2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hadi bakalım hayırlısı olsun canım.

Burcudan sonra eşime dedim hemen eksiklerimi tamamlamalıyım diye yarın bütün herşeyi alayım cantamı hazırlayayım nolur nolmaz

Selam kızlar, ne zamandır yazmıyordum. Bizim ilk bebeğimiz 37+1 ya da 2 de 2.880 gram 50 cm doğmuştu. O kadar küçüktü ki batanniyesiz tutamıyorduk. Ama küçük bebeği olanlar üzmesin çok kendini. Çünkü küçük bebekler çok hızlı büyüyor. İlk ay sadece emzirerek 1.100 gram falan almıştı diye hatırlıyorum. Zaten hiç mama vermedim.Şimdi 3,5 yaşında. Ayrıca son zamanlar artık pek kilo alamadığı için doktor akciğerleri fazla gelişmezse diye iğne yaptırmıştı iki doz. Ne kadar üzülmüştüm akciğerleri gelişmezse naparım ben, nasıl bakarım. Çok ağlamıştım. Ama o kadar dirençliydi ki doğduğu gün kafasını tutabiliyordu. Hala da dirençli bir çocuk sadece bir kez antibiyotik aldı. Şimdiki bebeğimiz ise daha kilolu gidiyor. 32+2'de 2.400'dü. Bunda hamileliğim zor geçiyor ama, daha ağrılı. Neyse ki her ikimiz de iyiyiz. Bebeğin kilo alacağını detaylı ultrasondaki doktorumuz söylemişti. Çünkü iyi bir yere yerleşmiş. İlk oğlumda öyle olmamıştı. İlk yerleştiği yer çok önemliymiş. Ayrıca ilkinde şekerim çok çıkınca yemek yiyememiştim şimdi yiyebiliyorum, nadiren şekerim çıkıyor. Ama dediğim gibi küçük bebekler de hızlı büyüyor. Sonuçta çocuğun kalıtımsal özelliği neyse o halini buluyor bir gün. Resimde de görüldüğü gibi uzun ince bir çocuk oğlum. :) Yapısı öyle onun. İlk zamanlar mama da verseniz sadece emzirseniz de belirli bir yaştan sonra ne olacağı varsa öyle oluyor.

maşallah kilosuda iyi. sağlığı yernde olsun

benim bebegim henüz dönmmiş ama aşagıya acayip baskı yapıyo içeriyi görmek isterdim neresini uzatıyo napıyo kasılıp kalıyorum otururken sanki bacaklarıma kadar hissediyorum bi yerlerini

Kızlar bi de bu gramlar tahmini aslında
Daha düşük te doğabilirler, sağlıklı olsunlar da

Canım ben gitti gidiyordan aldım... yapılışı çok kolay tek zor yanı tek kalıp olduğu için 10 dk bir erit dök yapıyorsun bu kadar ... sabunu da pembe renk aldım renk ayarlama derdi olmasın diye ...

Sinir oluyorum is bilmez insanlara 60 tl'nin iadesi icin 4 ay beklenir mi arkadas en sonunda gidip basicam istanbul forum polaris magazini hamile halimle.. 60'inda degilim insani niye salak yerine koymaya calisiyolar.. Bi de doguriyim orda da gorsunler gunlerini:))))))

SENİNDE HABERLERİNİ ALIRIZ YAKINDA BİZ:)) BAK MERAK EDİYORUZ BURCU YAZSIN DİYE..

Savulun Mervosnur geliyor

Çok beğendim emziklerinizi, bunlar sabun sanırım. Ben de netten süsleme malzemelerine bakındım biraz, kafam karıştı ama doğrusu. Kendim yapmak istiyorum..
Evet canım sabun.. >Sabun da yapıyorlar taş da oluyor ben sabunu tercih ettim.. netten bende baka baka merak sardım heves etti:) youtube dan izledim biraz:) sonra ver elini siparişler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…