Canım ben gitti gidiyordan aldım... yapılışı çok kolay tek zor yanı tek kalıp olduğu için 10 dk bir erit dök yapıyorsun bu kadar ... sabunu da pembe renk aldım renk ayarlama derdi olmasın diye ...
Aynen korkutuyim sunlari da gorsunler:))Savulun Mervosnur geliyor
Benim gagam kuvvetli yazarım detaylıcatabi kendime gelince
evde olunca insan oturamıyorda şunu da yapayım bunu da yapayım iş biter mi bitmez
Çok güzel olmuş
Aynısını az önce süs satan yerde gördüm
Kutu içine konmuş süslenmiş, tanesi 3.5 dedi sana kaça mal oluyo
amann kime naz yapayım CekirgeBoşver ayaklarını dinlendir
Az naz yapbende pek naz yapamam ama iş güçte de çok hamarat sayılmam
Aynen senin dogumunu ben dort gozle bekliyorum:) daha karar vermedim valla normal mi sezaryan mi olsun diye.. İkisinden de korktugum icin:) artik burda okuya okuya neye karar kilicam Allaha emanet:)))
O raporları düşmediler mi doğum sonrası izindenAma benim çalıştığım yerde bir müdür bayan hamile idi çalışabilir raporu aldı sonrasında aile hekiminden kbb dan filan ara ara rapor getirdi... (Kamu kurumu)
pazartesi benimde kontrolüm var
44 adeti 99.50 TL ye gelmiş süslemelerle beraberEki Görüntüle 1394328
24 TL Sabun bazı (1 kg) 44 adet çıktı
6,50 TL esansını aldım..
45 adet asetat kutu aldım 22,50
5 TL kurdelasını aldım..
Kalıbına da 19 TL denilmişti sanırım..
Yukardaki foto olanın pembesi olacak aynısı hatta:)) kutu da öyle emzik de öyle kurdeleyi de o tarz aldım..
Evet yaa hacı yolu gözler gibi burcuyu bekliyoruz :))SENİNDE HABERLERİNİ ALIRIZ YAKINDA BİZ:)) BAK MERAK EDİYORUZ BURCU YAZSIN DİYE..
amann kime naz yapayım Cekirge
yavas yavas yapmaya calısıyorum zaten
bi camasır astım yoruldum artık bişi yapmam bugunluk yeter :)
Ben daha dogumu doktorumla hic konusmadim zaten izindeydi bugun donmus randevu alirken elim ayagima dolasti sevincten nasil bi bagliliksa doktoruma:)) bu gidisimde konusucam. Bi de ben de vajinal varis var hangisini yapsam daha kolay olur falan konusalim bakalim.. Cevrem israrla normal yap ayyy cok rahat ertesi gunu ayaktasin dese de benim gonlum sezaryandan yana galiba.. Bazen de dusunuyorum acaba dunya uzerinde cani benden tatli olup normal yapan hic mi kimse yok arkadas :))))Doktor bana dedi ki neden sezeryan istiyosun
Çünkü korkuyorum normalden dedim
Sezeryandan korkmuyo musun dedi
Korkuyorum ama başka alternatif yok diğerine göre bi nebze daha iyi gibi, hemde bayıltılınca
Karar senin sen kendini daha iyi bilirsin, gidip doğumhane kapısından dönenlerden olacağına dedi
bu halimizle ancak bu kadar oluyo napalımBende bi çorba yapınca kendimi kahraman ilan ediyorum
iki tane kırmızı var bir bu bi başka var...Bunun siyahni aldm kizima e bebektn. Burcu da kirmzsni almsti
O raporları düşmediler mi doğum sonrası izinden
Ben daha dogumu doktorumla hic konusmadim zaten izindeydi bugun donmus randevu alirken elim ayagima dolasti sevincten nasil bi bagliliksa doktoruma:)) bu gidisimde konusucam. Bi de ben de vajinal varis var hangisini yapsam daha kolay olur falan konusalim bakalim.. Cevrem israrla normal yap ayyy cok rahat ertesi gunu ayaktasin dese de benim gonlum sezaryandan yana galiba.. Bazen de dusunuyorum acaba dunya uzerinde cani benden tatli olup normal yapan hic mi kimse yok arkadas :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?