Günaydın bayanlar , hayırlı cumalar...
Benimde sabah kasıklarımda ve belimde ağrı vardı... ara ara devam ediyor. Beklemedeyim bakalım...
İnşaallah bi avazda kurtarsın Rabbim hepimizi ve minik yavrularımıza kavuştursun :)
Ben de normal doğum istiyorum hayırlısıyla İNŞAALLAH..
Epidural normal diyodum ama ondan da vazgeçtim çatır çatır doğurcam İNŞAALLAH :) :)
sen ne zaman izne cıkıcaksın canımBende takvimde gün karalıyorum çizik atıyorum hapishanede gibi, ama bebeğimizle daha fazla kalabilmek için katlanıyoruz.
Ben zeytinyağı ve nivea krem sürüyorum kremi bilmiyorumda zeytinyağında içeriğinde herhangi bir madde olmayınca da uyarı yaparmı acaba
ilk aldığımız şey oydu :) avent elektrikli aldıkBen suruyorum canim ama krem degil de mustelanin catlaklara karsi yagini. Butun goguse suruyorum ucuna da parmaklarla degil avucumun iciyle surup geciyorum uyarmadan. Evet, "minciklamak" iyi degilmis. Ama benimkiler cok kuru duruyordu nemlendirmek sartti. Birinin ucundan tek damla sut gelmisti banyoda farketmistim.
Kizlar ben dun gogus pompami da aldim, uzun uzun dusunmustum. Siz aldiniz mi?
Ara ara benim bulaniyo bi ara istahim cok acilmisti bu arada canim pek bisey istemiyo acikinca oluyoMidesi bulanan var mı kızlar
canım ben bakırköy acıbadem de yapıcam inşallah ama sigortam var diyemerhaba güzel anneler ve tatlı göbişler... :)))
bişi sorcam istanbul avrupa yakasında ikamet eden anneler varsa aramızda hangi hastanede doğum yapıcaksınız karar verdinizmi ve ne kadar ödenecek.. araştırma yapıyorum bilgi verecek varmı aramızda
Günaydın bayanlar , hayırlı cumalar...
Benimde sabah kasıklarımda ve belimde ağrı vardı... ara ara devam ediyor. Beklemedeyim bakalım...
Bişey çıkmaz inşallah canım ya hep bizim tarih aralığına bişey oluyor 15-16-17-ve 18 de doğuracak olanlar erken doğum oldu bize bişey olmasın tırsmaya başladım artık
Ben kac gundur oleyim ya belim bi tuhaf agriyor kasik agrim hala devam ediyor ve karin agrisii ,Allah im hepimize hayirli zamanda dogumu nasip etsin ins
Meltem benim dr sakin bise surme gogus uclarina demisti oda bi erken dogum tehdidi olusturuyor demisti uyardigi icinmis.
Ben de kendimi devamli dogum yapmis yapiyo falan goruyorumRuyamda 9,gun kalmis dogumuma diyordum , Allah im hayirlara cikarsin
Ben de kendimi devamli dogum yapmis yapiyo falan goruyorum
Günaydın annişler ve tatlı mı tatlı bebişler nasılsınız ? Burcudan haber var mı , nasıl olmuş?
Ay evet rahat ol diyo esim rahat olmaya calisiyorum hicbisey dusunmicem o an ne oluyosa onu yasicam diyorum ama bikac saat :) sonra yine insani basiyo dusunceler:)Tek değilim demekki kafayı yediğimi falan düünmeye başlamıştı eşim bu kadar kafana takma diyor gelde takmaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?