Amiiiin hayırlısıyla inşallah normal yaparız, doktoruma dedim epiduralde istemiyorum direk normal doğum, oda bi sıkıntı olmadığı sürece senin isteğin ön planda dedi, burcu bize iyi örnek oldu aslında :)İnşaallah bi avazda kurtarsın Rabbim hepimizi ve minik yavrularımıza kavuştursun :)
Ben de normal doğum istiyorum hayırlısıyla İNŞAALLAH..
Epidural normal diyodum ama ondan da vazgeçtim çatır çatır doğurcam İNŞAALLAH :) :)
Meltem benim dr sakin bise surme gogus uclarina demisti oda bi erken dogum tehdidi olusturuyor demisti uyardigi icinmis.
Amiiiin hayırlısıyla inşallah normal yaparız, doktoruma dedim epiduralde istemiyorum direk normal doğum, oda bi sıkıntı olmadığı sürece senin isteğin ön planda dedi, burcu bize iyi örnek oldu aslında :)
Allah yardımcın olsun hepsi geçip gidecek bebeklerimizi kucagımıza alıcaz ne agrı kalacak ne bi şey hayırlısıyla :)
Kötü şeyler düşünüp de endişelendirme kendini..
Aynen ben de oyle dusunmek istiyorum hicbisey dusunmeden cahil cesaretiyle o anin getirdiklerini yasicam Allahin izniyle..
İyiki vazgeçmemiş ya ne güzel konuşuyorum tabi başa gelmedi ya henüz :) ama niyetimiz belli rabbim gönlümüze göre verir inşallah,valla dört gözle bekliyoruzBaşından beri normal dedim hep tırssam da :)
Burcu kendi de geldiğinde anlatır ama sonlara doğru vazgeçiyordum normalden dedi :)
Bebek doğunca da iyi ki normal dogurmuşum demiş :)
İşte bi kaç saat sıkıntı çekip kurtulcaz İNŞAALLAH :)
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütün. İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz kızınla.Kızlaaarrr ...
Ben erken doğum yaptım cumartesi gecesi.
Face sayfasında olanların haberi vardır.
Kızım küvezde. Ne olur bize dua edin
Bende sol tarafa yatıyorum sağ elim şişmiş boğum boğum olmuş bileğim.Bide uyuşmuş oluyor.Normal bebek bir damara baskı yapıyordur.Benim ilk gebelikte de böyleydi.gunaydin kizlarnasilsiniz ya benim son gunlerde her sabah uyandigimda sag kolum sisiyo ve uyusuyo uzerine yatmis gibi ama genelde soluma yatiyorum acaba diyorumki sag bobregimdeki buyumedenmi kaynaklaniyo cunku sag bacagimada cok kramp giriyo su an sag elim davul gibi zor yaziyorm valla
Bende takvimde gün karalıyorum çizik atıyorum hapishanede gibi, ama bebeğimizle daha fazla kalabilmek için katlanıyoruz.yine geldim şu işyerine... resmen gün sayıyorum ya ne illet bişi bu... takılınca bırakamıyosunda
Allah hayırlısını sizin için sağlıklısını nasip etsin.İnşaallah bi avazda kurtarsın Rabbim hepimizi ve minik yavrularımıza kavuştursun :)
Ben de normal doğum istiyorum hayırlısıyla İNŞAALLAH..
Epidural normal diyodum ama ondan da vazgeçtim çatır çatır doğurcam İNŞAALLAH :) :)
Ben suruyorum canim ama krem degil de mustelanin catlaklara karsi yagini. Butun goguse suruyorum ucuna da parmaklarla degil avucumun iciyle surup geciyorum uyarmadan. Evet, "minciklamak" iyi degilmis. Ama benimkiler cok kuru duruyordu nemlendirmek sartti. Birinin ucundan tek damla sut gelmisti banyoda farketmistim.hadi ya? ee naapcaz şimdi :/
hadi ya? ee naapcaz şimdi :/
Bilmiyorumki :/ dogumdan sonra hemen kullanirsin ve kendi sutunude gogus ucuna surersin dedi ,bende hic bise surmedim ama uclar minik minik kopuyor sanki
Benimde masa üstü takvimde kaçıncı haftada olduğum randevularım hep yazıyo, unutkanlık olduğu için şu dönemlerde :)Bende takvimde gün karalıyorum çizik atıyorum hapishanede gibi, ama bebeğimizle daha fazla kalabilmek için katlanıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?