2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar kontrolüm vardı
Nst de bebeğin kalp atışları iyi çıktı
Ultrasonda bebeğin kafası aşağı inmiş belki Cuma'yı bile beklemez haberin olsun kasılmaların olursa gel dedi doktorum

Ameliyattan birgün önce gerekli tetkikleir yaptırın yazıyodu randevu formunda, bunun için Perşembe bi daha mı gelicem dedim 7 de yatıcam ameliyat 9 da yoksa o süre zarfında yapar mısınız deidm

Şimdi ver dedi, o gün beklemeyelim
Gittim hemogram ve bikaç şey daha yazdılar, kan verip çıktım

İkra'nın sülerinden tek çubuğu koyup balon takma şeyini koymamışlardı hani. Huni gibi bişey oluyo ya çubuk ucunda
Gitmişken onu da aldım

Yatakçıya bi göründüm, Pazartesi gelir dedi
Şimdi eve vardım wc ye zor yetiştim
Anında buraya yazdım, beni de doğurdu sanmayın diye ( Kontorlüm var dmeiştim bu sabah için çünkü kontrolüm sabah erken demiştim )
Bişeyler yiyim acıktım

ben tam yazıcaktım çekirgedemi doğurdu diyee
sonra aklıma geldi kontrolün güzel geçmesine sevindim..

kızlar merhaba,bişi sorucam hiç vajinanızın durup dururken kapanıp açıldıını hissettiniz mi?sanki çişin varda yapmamak için tutuyormuşun gibi ama aslında çişin falan yok,ay aşaıda başını mı hareket ettiriyor bilmiyorum arada arı da giriyor,var mı böyle bişi yaşayan?nolur acil cvp verin,hastaneye gitmeme gerek var mı?

Eki Görüntüle 1394215 hastane için bunları yaptım asetat kutulara koyacam... bi de keçeden puset magnet yaptım onuda tamamlayıp yüklerim buraya :)

Çok beğendim emziklerinizi, bunlar sabun sanırım. Ben de netten süsleme malzemelerine bakındım biraz, kafam karıştı ama doğrusu. Kendim yapmak istiyorum..

Eki Görüntüle 1394215 hastane için bunları yaptım asetat kutulara koyacam... bi de keçeden puset magnet yaptım onuda tamamlayıp yüklerim buraya :)

Çok güzel olmuş
Aynısını az önce süs satan yerde gördüm
Kutu içine konmuş süslenmiş, tanesi 3.5 dedi sana kaça mal oluyo

Bende de oluyor canım ama öyle uzun süreli değil anlık

Çekirde sen doğumdan itibaren yaz buraya sen olmayınca kimse konuşmuyor :))

kasılmayı nasıl anlıcaksın çekirge tarif etti mi bari
ben de yarın gidicem kontrole

kızlar bende de geceleri tuvalet için uyandığımda karnım müthiş gergin hatta kasılmış gibi oluyor.. Gündüz hareketim gayet iyi, gece çok zorlanıyorum. Sanki uyurken bütün kaslar ve eklemlerim çözülüyormuş gibi, bir tarafımızı kığırdatmaya çalışırken, diğer taraflarım orantısız şekilde sarsılıyor

kasılmayı nasıl anlıcaksın çekirge tarif etti mi bari
ben de yarın gidicem kontrole

Sormaya utandım herkes anlyo da bi ben anlamıyomuşum gibi hissettim
3 kilo olmuşşükür
1 haftan kaldı 250 alabilir en fazla dedi

Kan verdim doğum öncesi tetkikleri için
Hemogram dışında 5-6 şey daha yapılacaktı
Ücret almadılar hayret doğum fiyatına dahilmiş ..

kaç haftalıksın fatme?

Kasılma akşamları olurmuş zaten genelde

doğum fiyatı ne kadar çek..

gramını da söyledi ama tam hatırlayamıyorum 2 küsürdü..
gayet iyiler iyiki normal doğum yapmışım çok rahatım sadece sütüm gelmiyor şuan yazmış
o kadar..

Sütü de olur inşallah her zamen hemen gelmeyebiliyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…