2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım doğru doğum iznindeyken rapor alamıyorsun maalesef

Bende de var genelde gece genelde üstüm açık yatıyorum.

Bende en fazla bir kaç gün yatabilirim heralde ondada pek duramam

benim dr da aynısını söylemişti ama son gittiğimde sürmeye başlayabilirsin artık dedi. ovmadan kalın tabaka sürmekte fayda var göğüs ucuyla çok oynamadığın müddetçe sorun olmaz bence

Pazartesi kontrolum var sorarim tekrar

Canım bende insan kaynakları şubesinde çalışıyorum ve dedikleri doğru çalışabilir raporu aldığın dönemde izin veya rapor alırsan sonrası için düşülür.

Balik ruyada iyidir kismettir yunus baligi olmasi dahada iyidir diye biliyorum Allah hayirlara cikarsin

Gunaydin ve hayirli cumalar

hadi ya? ee naapcaz şimdi :/

Canim gittigimiz kurstaki ebe ilac surmeyin emzirmeye baslamadan once kendi sutunuzle ucunu silin cocugu emzirin sonrasinda tekrar sutunuzu gogus ucuna surun ve silmeden birakin, bu sekilde catlama olmaz dedi, bende bu sekilde deniycem dogal olsun istiyorum

Bugun sag kaburgama dogru ittirme ve sisme hisediyorum ayni anda hemen kasigimda siskinlik hisediuorum ama kafasimi asagida anlamadim ya

Bugun sag kaburgama dogru ittirme ve sisme hisediyorum ayni anda hemen kasigimda siskinlik hisediuorum ama kafasimi asagida anlamadim ya

olabilir benımkı aşağıya dönük ve kasığa itio kendını bazen canımı bıle acıtabılıo dusun

Bana da doktorum aynı çatlaklar gibi eğer çatlayacağı varsa engel olamazsın dedi ama benim arkadaşım kullanmamış çok kötü olmuş çok acımış, onun arkadaşı da bir ay öncesinde kullanmaya başlamış ve hiç sıkıntı çekmemiş bana da ısrarla sakın ihmal etme kullan dedi ama tetikler diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…