2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Haftaya Cuma? Sancılar başladı mı? Açılma var mıymış?
Çok heyecanlı ya Tabi sen tedirginsindir, ama olsun, ben senin yerine heyecanlanırım

Yusuf yusuf oluyorum izne çıktım evde tekim, hastane uzak
Eşim 1.5 saat uzaklıkta çalışıyo
Bişey olsa taksiciyi arıycam, dr. belki Cuma'yı beklemez kafası aşağı inmiş dedi

Sancım yok yani sanırım arada ağrım oluyo da hep oluyodu diye bilmiyorum ne ağrısı bu sefer ki
Açılmaya bakılmaıd , kendi isteğimle sezeryan istedim diye 1 hafta erken alınacak o yüzden bu Cuma'yı beklerse İkra çantamızı alıp gidecez inşallah
Kah kurbanlık koyun gibi kah yavrusuna kavuşacak bi anne gibi

Bazılarında açılma günler öncesinden başlıyor da ondan sordum Hadi hayırlısı bakalım, sezaryan hangi tr olacak. Gerçi sanırım genel anesteziyle yapılan riskli gebelik hariç uygulanmıyor. Epidural niye istemedin?

Bana henüz sormadılar ama tam bayıltmalı istiyorum bişey görmiyim paniklemiyim diye

Bana henüz sormadılar ama tam bayıltmalı istiyorum bişey görmiyim paniklemiyim diye
Aaaa bizim erkek fatma çekirgeye ne oldu cesaret kılıcını kuşan Normalde çok mu paniksin? Arada perde oluyor zaten sen göremezsin ki. Ha geçen bir arkadaş tavanın yansımalı olduğundan bahsetmişti, o görmüş ama zaten çok soğukkanlı. Hakkında hayırlısı neyse o olsun bebişli hayata azzzz kaldı

sabah 10 da. İnşallah ciddi bişey yoktur. olmadı bekleme p.tesiyi acile git.
Sidetlenirse iyice sancilsr giderim artik bakalim , benimde 10.30 da ,
Yalniz ben arayali yarim saat olmustur randevu saatini 10-10.30 11 kac istersiniz diye sordu, senin randevunda 10 da :) 10 dolu demesi lazimdi

Burcudan sonra eşime dedim hemen eksiklerimi tamamlamalıyım diye yarın bütün herşeyi alayım cantamı hazırlayayım nolur nolmaz
Dün bütün gece rüyamda senle ugraştım pıtırcık. Dogum yapıcakmışsın ama hiç üzülmüyordun erken diye

kaç kilo olmuş canım bebiş

3 kilo olmuş daha yeni, 1 hafta beklerse 3250 doğar dedi

Bu başka bişey benzemiyomuş karından sorun yok ta aşağıdan hiç istemiyorum
Çatı muayenesinden yırtmak içinde direk sezeryan istedim zaten
Amin, bakalım hayırlısı

Senin nasıl gidiyo

Benim amcamin kizi feci nazli feci cani tatli ve herseyden korkan bi tip epidural yapti 2 cocugunuda ve tavandaki yansimadan izlemis hepimoz saskiniz onun oyle dogum yaptigina

Valla ben doğal doğum kitapları okuya okuya kendimi epey motive ettim, şimdilik korkmuyorum, arada böyle bir korku gelse de Bebeğin çıkış anını yaşamayı çok istiyorum, çok merak ediyorum, inşallah nasip olur. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun Benim şimdilik daha iyi, daha çabuk yorulmaya başladım, zaten normalde çabuk yorulurdum, şimdi daha da çabuk yorulunca çok manyak hale geldim

Benim amcamin kizi feci nazli feci cani tatli ve herseyden korkan bi tip epidural yapti 2 cocugunuda ve tavandaki yansimadan izlemis hepimoz saskiniz onun oyle dogum yaptigina

Ben de doğum hikayeleri okurken -tabi hep güzel hikayeler okuyorum - bu ayrıntı çok ilgimi çekiyor. İğneden canı yanan çok kolay doğuruyor mesela. O an bir güç mü geliyor nedir. Ben de cesaret alıyorum okuduklarımdan.
Hepinize sağlıklı, hakkınızda en hayırlı doğum şeklini diliyorum anne adayları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…