- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
anladim cnm sagol :)Bende sol tarafa yatıyorum sağ elim şişmiş boğum boğum olmuş bileğim.Bide uyuşmuş oluyor.Normal bebek bir damara baskı yapıyordur.Benim ilk gebelikte de böyleydi.
kızlar ben 13 şubata kadar çalışabilir raporu aldım...
dün aile hekiminden bir günlük rapor almıştım son hafta da başka branştan rapor alıp gelmemeyi düşünüyordum...
ama dünkü raporu verdim insan kaynakları bu rapor doğum izninden düşülecek, bu süreçte rapor almaya hakkın yok diyor....
arkadaşlar başka branştan alabilirsin demişti...
Nerden aslını öğrenebilirim bunun ???
hayır olsun. Kısmetli bebek geliyorBende rüyamda aynada göbeğime bakıyorum şeffaf göbeğim...çocuk yunus balığına benziyor... içimden diyorum ne zaman insana benziyecek doğum yaklaştı...
Sabah hayrına iyiliklere çıksın inşallah
Başından beri normal dedim hep tırssam da :)
Burcu kendi de geldiğinde anlatır ama sonlara doğru vazgeçiyordum normalden dedi :)
Bebek doğunca da iyi ki normal dogurmuşum demiş :)
İşte bi kaç saat sıkıntı çekip kurtulcaz İNŞAALLAH :)
hayır olsun. Kısmetli bebek geliyor
zazzle.com canımGünaydın bayanlar. Su etiket programinin linki neydi? Z ile başlayan. Gerilerde kaldı. Bulamadım
Bende de var genelde gece genelde üstüm açık yatıyorum.kızlar ateş basması herkesde varmı ya.bazen alev alev yanıyorum sanki menapozlu kadınlar gibi.kızım olmasa kaloriferi kapatıcam ama oda hasta zaten iyice hasta etmeyim.
başka birşeyle alakası olabilirmi acaba .gece zaten yorgan örttüğüm yokda artık gündüzleride duramıyorum
Bende en fazla bir kaç gün yatabilirim heralde ondada pek duramamkızlar doğumdan sonra yatak odasındamı kalıcaksınız sürekli ben salona kanepenin birinede çarşaf serip orda uzanayım diyorum tv falan seyrederim yatak odası sıkıcı olur zannımca.çok yatabileceğimi sanmıyorum ama bellide olmaz tabi
Ben tatil istedim , kuzumuzla beraber inşallahkızlar eşim doğum hediyesi ne alayım dedi. altın bişeler istyorum ama altında uçtu şansımıza siz ne isterdiniz
benim dr da aynısını söylemişti ama son gittiğimde sürmeye başlayabilirsin artık dedi. ovmadan kalın tabaka sürmekte fayda var göğüs ucuyla çok oynamadığın müddetçe sorun olmaz bence
Canım bende insan kaynakları şubesinde çalışıyorum ve dedikleri doğru çalışabilir raporu aldığın dönemde izin veya rapor alırsan sonrası için düşülür.kızlar ben 13 şubata kadar çalışabilir raporu aldım...
dün aile hekiminden bir günlük rapor almıştım son hafta da başka branştan rapor alıp gelmemeyi düşünüyordum...
ama dünkü raporu verdim insan kaynakları bu rapor doğum izninden düşülecek, bu süreçte rapor almaya hakkın yok diyor....
arkadaşlar başka branştan alabilirsin demişti...
Nerden aslını öğrenebilirim bunun ???
özel sigortan var her halde ... ne kadar ödeyeceksin konuştunmu .. bende fulyadakinde yapıcam bi ihtimal daha belli değilcanım ben bakırköy acıbadem de yapıcam inşallah ama sigortam var diye
Bende rüyamda aynada göbeğime bakıyorum şeffaf göbeğim...çocuk yunus balığına benziyor... içimden diyorum ne zaman insana benziyecek doğum yaklaştı...
Sabah hayrına iyiliklere çıksın inşallah
hadi ya? ee naapcaz şimdi :/
Balik ruyada iyidir kismettir yunus baligi olmasi dahada iyidir diye biliyorum Allah hayirlara cikarsin
günaydın burcu normal doğum ilee bebeğine kavuştu..
Bugun sag kaburgama dogru ittirme ve sisme hisediyorum ayni anda hemen kasigimda siskinlik hisediuorum ama kafasimi asagida anlamadim ya
Bana da doktorum aynı çatlaklar gibi eğer çatlayacağı varsa engel olamazsın dedi ama benim arkadaşım kullanmamış çok kötü olmuş çok acımış, onun arkadaşı da bir ay öncesinde kullanmaya başlamış ve hiç sıkıntı çekmemiş bana da ısrarla sakın ihmal etme kullan dedi ama tetikler diye korkuyorumGunaydin ve hayirli cumalar
Canim gittigimiz kurstaki ebe ilac surmeyin emzirmeye baslamadan once kendi sutunuzle ucunu silin cocugu emzirin sonrasinda tekrar sutunuzu gogus ucuna surun ve silmeden birakin, bu sekilde catlama olmaz dedi, bende bu sekilde deniycem dogal olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?