bebegin odasi kuruluyorrrr suan cok heyecanli :)))
bebegin odasi kuruluyorrrr suan cok heyecanli :)))
O tavana yansiyan seyden izlamistim ben yandaki aletler otmeye basladi megerse tansiyon firlqmis hemen bi sakinlestirici yaptilar bence izleme derimBen biraz cesaretliyimdir ama bana nasip degilmis normal dogum mecburi sezeryan olucam ben ve epidural istiyorum tavandada yansiyan bise vardir umarim ordan izlerim :))))
Oylesine denk geldim bende hep gercekten igne degse korkudan olecek olan catir catir dogum yapiyor :) dua edip oluruna birakmak en iyisi gercekten
o büyüklükte olmuyor canım mini mini olanlarda var çoklu kalıp.. ama hani mutfakta kullandığımız kalıplar olurmu ki aslında düşünümyor değilim:)Kurabiye kalıbı gibi çoklusu yok mu
Bende seni gordum sende dogum yapiyordunDün bütün gece rüyamda senle ugraştım pıtırcık. Dogum yapıcakmışsın ama hiç üzülmüyordun erken diye
hala izinde o müdür :)O raporları düşmediler mi doğum sonrası izinden
beni degil dimi Karha ??Bende seni gordum sende dogum yapiyordun
aa evet kırmızı benim gönderdiğim linkteki de ... Kurdunuz mu siz nasıl ,, yatağını ve nevresimi ne yaptınız aldınızmı aldıysanız nasıl bişi aldınız ...Burcununki 2.si. bnmki de bu Eki Görüntüle 1394349
o büyüklükte olmuyor canım mini mini olanlarda var çoklu kalıp.. ama hani mutfakta kullandığımız kalıplar olurmu ki aslında düşünümyor değilim:)
Ben etkilenmedim... hatta esansını bebek pudrası kokusundan aldım:)) tek günde yapmadım günde iki üç saat zaman dilimlerinde yaptım..Kokusu nasıldı yaparken gebeler için riskli diyorlar.Bende kendim yapmayi düşünüyordum o yüzden sabundan vazgeçmiştim.
gitti gidiyordan aldım canım hepsini ordan detaylı bakabilirsin..Netten mi siparis verdin malzemeleri cnm öyle ise bana link atar mısın.
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...nleriniz-icin-kokulu-sabunlar-198890923/detay burda uygunmuş bu sabun ama kutusuz
Ben kutulusunu 3.5 TL ye görmüştüm de
Tüllü olunca daha ucuz oluyor ama sabunlar öyle bildiğimiz gibi sert gibi olmuyor haliyle kutu daha muhafazalı oluyor.. o yüzden asetat kutuları tercih ettim....
Benim eşimde bilir, babası aşçı zaten kayınpeder daha hamarattır
Aynen canım:))) bütün malzemelere yanmıyorum da o kalıba verdim ona yanıyorum:)) çok pahalı kalıplarAyıpsın
Bi de diğer malzemeleri alması gerekse de kalıbı bi kere alması kafi, bi daha 19 TL vermicek yani
Doktorumuz başka ya :))Sidetlenirse iyice sancilsr giderim artik bakalim , benimde 10.30 da ,
Yalniz ben arayali yarim saat olmustur randevu saatini 10-10.30 11 kac istersiniz diye sordu, senin randevunda 10 da :) 10 dolu demesi lazimdi
şırınga vardı:) esansı küçük küçük damlattım onunla,, benmari usulü erittim küçük küçük parçalar şeklinde kopararak.. yani nasıl diyim 5-6 tane küp şeker büyüklüğünde belki biraz daha büyük kestim kalıptan sabunu öyle erittim ve döktüm... kolonya asıl mucize orda... kalıba dökünce ve kalıba dökmeden bir iki defa kolonya fıs fıs ediyorsun o kabarcıklarını alıyor ve düz çıkmasını sağlıyor... kolonya kokusu kalmıyor sabunda uçucu madde olduğu için...Dene bi ne kaybedersinbişey dicem o sabun bazı kokulu değil mi zaten, niye ayrıca esans alınıyo
Bi de ben netten bakıyodum şimdi pipet, şırınga vs. de var başlangıç setlerinde. sen direk eritip dökdün mü, sonra neyle düzelttin
benim akşamları oluyordu şimdi gündüzleri de oluyor ama öyle ağrım yok.O bendede hep varr karnim genelde sertlesip toplanio pespese oluo hatta nerdeyse hergun ,geci ben kasilmalardan dolayi progestanda kulaniyorumda bebek toplabiyor saniyordum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?