2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kizlar umarim herkes iyidir ... dort gozle burcunun yazmasini bekliyorum cok meerak ediyorum durumunu bebegini umarim hepsi iyiyidir ... ben dun gece dogru durust uyuyamadim sagima yatsam olmuyo soluma yatsam olmuyoo sirt ustu hic olmuyo kaburgalarim agriyo .. hayirlisiyla bi gelseydi bebekler ...

Catladigi zaman sut falan fayda etmio denedim ben sutu olmadi kremler karbonatli sular off neler neler ins bunda olmaz bebegin memenin siyah olan yerini kavramasi gerekiyo eger sadece meme ucunu alirsa catlak ondan oluyo bwn 6 ay aglayarak emzirdim kavramasina cok dikat edin

eğer döndüyse aşaıya baskı yaptığı için kasık ağrısı çok oluyor hele son 1 haftadır oğlan çok hareketli aşağısı ayrılıyomuş gibi geliyo
Benim kizimda oyle ya uyusunlar iste nereye gitmeye calisiyirlar

Erken doğum haberlerini duydukça iyice tedirgin oluyorum.
Erken doğurmaktan değil,kilosu düşük olacağı ve bulunduğum şehrin ne özelinde ne devlet hastanesinde 1 tane bile küvez olmamasından Hayırlısıyla 3 hafta daha dursaydı yavrum...

canım çoook teşekkür ederim cevabın için..şimdi geldik hastaneden aynı senin dediğin gibiymiş. Çok şükür her şey yolunda bebek doğum pozisyonuna girmiş ama daha tam kanala girmemiş daha vakit var dedi doktor içimiz rahatladı

Dun sabah mide agrisi ve bulantısı ile kalktik geceye kadar surekli kustum midem kasildi durdu.gece de uyuyamadim suan daha iyiyim ama kolumu kaldiracak halim yok ve yarim dilim ekmek zor yedim bebegim güçsüz kalacak diye korkuyorum tavsiyesi olan var mi suyu bile yudum yudum iciyorum mideme kramplar giriyor.

bebek mevlüdü yada hastane içn ikramlarını kendisi hazırlayanlar var mı?
Ben kendim hazırlıyorum lastikli kurdela ile bardak ve surahi susu,tacim terligim,hamurlu kurabiye kendim yapacagim.cikolatalar hazir alinacak.oglumdan kapi susu ve taki yastigim duruyor.dagitmak icin sabun siparisi verdim onlar yapilip gelecek

Bugun sag kaburgama dogru ittirme ve sisme hisediyorum ayni anda hemen kasigimda siskinlik hisediuorum ama kafasimi asagida anlamadim ya
benim oğlanında başı aşagıda popo ve bacaklar tam kaburga altında özellikle akşamları ne oturabiliyorum nede uzanabiliyorum azıcık aşagı inse rahatlarım belki ama bazen çok zorluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…