birden kalkınca ve yürüyünce zaten ördek gibi yürüyorum acıdan daha da yamuluyorum sürahi nine gibi:)Benimde öyle oluyor ayağa kalkınca bir ağırlık oluyor bişey oraya sıkışmış gibi acı oluyor : (
benmkide 2 hafta önde 2 hafta sonra doğurcakmışım. önde gidince kilosu cok oluyo
2700 dü enson bugun gidicem öğleden sonra bakalım kaç olmuşkaç kilo canım senin bebiş
2700 dü enson bugun gidicem öğleden sonra bakalım kaç olmuş
ben mevlüdü yaza doğru yapıcam 40ı cıkınca hemen yapmam .ozaman alıcam herşeyi. yaza iyi olur hem evin bütn odalarını açarım hemde bebş büyür azcıkbebek mevlüdü yada hastane içn ikramlarını kendisi hazırlayanlar var mı?
2hafta oldu canm 3ü geçmiştir diye düşünüyorumooo maşallah ne zaman 2700 dü :)
Catladigi zaman sut falan fayda etmio denedim ben sutu olmadi kremler karbonatli sular off neler neler ins bunda olmaz bebegin memenin siyah olan yerini kavramasi gerekiyo eger sadece meme ucunu alirsa catlak ondan oluyo bwn 6 ay aglayarak emzirdim kavramasina cok dikat edinGunaydin ve hayirli cumalar
Canim gittigimiz kurstaki ebe ilac surmeyin emzirmeye baslamadan once kendi sutunuzle ucunu silin cocugu emzirin sonrasinda tekrar sutunuzu gogus ucuna surun ve silmeden birakin, bu sekilde catlama olmaz dedi, bende bu sekilde deniycem dogal olsun istiyorum
Benim kizimda oyle ya uyusunlar iste nereye gitmeye calisiyirlareğer döndüyse aşaıya baskı yaptığı için kasık ağrısı çok oluyor hele son 1 haftadır oğlan çok hareketli aşağısı ayrılıyomuş gibi geliyo
kızlar burcudan haber varmı
canım çoook teşekkür ederim cevabın için..şimdi geldik hastaneden aynı senin dediğin gibiymiş. Çok şükür her şey yolunda bebek doğum pozisyonuna girmiş ama daha tam kanala girmemiş daha vakit var dedi doktor içimiz rahatladıGunaydin canim. Benim doktor da plasentanin yerini ve yaslanma derecesini (1-2-3-4) hep yazar raporuma. Plasentanin posterior olmasi rahmin arka duvarinda yerlesmis olmasi demekmis, bebegin pozisyonuyla alakali degilmis. Bebek bas asagi durur ama bazen arkaya bakar bazen yan doner. Endiselenme yani, hersey yolunda masallah..
Ayy guldrdun benisitedeki göbekten kurtul reklamı ne iğrenç ya hep cıkıyor sinir oldum
Hayir dogumun zamanian etkisi yok tontis bir bebek olur sadeceKIZLAR BEBĞİN İKİ HAFTA ÖNDE GİTMESİ BİŞEY DEĞİŞTİRİYORMU
Ben kendim hazırlıyorum lastikli kurdela ile bardak ve surahi susu,tacim terligim,hamurlu kurabiye kendim yapacagim.cikolatalar hazir alinacak.oglumdan kapi susu ve taki yastigim duruyor.dagitmak icin sabun siparisi verdim onlar yapilip gelecekbebek mevlüdü yada hastane içn ikramlarını kendisi hazırlayanlar var mı?
dr bana birşey değiştirmeyecegini sadece iri bir bebek olacagını söylediKIZLAR BEBĞİN İKİ HAFTA ÖNDE GİTMESİ BİŞEY DEĞİŞTİRİYORMU
benim oğlanında başı aşagıda popo ve bacaklar tam kaburga altında özellikle akşamları ne oturabiliyorum nede uzanabiliyorum azıcık aşagı inse rahatlarım belki ama bazen çok zorluyorBugun sag kaburgama dogru ittirme ve sisme hisediyorum ayni anda hemen kasigimda siskinlik hisediuorum ama kafasimi asagida anlamadim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?