maşallah kızına2 hafta önce 2500 kgdı bakalım kaç gr almış benim Müge :)
yarın ben de kan vereyim dicem bayağıdır bakılmadı.
sözde karın sertleşip toplanıyormuş.ben bunu zaten yaşıyorum.ama işte bilemiyorum kasılma mı yoksa bebek mi yapıyor?
Aynen takmicam cevreyi.. Sagolsun annem ben yusuf yusuf oldukca bosver kiz kasma kendini kestiririz ben bakarim sana diyo:))))) acaba 1. Sezaryan 2.yi de yapsak 2. Sezaryan da daha mi zor iyilesiriz ?Bence boşver çevreyi
Herkesin kendi tercihi olmalı
Benim bi arkadaşım normal istedi, bekledi bekledi açılma olmayınca dayadılar suni sancıyı 4 cm yi geçmemiş
Sonra hop sezeryana almışlar
Bilsem direk sezeryan olurdum diyo
Ha bi de kişinin kendi tercihi, ben karnımdan dikilmeyi tercih ederim
Aşağıdan dikiş istemiyorum
Bi de birinciyi normal yapıp ikinci de sezeryana mecbur kalan bile var, o zaman her iki yanı dikiyolar
Hahaa :) annemin lafiEvet yaa hacı yolu gözler gibi burcuyu bekliyoruz :))
bu halimizle ancak bu kadar oluyo napalım
Aynen takmicam cevreyi.. Sagolsun annem ben yusuf yusuf oldukca bosver kiz kasma kendini kestiririz ben bakarim sana diyo:))))) acaba 1. Sezaryan 2.yi de yapsak 2. Sezaryan da daha mi zor iyilesiriz ?
Aynen :) bi kaç hafta üstüste annem yanımda kalınca ona benzedim bendeHahaa :) annemin lafi
Benim eşim yemek konusunda çok iyidir gece yarısı istediği bi yemek olsun üşenmez yapar birazda gurmedir kendisi :) perişan etmez kendini,Çok bile
Erkeklerin başı ağrısa inleyip duruyolar
Biz 9 aydır can taşıyoruz her tarafımızda ağrıyo, bulduğu yemeğe şükretsinler
Kokusu nasıldı yaparken gebeler için riskli diyorlar.Bende kendim yapmayi düşünüyordum o yüzden sabundan vazgeçmiştim.Canım ben gitti gidiyordan aldım... yapılışı çok kolay tek zor yanı tek kalıp olduğu için 10 dk bir erit dök yapıyorsun bu kadar ... sabunu da pembe renk aldım renk ayarlama derdi olmasın diye ...
Benim eşim yemek konusunda çok iyidir gece yarısı istediği bi yemek olsun üşenmez yapar birazda gurmedir kendisi :) perişan etmez kendini,
Netten mi siparis verdin malzemeleri cnm öyle ise bana link atar mısın.Eki Görüntüle 1394328
24 TL Sabun bazı (1 kg) 44 adet çıktı
6,50 TL esansını aldım..
45 adet asetat kutu aldım 22,50
5 TL kurdelasını aldım..
Kalıbına da 19 TL denilmişti sanırım..
Yukardaki foto olanın pembesi olacak aynısı hatta:)) kutu da öyle emzik de öyle kurdeleyi de o tarz aldım..
Ay ne guzel bi de ikiz var:)) aynen en az 3 yil cocuk yapmam diyorum Allahin gucune gitmesin de.. Boyle ornekleri duymak insani cesaretlendiriyor.Çok bile
Erkeklerin başı ağrısa inleyip duruyolar
Biz 9 aydır can taşıyoruz her tarafımızda ağrıyo, bulduğu yemeğe şükretsinler
Benim ablam tüp bebekle ikizleri doğurdu, sezeryanla.Sonra sürpriz olduğu için 1 sene sonra normal hamile kaldı, yine sezeryan oldu. 1 yılda bile bişey olmuyosa bence biz 3-5 sene bekleyeceğimize göre sorun olmaz
Tetkikler sezeryan oldugu icin yapiliyorAmin sağ ol hepimizin inşallah
Tek kan verdim kandan bakılıyomuş bu doğum öncesi tetkiklere
Bi de sezeryanda biliniyo diye önceden yapılıyo da
Hop diye normal doğuma alınanlara nasıl yapıyolar
Ay ne guzel bi de ikiz var:)) aynen en az 3 yil cocuk yapmam diyorum Allahin gucune gitmesin de.. Boyle ornekleri duymak insani cesaretlendiriyor.
44 adeti 99.50 TL ye gelmiş süslemelerle beraber
Hazırlar 3.5 TL olduğuna göre ondan 44 tane alsan 154 TL tutuyomuş
54.5 kardasın, eline sağlık[/QUOTE
Hemen muhasebesini yapmışsın çek
Çekirdekten yetişme desene :)http://www.sahibinden.com/ilan/alis...nleriniz-icin-kokulu-sabunlar-198890923/detay burda uygunmuş bu sabun ama kutusuz
Ben kutulusunu 3.5 TL ye görmüştüm de
Benim eşimde bilir, babası aşçı zaten kayınpeder daha hamarattır
Aynen dun konusuyoruz o zaten sezaryan olur bi de annem gibi sezaryan da baglatirim sen sag ben selamet diyorumÇocuk güzel şey de olan anneye oluyo snakikızım kardeşsiz kalmasın diye 3-5 yıl sonra belki bi deli cesareti gelir diyorum. Ama o kadar, inşallah
Tetkikler sezeryan oldugu icin yapiliyornarkoz varya isin icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?