Çekirdekten yetişme desene :)
Hemen muhasebesini yapmışsın çek
Çekirge bebek geliyooor mu
Haftaya Cuma? Sancılar başladı mı? Açılma var mıymış?Geliyor inşallah teyzesi gümbür gümbürBeklerse Cuma günü sezeryan olacağım
Yolunda olmayan bişey varsa peki sezeryan uygulanmıyo mu
Haftaya Cuma? Sancılar başladı mı? Açılma var mıymış?
Çok heyecanlı yaTabi sen tedirginsindir, ama olsun, ben senin yerine heyecanlanırım
sabah 10 da. İnşallah ciddi bişey yoktur. olmadı bekleme p.tesiyi acile git.Saat kacta :) bende yarina almak icin randevuyu aradim ama egitimdeymis
Kasik ve bel agrim artti iyive ,garip garip sancilarda vuruo
Bazılarında açılma günler öncesinden başlıyor da ondan sordumHadi hayırlısı bakalım, sezaryan hangi tr olacak. Gerçi sanırım genel anesteziyle yapılan riskli gebelik hariç uygulanmıyor. Epidural niye istemedin?
Geliyor inşallah teyzesi gümbür gümbürBeklerse Cuma günü sezeryan olacağım
Aaaa bizim erkek fatma çekirgeye ne olduBana henüz sormadılar ama tam bayıltmalı istiyorum bişey görmiyim paniklemiyim diye
Sidetlenirse iyice sancilsr giderim artik bakalim , benimde 10.30 da ,sabah 10 da. İnşallah ciddi bişey yoktur. olmadı bekleme p.tesiyi acile git.
Dün bütün gece rüyamda senle ugraştım pıtırcık. Dogum yapıcakmışsın ama hiç üzülmüyordun erken diyeBurcudan sonra eşime dedim hemen eksiklerimi tamamlamalıyım diye yarın bütün herşeyi alayım cantamı hazırlayayım nolur nolmaz
kaç kilo olmuş canım bebiş
Aaaa bizim erkek fatma çekirgeye ne olducesaret kılıcını kuşan Normalde çok mu paniksin? Arada perde oluyor zaten sen göremezsin ki. Ha geçen bir arkadaş tavanın yansımalı olduğundan bahsetmişti, o görmüş ama zaten çok soğukkanlı. Hakkında hayırlısı neyse o olsun bebişli hayata azzzz kaldı
amanınnnn dur fatma daha yapacak cok işim var bacım hayır olsun tabii kiDün bütün gece rüyamda senle ugraştım pıtırcık. Dogum yapıcakmışsın ama hiç üzülmüyordun erken diye
Aaaa bizim erkek fatma çekirgeye ne olducesaret kılıcını kuşan Normalde çok mu paniksin? Arada perde oluyor zaten sen göremezsin ki. Ha geçen bir arkadaş tavanın yansımalı olduğundan bahsetmişti, o görmüş ama zaten çok soğukkanlı. Hakkında hayırlısı neyse o olsun bebişli hayata azzzz kaldı
3 kilo olmuş daha yeni, 1 hafta beklerse 3250 doğar dedi
Bu başka bişey benzemiyomuşkarından sorun yok ta aşağıdan hiç istemiyorum
Çatı muayenesinden yırtmak içinde direk sezeryan istedim zaten
Amin, bakalım hayırlısı
Senin nasıl gidiyo
Bana henüz sormadılar ama tam bayıltmalı istiyorum bişey görmiyim paniklemiyim diye
Benim amcamin kizi feci nazli feci cani tatli ve herseyden korkan bi tip epidural yapti 2 cocugunuda ve tavandaki yansimadan izlemis hepimoz saskiniz onun oyle dogum yaptigina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?