2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iki kızı olan bir arkadaşım da aynı şeyi dedi.eğer sadece ucunu değil siyah olan yeri de tam kavrarsa iyiymiş.
o zaman çatlak,acıma olmuyormuş.
inşallah başarabiliriz bu aşamayı da :)

Kilosu nekadar olmuş doguma kadsr 3000 i geçer inşallah

maşallah kızına 2 hafta önce 2500 kgdı bakalım kaç gr almış benim Müge :)
yarın ben de kan vereyim dicem bayağıdır bakılmadı.

sözde karın sertleşip toplanıyormuş.ben bunu zaten yaşıyorum.ama işte bilemiyorum kasılma mı yoksa bebek mi yapıyor?

Insllh durur cnm bn de ayni durumdym. Ilcede yogun bakm unitesi yok. Gittgm hastne 1 saat uzaklkta. Allh yardmcmz olsn. Bebislermz saglkla gelsnlr ins

Gecms olsn. Insllh bi an once iilesrsin

O bende de hep vardı kremlerken görüyodum

[QUOT E="fatm aipek, post: 39158607, member: 395005"]bende zaman biranevvel geçsin diye bakıyorum.doğuma kaldı 3 hafta[/QUOTE]
Senin hicbir sey kalmamış

[QUOT Ededlkmk , post: 39160210, member: 491050"]pazartesi benimde kontrolüm var[/QUOTE]
Benim de sali :)

valla ya bugun burcunun gittiğini duydum bebeğinkileri az çok hazırlamıştım da kendiminkiler duruyodu hemen iö çmaşırı pijama filan hazırladım gözüm korktu birden

Bizdede eşim benden daha panik sanırım dışardan birseyler duyuyor bana da anlatmıyor paniklemeyeyim dieAma hergun söylüyor hast.çantasını hazırlayalım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…