2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O tavana yansiyan seyden izlamistim ben yandaki aletler otmeye basladi megerse tansiyon firlqmis hemen bi sakinlestirici yaptilar bence izleme derim

o büyüklükte olmuyor canım mini mini olanlarda var çoklu kalıp.. ama hani mutfakta kullandığımız kalıplar olurmu ki aslında düşünümyor değilim:)

Dene bi ne kaybedersin bişey dicem o sabun bazı kokulu değil mi zaten, niye ayrıca esans alınıyo
Bi de ben netten bakıyodum şimdi pipet, şırınga vs. de var başlangıç setlerinde. sen direk eritip dökdün mü, sonra neyle düzelttin

Kokusu nasıldı yaparken gebeler için riskli diyorlar.Bende kendim yapmayi düşünüyordum o yüzden sabundan vazgeçmiştim.
Ben etkilenmedim... hatta esansını bebek pudrası kokusundan aldım:)) tek günde yapmadım günde iki üç saat zaman dilimlerinde yaptım..

şırınga vardı:) esansı küçük küçük damlattım onunla,, benmari usulü erittim küçük küçük parçalar şeklinde kopararak.. yani nasıl diyim 5-6 tane küp şeker büyüklüğünde belki biraz daha büyük kestim kalıptan sabunu öyle erittim ve döktüm... kolonya asıl mucize orda... kalıba dökünce ve kalıba dökmeden bir iki defa kolonya fıs fıs ediyorsun o kabarcıklarını alıyor ve düz çıkmasını sağlıyor... kolonya kokusu kalmıyor sabunda uçucu madde olduğu için...

merveteacher, yatak ve nevresim takımı aldınız mı ? onları nasıl aldınız.. bu akşam sipariş vereyim bende alayım...

O bendede hep varr karnim genelde sertlesip toplanio pespese oluo hatta nerdeyse hergun ,geci ben kasilmalardan dolayi progestanda kulaniyorumda bebek toplabiyor saniyordum:)
benim akşamları oluyordu şimdi gündüzleri de oluyor ama öyle ağrım yok.
hafif hafif oluyor bazen.
yarın nst ye girince anlaşılır bakalım var mı bişiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…