Canım gözün aydın dualarımız seninle , küvezde çok kalmaz heralde kilosu nasıl bebişin ?Kızlaaarrr ...
Ben erken doğum yaptım cumartesi gecesi.
Face sayfasında olanların haberi vardı
Kızım küvezde. Ne olur bize dua edin
KIZLAR BEBĞİN İKİ HAFTA ÖNDE GİTMESİ BİŞEY DEĞİŞTİRİYORMU
Aa burcu normal dogummu yapmis sezeryana alindi yazilmisti burda , Allah im saglikla evine gecsin ins ,Rabbim dogum yapan tum arkadaslarimizi bebegiyle evinde guzel gunler gecirmeyo nasip etsin ins
Ay masallah ya sevindim Allaj gonlune gore vermis ne guxel ,en kisa zamanda bize tecrubesini anlatir ins
özel sigortan var her halde ... ne kadar ödeyeceksin konuştunmu .. bende fulyadakinde yapıcam bi ihtimal daha belli değil
normal olmazsa sezeryan olur dedık ama herkes sezeryana gırdı anladı..
Bugun sag kaburgama dogru ittirme ve sisme hisediyorum ayni anda hemen kasigimda siskinlik hisediuorum ama kafasimi asagida anlamadim ya
Kasik agrim bel agrim iyice artti , hayirlisi...dönmüş olabilir canım benim bebek çok erken döndüğü için uzun süredir bende aynı şeyi hissediyorum
ah canım en son yüzüğümü wc ye ucurdum dahada pahalı yüzük almam :)paraya kıyacaksanız ve beştaşın yoksa beştaş ya da tamtur süper olur
Kasik agrim bel agrim iyice artti , hayirlisi...
benim bebişte aşağı indi ya otururken bile rahatsızım az kaldı doğcak bakalım :)eğer döndüyse aşaıya baskı yaptığı için kasık ağrısı çok oluyor hele son 1 haftadır oğlan çok hareketli aşağısı ayrılıyomuş gibi geliyo
dun gece ayni histen doguruyorum sandim cok korktumeğer döndüyse aşaıya baskı yaptığı için kasık ağrısı çok oluyor hele son 1 haftadır oğlan çok hareketli aşağısı ayrılıyomuş gibi geliyo
Canım bende insan kaynakları şubesinde çalışıyorum ve dedikleri doğru çalışabilir raporu aldığın dönemde izin veya rapor alırsan sonrası için düşülür.
benmkide 2 hafta önde 2 hafta sonra doğurcakmışım. önde gidince kilosu cok oluyoKIZLAR BEBĞİN İKİ HAFTA ÖNDE GİTMESİ BİŞEY DEĞİŞTİRİYORMU
meltemcim ben başladım
Bende en fazla bir kaç gün yatabilirim heralde ondada pek duramam
bende yürürken bacaklarımdan çok kasıklarım ağır geliyoorr
çişin gelirde sıkarsın gibi bi acı var yürürken..
5510 da öyle bişey yazıyor mu bilmiyorum ama 657 sayılı kanun da fiili çalışılan süre doğum sonrasına eklenir diyo, bende çalışabilir raporu aldığımdan beri ne bir gün izin nede bir gün rapor almadım düşülmesin diyeyani doğum izninden düşülür öle mi
170'i aradım d. izninden gitmez dedi ama kanıtlayıcı belge istedim,
5510 sayılı kanunun 18. maddesi dedi o direkt cevaplamıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?