2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın bayanlar , hayırlı cumalar...

Benimde sabah kasıklarımda ve belimde ağrı vardı... ara ara devam ediyor. Beklemedeyim bakalım...

Bişey çıkmaz inşallah canım ya hep bizim tarih aralığına bişey oluyor 15-16-17-ve 18 de doğuracak olanlar erken doğum oldu bize bişey olmasın tırsmaya başladım artık

Aa burcu normal dogummu yapmis sezeryana alindi yazilmisti burda , Allah im saglikla evine gecsin ins ,Rabbim dogum yapan tum arkadaslarimizi bebegiyle evinde guzel gunler gecirmeyo nasip etsin ins

ilk aldığımız şey oydu :) avent elektrikli aldık

canım ben bakırköy acıbadem de yapıcam inşallah ama sigortam var diye

Günaydın bayanlar , hayırlı cumalar...

Benimde sabah kasıklarımda ve belimde ağrı vardı... ara ara devam ediyor. Beklemedeyim bakalım...

Ben kac gundur oleyim ya belim bi tuhaf agriyor kasik agrim hala devam ediyor ve karin agrisii ,Allah im hepimize hayirli zamanda dogumu nasip etsin ins

kızlar ben 13 şubata kadar çalışabilir raporu aldım...

dün aile hekiminden bir günlük rapor almıştım son hafta da başka branştan rapor alıp gelmemeyi düşünüyordum...

ama dünkü raporu verdim insan kaynakları bu rapor doğum izninden düşülecek, bu süreçte rapor almaya hakkın yok diyor....
arkadaşlar başka branştan alabilirsin demişti...

Nerden aslını öğrenebilirim bunun ???

Meltem benim dr sakin bise surme gogus uclarina demisti oda bi erken dogum tehdidi olusturuyor demisti uyardigi icinmis.

benim dr da aynısını söylemişti ama son gittiğimde sürmeye başlayabilirsin artık dedi. ovmadan kalın tabaka sürmekte fayda var göğüs ucuyla çok oynamadığın müddetçe sorun olmaz bence

Günaydın annişler ve tatlı mı tatlı bebişler nasılsınız ? Burcudan haber var mı , nasıl olmuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…