2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben gitti gidiyordan aldım... yapılışı çok kolay tek zor yanı tek kalıp olduğu için 10 dk bir erit dök yapıyorsun bu kadar ... sabunu da pembe renk aldım renk ayarlama derdi olmasın diye ...

Kurabiye kalıbı gibi çoklusu yok mu

Benim gagam kuvvetli yazarım detaylıca tabi kendime gelince

Aynen senin dogumunu ben dort gozle bekliyorum:) daha karar vermedim valla normal mi sezaryan mi olsun diye.. İkisinden de korktugum icin:) artik burda okuya okuya neye karar kilicam Allaha emanet:)))

Çok güzel olmuş
Aynısını az önce süs satan yerde gördüm
Kutu içine konmuş süslenmiş, tanesi 3.5 dedi sana kaça mal oluyo

24 TL Sabun bazı (1 kg) 44 adet çıktı
6,50 TL esansını aldım..
45 adet asetat kutu aldım 22,50
5 TL kurdelasını aldım..
Kalıbına da 19 TL denilmişti sanırım..
Yukardaki foto olanın pembesi olacak aynısı hatta:)) kutu da öyle emzik de öyle kurdeleyi de o tarz aldım..

Aynen senin dogumunu ben dort gozle bekliyorum:) daha karar vermedim valla normal mi sezaryan mi olsun diye.. İkisinden de korktugum icin:) artik burda okuya okuya neye karar kilicam Allaha emanet:)))

Doktor bana dedi ki neden sezeryan istiyosun
Çünkü korkuyorum normalden dedim
Sezeryandan korkmuyo musun dedi
Korkuyorum ama başka alternatif yok diğerine göre bi nebze daha iyi gibi, hemde bayıltılınca
Karar senin sen kendini daha iyi bilirsin, gidip doğumhane kapısından dönenlerden olacağına dedi

Bunların ara ara oldu ama hepsine 15 TL gibi kargo ücreti olmuştur hangisine kargo verdiğimi şuanda hatırlamıyorum..

44 adeti 99.50 TL ye gelmiş süslemelerle beraber
Hazırlar 3.5 TL olduğuna göre ondan 44 tane alsan 154 TL tutuyomuş
54.5 kardasın, eline sağlık

Ben daha dogumu doktorumla hic konusmadim zaten izindeydi bugun donmus randevu alirken elim ayagima dolasti sevincten nasil bi bagliliksa doktoruma:)) bu gidisimde konusucam. Bi de ben de vajinal varis var hangisini yapsam daha kolay olur falan konusalim bakalim.. Cevrem israrla normal yap ayyy cok rahat ertesi gunu ayaktasin dese de benim gonlum sezaryandan yana galiba.. Bazen de dusunuyorum acaba dunya uzerinde cani benden tatli olup normal yapan hic mi kimse yok arkadas :))))

O raporları düşmediler mi doğum sonrası izinden

ben bir defterdarlığın personel bölümünde çalışıyorum. çalışabilir raporundan sonra alınan sağlık raporlarını kabul etmiyorlar, doğum sonrasından düşülüyor.. hastaysan ücretli çalışmama hakkın var, git evinde dinlen mantığı yani olay..

Bence boşver çevreyi
Herkesin kendi tercihi olmalı
Benim bi arkadaşım normal istedi, bekledi bekledi açılma olmayınca dayadılar suni sancıyı 4 cm yi geçmemiş
Sonra hop sezeryana almışlar
Bilsem direk sezeryan olurdum diyo

Ha bi de kişinin kendi tercihi, ben karnımdan dikilmeyi tercih ederim
Aşağıdan dikiş istemiyorum
Bi de birinciyi normal yapıp ikinci de sezeryana mecbur kalan bile var, o zaman her iki yanı dikiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…