3 kilo olmuş daha yeni, 1 hafta beklerse 3250 doğar dedi
oohhooooo annesi seninki kurtarmış kendini maşallah :) darısı bizimkilerin başına :):)
Valla ben doğal doğum kitapları okuya okuya kendimi epey motive ettim, şimdilik korkmuyorum, arada böyle bir korku gelse deBebeğin çıkış anını yaşamayı çok istiyorum, çok merak ediyorum, inşallah nasip olur. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun Benim şimdilik daha iyi, daha çabuk yorulmaya başladım, zaten normalde çabuk yorulurdum, şimdi daha da çabuk yorulunca çok manyak hale geldim
daha önceden konuşulması gerekiyo aslında, biraz geç kalmışlar bence. anestezi doktoruyla görüştürülmedin mi?
Ben de doğum hikayeleri okurken -tabi hep güzel hikayeler okuyorum- bu ayrıntı çok ilgimi çekiyor. İğneden canı yanan çok kolay doğuruyor mesela. O an bir güç mü geliyor nedir. Ben de cesaret alıyorum okuduklarımdan.
Hepinize sağlıklı, hakkınızda en hayırlı doğum şeklini diliyorum anne adayları
Bende ilk dogumumda farkettim yukarıda yansımayı çok net gözükmüyor du ama sadece dr un bebegi tuttugunu gördüm.hatta dr çok uyanık çıktın demiştiBenim amcamin kizi feci nazli feci cani tatli ve herseyden korkan bi tip epidural yapti 2 cocugunuda ve tavandaki yansimadan izlemis hepimoz saskiniz onun oyle dogum yaptigina
Kanına baktır bi
Kan önemliymiş
Bende kansızlık vardı gebelikle beraber dibe vurmuşum
Kimse tekrar kan sayımı istemedi
Sonra çok halsizlik çökünce ben kendim gidip yaptırdım 7.6 çıktı şok olduk
Vaktim de kalmayınca haplarla olmaz deyp 10iğne verdiler
Sen şimdiden baktır, kansızlık çıksa bile hapını artırırlar o kadar
Yoo
Anesteziiçin bu tahliller laızm şimdiden yaptır istersen dedi
Doğum öncesi gereken tetkikleri sordum da ben
7.6 mınapmışlar sana ya, nasıl bakmazlar? Allah'ım yarabbim Normalde iki üç ayda bir rutin bakılıyor, nasıl bakılmadı anlamadım. Ben şimdiye kadar 2 kere baktırdım, takip ediyorum. Allah' tan gitmişsin ya, bildiğim kadarıyla 5' ler çok tehlikeli
senben60 sizin niye mecburi sezaryan olacak?
senin kac gün kaldı demet izne ayrılmanabelim resmen koptuuuu
artık oturamıyorum gezince de kasıklarımda fena halde gerilme ve baskı var.
senin kac gün kaldı demet izne ayrılmana
Bilmem hem devlete hem özele gidiyodum üstelik
İlk tahlillerde 9ç9 çıktığı halde bi daha istememişlerdi benden
Şükür kurtuldum sayılır, iğnelerden sonra 9.7 olmuştu
benimde 3 haftam var aynen senin dediğin gibi son hafta bende öyle düşünüyorum7 sinde 37.haftam bitiyor yani tam 1 haftam var
haftaya bikaç gün gelmemeyi düşünüyorumm hastaneye gidicem ayağına..
ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum..
belim resmen koptuuuu
artık oturamıyorum gezince de kasıklarımda fena halde gerilme ve baskı var.
benimde 3 haftam var aynen senin dediğin gibi son hafta bende öyle düşünüyorum
Bu gidişle is yerinde doğuracaksin
Hap vermemişler miydi 4. aydan itibaren? İhmal etme canım sen de, bol demir üreten gıdaları c vitaminiyle al. Bebek emzirirken de lazım oalcak. Artık 2 kişilik yaşıyoruz
burcu gibi desenene yapıyım kamburum çıktı artık oturamıyorum :)
burdan yardıra yardıra doğuma gidicem kuzenin dediği gibi :))
İnşallah etkisi olur canım. Sana hayırlı doğumlar diliyorumSıradan bi demir hapı vardı da bizde kansızlık genetik diye kafi gelmedi
3 tane kullanıyorum şimdi günde
Kırmızı pancara başladım bi de
Ben biraz cesaretliyimdir ama bana nasip degilmis normal dogum mecburi sezeryan olucam ben ve epidural istiyorum tavandada yansiyan bise vardir umarim ordan izlerim :))))
Oylesine denk geldim bende hep gercekten igne degse korkudan olecek olan catir catir dogum yapiyor :) dua edip oluruna birakmak en iyisi gercekten
İnşallah etkisi olur canım. Sana hayırlı doğumlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?