum yaparım, @burcuerenoztel , rabbim güle güle büyütmek nasip etsin gözün aydın :)
meltemcim ben başladım
Geçen akşamda bende olmuştu doğuruyorum zannedip panikten ağlamaya başladım canım ya gerçek olsa demekki pank atak geçircemİnşallah geçer ağrıların dinlenmeye çalış
Göğüs kremini kullanmaya başladınız mı?
Gunaydin kizlar,
Bu sabah erkenciyim esimi ise gonderdim bi daha da uyuyamadim. Bu gece ruyamda yine hastanedeydim sezaryana aliniyodum nasil bi heyecandi o:) o gazla 2014 aralik anneleri dogum hikayelerini basladim okumaya.. Agla agla icim disima cikti.. Hem cok guzel hem cok korkunc yaane normal ne sezaryan herseyden korkuyorum ben bi de vajinal varisim yuzunden kendiliginden gecmezse dogum sonrasi bi operasyon daha gecirmem gerekicek.. Oyle de canim tatlidir, metanetsizimdir ki anlatamam:) Allahim cumlemizin bebeklerini saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin... Su evreyi bi atlatsak...
Gunaydinlarr, geceden beri bendede karın agrisi vr felakrt bir sirt agrisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?