2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yürüyüşe gideceğim. açılayım biraz. 15 tatilin ilk haftası bitti bile. bir şey anlamadım valla

Canım bende insan kaynakları şubesinde çalışıyorum ve dedikleri doğru çalışabilir raporu aldığın dönemde izin veya rapor alırsan sonrası için düşülür.
Ama benim çalıştığım yerde bir müdür bayan hamile idi çalışabilir raporu aldı sonrasında aile hekiminden kbb dan filan ara ara rapor getirdi... (Kamu kurumu)

Izne ciktigin gunden geriye yonelik 1 yil icinde 90 gun prim sarti var ornegin 1 subatta izne cikcaksan 1 subat 2014 le 1 subat 2015 arasi 90 gun priminin olmasi lazim canim
Cok tesekkur ederim cevabin icin canim kanun maddesinde "dogumdan onceki bir yil" ibaresi var da kafama takildi o yyzden sordum. Peki eger 3-5 gunle kaciriyor olursam bunun icin yapilabilicek bisi olur mu acaba ya kamu kurumunda yeni goreve basladim sozlesmeli olarak.

eğer döndüyse aşaıya baskı yaptığı için kasık ağrısı çok oluyor hele son 1 haftadır oğlan çok hareketli aşağısı ayrılıyomuş gibi geliyo
Birkc gundr bnm kizm da cok harektli. Ozelkle aksmlri kipir kipir. Disrdn bile belli oluyo harektleri :)

Canım acayip tatlı istiyor nefis yemek tarifleri sitesinden alamıyorum kendimi ama kalkıp yapasım yok : (

Elinize saglik ben sabun a cesaret edemedim siparis ettim
Sağol canım... peyder pey yapıyorum bende.. sabun u kalıp halinde pembe renk aldım zor yanı tek erit dök 10 dk bekle oldu onun haricinde kalıptan çıkarırken bir heves geliyor :)

benim oğlanında başı aşagıda popo ve bacaklar tam kaburga altında özellikle akşamları ne oturabiliyorum nede uzanabiliyorum azıcık aşagı inse rahatlarım belki ama bazen çok zorluyor
Aynen benimkide oyle ana rahatim cunku kizlarimin basi kaburganin aktindaydi ne oturabiliodum nede rahat hareket ediyodum boyle daha rahatim sanki

Sağol canım... peyder pey yapıyorum bende.. sabun u kalıp halinde pembe renk aldım zor yanı tek erit dök 10 dk bekle oldu onun haricinde kalıptan çıkarırken bir heves geliyor :)
Yapilislarina baktim oglumla cesaret edemedim sicakken eller vs.cok guzel olmuslar tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…