1200 TL sigortalıyadoğum fiyatı ne kadar çek..
1200 TL sigortalıya
iki kızı olan bir arkadaşım da aynı şeyi dedi.eğer sadece ucunu değil siyah olan yeri de tam kavrarsa iyiymiş.Catladigi zaman sut falan fayda etmio denedim ben sutu olmadi kremler karbonatli sular off neler neler ins bunda olmaz bebegin memenin siyah olan yerini kavramasi gerekiyo eger sadece meme ucunu alirsa catlak ondan oluyo bwn 6 ay aglayarak emzirdim kavramasina cok dikat edin
Kilosu nekadar olmuş doguma kadsr 3000 i geçer inşallahSelam kızlar kontrolüm vardı
Nst de bebeğin kalp atışları iyi çıktı
Ultrasonda bebeğin kafası aşağı inmiş belki Cuma'yı bile beklemez haberin olsun kasılmaların olursa gel dedi doktorum
Ameliyattan birgün önce gerekli tetkikleir yaptırın yazıyodu randevu formunda, bunun için Perşembe bi daha mı gelicem dedim 7 de yatıcam ameliyat 9 da yoksa o süre zarfında yapar mısınız deidm
Şimdi ver dedi, o gün beklemeyelim
Gittim hemogram ve bikaç şey daha yazdılar, kan verip çıktım
İkra'nın sülerinden tek çubuğu koyup balon takma şeyini koymamışlardı hani. Huni gibi bişey oluyo ya çubuk ucunda
Gitmişken onu da aldım
Yatakçıya bi göründüm, Pazartesi gelir dedi
Şimdi eve vardım wc ye zor yetiştim
Anında buraya yazdım, beni de doğurdu sanmayın diye ( Kontorlüm var dmeiştim bu sabah için çünkü kontrolüm sabah erken demiştim )
Bişeyler yiyim acıktım
Kilosu nekadar olmuş doguma kadsr 3000 i geçer inşallah
maşallah kızınaSormaya utandımherkes anlyo da bi ben anlamıyomuşum gibi hissettim
3 kilo olmuşşükür
1 haftan kaldı 250 alabilir en fazla dedi
Kan verdim doğum öncesi tetkikleri için
Hemogram dışında 5-6 şey daha yapılacaktı
Ücret almadılar hayretdoğum fiyatına dahilmiş ..
Insllh durur cnm bn de ayni durumdym. Ilcede yogun bakm unitesi yok. Gittgm hastne 1 saat uzaklkta. Allh yardmcmz olsn. Bebislermz saglkla gelsnlr insErken doğum haberlerini duydukça iyice tedirgin oluyorum.
Erken doğurmaktan değil,kilosu düşük olacağı ve bulunduğum şehrin ne özelinde ne devlet hastanesinde 1 tane bile küvez olmamasındanHayırlısıyla 3 hafta daha dursaydı yavrum...
Gecms olsn. Insllh bi an once iilesrsinDun sabah mide agrisi ve bulantısı ile kalktik geceye kadar surekli kustum midem kasildi durdu.gece de uyuyamadim suan daha iyiyim ama kolumu kaldiracak halim yok ve yarim dilim ekmek zor yedim bebegim güçsüz kalacak diye korkuyorum tavsiyesi olan var mi suyu bile yudum yudum iciyorum mideme kramplar giriyor.
Bunun siyahni aldm kizima e bebektn. Burcu da kirmzsni almstihttp://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/kraft-calipso-oyun-parki-70x120-cm-kirmizi-143774671 KIZLARR nasıl bu park yatak??
kaç haftalıksın fatme?
Haklısın cnmAma Burcu cidden doğuma gitmişti..
pazartesi benimde kontrolüm varPazartesi kontrolum var sorarim tekrar
maşallah kızına2 hafta önce 2500 kgdı bakalım kaç gr almış benim Müge :)
yarın ben de kan vereyim dicem bayağıdır bakılmadı.
sözde karın sertleşip toplanıyormuş.ben bunu zaten yaşıyorum.ama işte bilemiyorum kasılma mı yoksa bebek mi yapıyor?
valla ya bugun burcunun gittiğini duydum bebeğinkileri az çok hazırlamıştım da kendiminkiler duruyodu hemen iö çmaşırı pijama filan hazırladım gözüm korktu birden
Şimdi kapı çaldı kargocu gelmiş
Kızımın cici uyku setini getirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?