2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR BEBĞİN İKİ HAFTA ÖNDE GİTMESİ BİŞEY DEĞİŞTİRİYORMU

Bildigim kadari ile eger en bastan beri onde gidiyorsa iki hafta dog yarihini etkiliuor ornegin, Cekirge:)

Mesela benim bazi kontrollerde 15 gun onde cikiyor bazrn 11 bazen 8 gun sonra yine 15 gun onden gitme oluyor dr etkilemez dedi tarihi

Aa burcu normal dogummu yapmis sezeryana alindi yazilmisti burda , Allah im saglikla evine gecsin ins ,Rabbim dogum yapan tum arkadaslarimizi bebegiyle evinde guzel gunler gecirmeyo nasip etsin ins

normal olmazsa sezeryan olur dedık ama herkes sezeryana gırdı anladı..

özel sigortan var her halde ... ne kadar ödeyeceksin konuştunmu .. bende fulyadakinde yapıcam bi ihtimal daha belli değil

Ay benimde sigortam var ama hastanede yattigim zamanlarda dogim limitimden dusuldu ve 1 martta polive yenilecek dogurmam ins 1 marta kadar sanirim oda stres oldi bana :/
normal olmazsa sezeryan olur dedık ama herkes sezeryana gırdı anladı..

Yanilmiyorsam biri 14:00 da sezeryana alinmis yazdi ondan sezeryan saniyordum ben :) Allah isteyen herkese nasip etsin saglik sihhat olsunda ins

Bugun sag kaburgama dogru ittirme ve sisme hisediyorum ayni anda hemen kasigimda siskinlik hisediuorum ama kafasimi asagida anlamadim ya

dönmüş olabilir canım benim bebek çok erken döndüğü için uzun süredir bende aynı şeyi hissediyorum

bende yürürken bacaklarımdan çok kasıklarım ağır geliyoorr
çişin gelirde sıkarsın gibi bi acı var yürürken..

eğer döndüyse aşaıya baskı yaptığı için kasık ağrısı çok oluyor hele son 1 haftadır oğlan çok hareketli aşağısı ayrılıyomuş gibi geliyo
benim bebişte aşağı indi ya otururken bile rahatsızım az kaldı doğcak bakalım :)

Canım bende insan kaynakları şubesinde çalışıyorum ve dedikleri doğru çalışabilir raporu aldığın dönemde izin veya rapor alırsan sonrası için düşülür.

yani doğum izninden düşülür öle mi

170'i aradım d. izninden gitmez dedi ama kanıtlayıcı belge istedim,

5510 sayılı kanunun 18. maddesi dedi o direkt cevaplamıo

yani doğum izninden düşülür öle mi

170'i aradım d. izninden gitmez dedi ama kanıtlayıcı belge istedim,

5510 sayılı kanunun 18. maddesi dedi o direkt cevaplamıo
5510 da öyle bişey yazıyor mu bilmiyorum ama 657 sayılı kanun da fiili çalışılan süre doğum sonrasına eklenir diyo, bende çalışabilir raporu aldığımdan beri ne bir gün izin nede bir gün rapor almadım düşülmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…