2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amiiiin hayırlısıyla inşallah normal yaparız, doktoruma dedim epiduralde istemiyorum direk normal doğum, oda bi sıkıntı olmadığı sürece senin isteğin ön planda dedi, burcu bize iyi örnek oldu aslında :)

Başından beri normal dedim hep tırssam da :)
Burcu kendi de geldiğinde anlatır ama sonlara doğru vazgeçiyordum normalden dedi :)
Bebek doğunca da iyi ki normal dogurmuşum demiş :)
İşte bi kaç saat sıkıntı çekip kurtulcaz İNŞAALLAH :)

Uyku setini attım makineye.
bunun içinde hem nevresim var hem uyku seti hepsini attım yorganı falan ama yan korumalıkları ayrı atıcam.
onlar da cok sert kalıp gıbı makınada bozulmasa ıyıdır...

İyiki vazgeçmemiş ya ne güzel konuşuyorum tabi başa gelmedi ya henüz :) ama niyetimiz belli rabbim gönlümüze göre verir inşallah,valla dört gözle bekliyoruz burcuerenoztel :)

Bende sol tarafa yatıyorum sağ elim şişmiş boğum boğum olmuş bileğim.Bide uyuşmuş oluyor.Normal bebek bir damara baskı yapıyordur.Benim ilk gebelikte de böyleydi.

Allah hayırlısını sizin için sağlıklısını nasip etsin.

hadi ya? ee naapcaz şimdi :/
Ben suruyorum canim ama krem degil de mustelanin catlaklara karsi yagini. Butun goguse suruyorum ucuna da parmaklarla degil avucumun iciyle surup geciyorum uyarmadan. Evet, "minciklamak" iyi degilmis. Ama benimkiler cok kuru duruyordu nemlendirmek sartti. Birinin ucundan tek damla sut gelmisti banyoda farketmistim.

Kizlar ben dun gogus pompami da aldim, uzun uzun dusunmustum. Siz aldiniz mi?

merhaba güzel anneler ve tatlı göbişler... :)))
bişi sorcam istanbul avrupa yakasında ikamet eden anneler varsa aramızda hangi hastanede doğum yapıcaksınız karar verdinizmi ve ne kadar ödenecek.. araştırma yapıyorum bilgi verecek varmı aramızda

Günaydın bayanlar , hayırlı cumalar...

Benimde sabah kasıklarımda ve belimde ağrı vardı... ara ara devam ediyor. Beklemedeyim bakalım...

Bilmiyorumki :/ dogumdan sonra hemen kullanirsin ve kendi sutunude gogus ucuna surersin dedi ,bende hic bise surmedim ama uclar minik minik kopuyor sanki

Ben zeytinyağı ve nivea krem sürüyorum kremi bilmiyorumda zeytinyağında içeriğinde herhangi bir madde olmayınca da uyarı yaparmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…