Selam kızlar kontrolüm vardı
Nst de bebeğin kalp atışları iyi çıktı
Ultrasonda bebeğin kafası aşağı inmiş belki Cuma'yı bile beklemez haberin olsun kasılmaların olursa gel dedi doktorum
Ameliyattan birgün önce gerekli tetkikleir yaptırın yazıyodu randevu formunda, bunun için Perşembe bi daha mı gelicem dedim 7 de yatıcam ameliyat 9 da yoksa o süre zarfında yapar mısınız deidm
Şimdi ver dedi, o gün beklemeyelim
Gittim hemogram ve bikaç şey daha yazdılar, kan verip çıktım
İkra'nın sülerinden tek çubuğu koyup balon takma şeyini koymamışlardı hani. Huni gibi bişey oluyo ya çubuk ucunda
Gitmişken onu da aldım
Yatakçıya bi göründüm, Pazartesi gelir dedi
Şimdi eve vardım wc ye zor yetiştim
Anında buraya yazdım, beni de doğurdu sanmayın diye ( Kontorlüm var dmeiştim bu sabah için çünkü kontrolüm sabah erken demiştim )
Bişeyler yiyim acıktım
Eki Görüntüle 1394215 hastane için bunları yaptım asetat kutulara koyacam... bi de keçeden puset magnet yaptım onuda tamamlayıp yüklerim buraya :)
Eki Görüntüle 1394215 hastane için bunları yaptım asetat kutulara koyacam... bi de keçeden puset magnet yaptım onuda tamamlayıp yüklerim buraya :)
kızlar merhaba,bişi sorucam hiç vajinanızın durup dururken kapanıp açıldıını hissettiniz mi?sanki çişin varda yapmamak için tutuyormuşun gibi ama aslında çişin falan yok,ay aşaıda başını mı hareket ettiriyor bilmiyorum arada arı da giriyor,var mı böyle bişi yaşayan?nolur acil cvp verin,hastaneye gitmeme gerek var mı?
Selam kızlar kontrolüm vardı
Ultrasonda bebeğin kafası aşağı inmiş belki Cuma'yı bile beklemez haberin olsun kasılmaların olursa gel dedi doktorum
Ameliyattan birgün önce gerekli tetkikleir yaptırın yazıyodu randevu formunda, bunun için Perşembe bi daha mı gelicem dedim 7 de yatıcam ameliyat 9 da yoksa o süre zarfında yapar mısınız deidm
İkra'nın sülerinden tek çubuğu koyup balon takma şeyini koymamışlardı hani. Huni gibi bişey oluyo ya çubuk ucunda
Gitmişken onu da aldım
Anında buraya yazdım, beni de doğurdu sanmayın diye ( Kontorlüm var dmeiştim bu sabah için çünkü kontrolüm sabah erken demiştim )
Bişeyler yiyim acıktım
burcu dün akşam normal doğum ile bebeğini kucağına aldı..
Bende de oluyor canım ama öyle uzun süreli değil anlık
Çekirde sen doğumdan itibaren yaz buraya sen olmayınca kimse konuşmuyor :))
Bebek kaç gram sağlıkları iyi mi
kasılmayı nasıl anlıcaksın çekirge tarif etti mi bariSelam kızlar kontrolüm vardı
Gitmişken onu da aldım
Bişeyler yiyim acıktım
kasılmayı nasıl anlıcaksın çekirge tarif etti mi bari
ben de yarın gidicem kontrole
kızlar bende de geceleri tuvalet için uyandığımda karnım müthiş gergin hatta kasılmış gibi oluyor.. Gündüz hareketim gayet iyi, gece çok zorlanıyorum. Sanki uyurken bütün kaslar ve eklemlerim çözülüyormuş gibi, bir tarafımızı kığırdatmaya çalışırken, diğer taraflarım orantısız şekilde sarsılıyor
kızlar bende de geceleri tuvalet için uyandığımda karnım müthiş gergin hatta kasılmış gibi oluyor.. Gündüz hareketim gayet iyi, gece çok zorlanıyorum. Sanki uyurken bütün kaslar ve eklemlerim çözülüyormuş gibi, bir tarafımızı kığırdatmaya çalışırken, diğer taraflarım orantısız şekilde sarsılıyor
Sormaya utandımherkes anlyo da bi ben anlamıyomuşum gibi hissettim
3 kilo olmuşşükür
1 haftan kaldı 250 alabilir en fazla dedi
Kan verdim doğum öncesi tetkikleri için
Hemogram dışında 5-6 şey daha yapılacaktı
Ücret almadılar hayretdoğum fiyatına dahilmiş ..
gramını da söyledi ama tam hatırlayamıyorum 2 küsürdü..
gayet iyiler iyiki normal doğum yapmışım çok rahatım sadece sütüm gelmiyor şuan yazmış
o kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?