hadi bakalım hayırlısı olsun canım.Selam kızlar kontrolüm vardı
Nst de bebeğin kalp atışları iyi çıktı
Ultrasonda bebeğin kafası aşağı inmiş belki Cuma'yı bile beklemez haberin olsun kasılmaların olursa gel dedi doktorum
Ameliyattan birgün önce gerekli tetkikleir yaptırın yazıyodu randevu formunda, bunun için Perşembe bi daha mı gelicem dedim 7 de yatıcam ameliyat 9 da yoksa o süre zarfında yapar mısınız deidm
Şimdi ver dedi, o gün beklemeyelim
Gittim hemogram ve bikaç şey daha yazdılar, kan verip çıktım
İkra'nın sülerinden tek çubuğu koyup balon takma şeyini koymamışlardı hani. Huni gibi bişey oluyo ya çubuk ucunda
Gitmişken onu da aldım
Yatakçıya bi göründüm, Pazartesi gelir dedi
Şimdi eve vardım wc ye zor yetiştim
Anında buraya yazdım, beni de doğurdu sanmayın diye ( Kontorlüm var dmeiştim bu sabah için çünkü kontrolüm sabah erken demiştim )
Bişeyler yiyim acıktım
Ayy ne güzel hadi gözün aydın.Güle güle kullan. Foto at cnm serdiginde.Şimdi kapı çaldı kargocu gelmiş
Kızımın cici uyku setini getirmiş
Nasıl bi şey aldın kız.
hadi bakalım hayırlısı olsun canım.
maşallah kilosuda iyi. sağlığı yernde olsunSormaya utandımherkes anlyo da bi ben anlamıyomuşum gibi hissettim
3 kilo olmuşşükür
1 haftan kaldı 250 alabilir en fazla dedi
Kan verdim doğum öncesi tetkikleri için
Hemogram dışında 5-6 şey daha yapılacaktı
Ücret almadılar hayretdoğum fiyatına dahilmiş ..
güle güle kullan canımhttp://www.denokids.com/urun/minik-kuslar-uyku-seti/ Şundan
Önce de perdesini almıştım hani
Amin dilek sağ ol hepimiz için inşallah
Benim de sali :)[/QUOTE][QUOT Ededlkmk , post: 39160210, member: 491050"]pazartesi benimde kontrolüm var
Amin inş.http://www.denokids.com/urun/minik-kuslar-uyku-seti/ Şundan
Önce de perdesini almıştım hani
Amin dilek sağ ol hepimiz için inşallah
Canım ben gitti gidiyordan aldım... yapılışı çok kolay tek zor yanı tek kalıp olduğu için 10 dk bir erit dök yapıyorsun bu kadar ... sabunu da pembe renk aldım renk ayarlama derdi olmasın diye ...Çok güzel olmuş ellerine sağlık. Bende sabun yapmak istiyorum malzemeleri netten alabileceğim bir yer var mı. Ya da yapılışı kolay mı. https://www.facebook.com/1377508662...827.1377508662555055/1377616919210896/?type=1 böyle ev süslemeleri için yapmak istiyorum ben
teşekkürler canım.. çok mü küçük oğlun.. ocak başında olman lazım haliyle.. de mutfaktaYapilislarina baktim oglumla cesaret edemedim sicakken eller vs.cok guzel olmuslar tebrik ediyorum
SENİNDE HABERLERİNİ ALIRIZ YAKINDA BİZ:)) BAK MERAK EDİYORUZ BURCU YAZSIN DİYE..Selam kızlar kontrolüm vardı
Nst de bebeğin kalp atışları iyi çıktı
Ultrasonda bebeğin kafası aşağı inmiş belki Cuma'yı bile beklemez haberin olsun kasılmaların olursa gel dedi doktorum
Ameliyattan birgün önce gerekli tetkikleir yaptırın yazıyodu randevu formunda, bunun için Perşembe bi daha mı gelicem dedim 7 de yatıcam ameliyat 9 da yoksa o süre zarfında yapar mısınız deidm
Şimdi ver dedi, o gün beklemeyelim
Gittim hemogram ve bikaç şey daha yazdılar, kan verip çıktım
İkra'nın sülerinden tek çubuğu koyup balon takma şeyini koymamışlardı hani. Huni gibi bişey oluyo ya çubuk ucunda
Gitmişken onu da aldım
Yatakçıya bi göründüm, Pazartesi gelir dedi
Şimdi eve vardım wc ye zor yetiştim
Anında buraya yazdım, beni de doğurdu sanmayın diye ( Kontorlüm var dmeiştim bu sabah için çünkü kontrolüm sabah erken demiştim )
Bişeyler yiyim acıktım
Evet bizim ilk doğumda 2700 gibi çıkmıştı en son, 2.880 doğdu. - tahmin yapmış neyse ki :) %10-15 yanılma payı varKızlar bi de bu gramlar tahmini aslında
Daha düşük te doğabilirler, sağlıklı olsunlar da
Sinir oluyorum is bilmez insanlara 60 tl'nin iadesi icin 4 ay beklenir mi arkadas en sonunda gidip basicam istanbul forum polaris magazini hamile halimle.. 60'inda degilim insani niye salak yerine koymaya calisiyolar.. Bi de doguriyim orda da gorsunler gunlerini:))))))
Sıcak duş çok faydalı oluyormuş kızlar aklınızda olsun!Sütü de olur inşallah her zamen hemen gelmeyebiliyomuş
SENİNDE HABERLERİNİ ALIRIZ YAKINDA BİZ:)) BAK MERAK EDİYORUZ BURCU YAZSIN DİYE..
Evet canım sabun.. >Sabun da yapıyorlar taş da oluyor ben sabunu tercih ettim.. netten bende baka baka merak sardım heves etti:) youtube dan izledim biraz:) sonra ver elini siparişler :)Çok beğendim emziklerinizi, bunlar sabun sanırım. Ben de netten süsleme malzemelerine bakındım biraz, kafam karıştı ama doğrusu. Kendim yapmak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?