2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O bendede hep varr karnim genelde sertlesip toplanio pespese oluo hatta nerdeyse hergun ,geci ben kasilmalardan dolayi progestanda kulaniyorumda bebek toplabiyor saniyordum:)

Aynen takmicam cevreyi.. Sagolsun annem ben yusuf yusuf oldukca bosver kiz kasma kendini kestiririz ben bakarim sana diyo:))))) acaba 1. Sezaryan 2.yi de yapsak 2. Sezaryan da daha mi zor iyilesiriz ?

bu halimizle ancak bu kadar oluyo napalım

Çok bile
Erkeklerin başı ağrısa inleyip duruyolar
Biz 9 aydır can taşıyoruz her tarafımızda ağrıyo, bulduğu yemeğe şükretsinler

Aynen takmicam cevreyi.. Sagolsun annem ben yusuf yusuf oldukca bosver kiz kasma kendini kestiririz ben bakarim sana diyo:))))) acaba 1. Sezaryan 2.yi de yapsak 2. Sezaryan da daha mi zor iyilesiriz ?

Benim ablam tüp bebekle ikizleri doğurdu, sezeryanla.Sonra sürpriz olduğu için 1 sene sonra normal hamile kaldı, yine sezeryan oldu. 1 yılda bile bişey olmuyosa bence biz 3-5 sene bekleyeceğimize göre sorun olmaz

Cekirgee masallah kizina..
Baya az kaldi , Allah im nasip etsin hayirlisiyla kucagina almayi

Amin sağ ol hepimizin inşallah
Tek kan verdim kandan bakılıyomuş bu doğum öncesi tetkiklere

Bi de sezeryanda biliniyo diye önceden yapılıyo da
Hop diye normal doğuma alınanlara nasıl yapıyolar

Çok bile
Erkeklerin başı ağrısa inleyip duruyolar
Biz 9 aydır can taşıyoruz her tarafımızda ağrıyo, bulduğu yemeğe şükretsinler
Benim eşim yemek konusunda çok iyidir gece yarısı istediği bi yemek olsun üşenmez yapar birazda gurmedir kendisi :) perişan etmez kendini,

Canım ben gitti gidiyordan aldım... yapılışı çok kolay tek zor yanı tek kalıp olduğu için 10 dk bir erit dök yapıyorsun bu kadar ... sabunu da pembe renk aldım renk ayarlama derdi olmasın diye ...
Kokusu nasıldı yaparken gebeler için riskli diyorlar.Bende kendim yapmayi düşünüyordum o yüzden sabundan vazgeçmiştim.

Netten mi siparis verdin malzemeleri cnm öyle ise bana link atar mısın.

Ay ne guzel bi de ikiz var:)) aynen en az 3 yil cocuk yapmam diyorum Allahin gucune gitmesin de.. Boyle ornekleri duymak insani cesaretlendiriyor.

Amin sağ ol hepimizin inşallah
Tek kan verdim kandan bakılıyomuş bu doğum öncesi tetkiklere

Bi de sezeryanda biliniyo diye önceden yapılıyo da
Hop diye normal doğuma alınanlara nasıl yapıyolar
Tetkikler sezeryan oldugu icin yapiliyor narkoz varya isin icinde

Ay ne guzel bi de ikiz var:)) aynen en az 3 yil cocuk yapmam diyorum Allahin gucune gitmesin de.. Boyle ornekleri duymak insani cesaretlendiriyor.

Çocuk güzel şey de olan anneye oluyo snaki kızım kardeşsiz kalmasın diye 3-5 yıl sonra belki bi deli cesareti gelir diyorum. Ama o kadar, inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…