2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Esans ve şırınga şart yani ? Onlara da bakıyım

evet canım doğru doğum iznindeyken rapor alamıyorsun maalesef
ben almıştım 33. hafta gibi çalışabilir raporundan sonra ama aile hekimliğinden müdür bişey dememişti inş. düşülmüyodur
Kızlar bi de bu gramlar tahmini aslında
Daha düşük te doğabilirler, sağlıklı olsunlar da
benim ilk kız doğumdan hemen önceki ultrasonda 3.400 çıktı 3.250 doğdu bazen az da doğabiliyolar benim bu daha zayıf doğacak sanki 3ancak doğar gibi

Aynen takmicam cevreyi.. Sagolsun annem ben yusuf yusuf oldukca bosver kiz kasma kendini kestiririz ben bakarim sana diyo:))))) acaba 1. Sezaryan 2.yi de yapsak 2. Sezaryan da daha mi zor iyilesiriz ?

benim annem 3 sezeryan olmuş sordum hepsi aynıydı aynı yerden açıp dikiyolar biri diğerinden fazla ağrımadı dedi rahatladım bende biraz, benimde 2. sezeryan olacakda ondan korkarak sormuştum

Çok bile
Erkeklerin başı ağrısa inleyip duruyolar
Biz 9 aydır can taşıyoruz her tarafımızda ağrıyo, bulduğu yemeğe şükretsinler
ya Çek eşim geçen gün ne diyor :)
bişi yokmuş bu hamilelikte ya,bir de 9 ay seni karnımda taşıdım diyor anneler :)
benim rahat hamileliğimi görünce böyle bir yorum yapıyor tabi.
ben şükrediyorum zorlanmadım,çalışabildim diye.onun yorumu ise bu.

Esans ve şırınga şart yani ? Onlara da bakıyım
şırınga benim progesteron kullandığım zaman kalan şırıngadan :) damla şeklinde damlatabilirim dersen ona bile gerek yok :) sabun kokuyor evet esanssız ama esanslı daha güzel kalıcı bir kokusu oldu :) şimdi bu yaptaklarım bir kutunun içinde hepsi açınca çok tatlı bir kokuyorlar :)

Ben iki de bir sizin için hava hoş diyorum zaten rutin halinizle rutin hayatınıza devam ediyosunuz
Doğunca 9 ay da sen bak diyorum

Kızlar wc ye gittim , psikolojik mi nedir peçeteye hafif lekelenme geldi gibi
Biraz bekliyim yine bakıcam
Hayırlısı....

Sabunu eritip damlatarak kalıba koyacaz yani dimi bu kadar

Ben iki de bir sizin için hava hoş diyorum zaten rutin halinizle rutin hayatınıza devam ediyosunuz
Doğunca 9 ay da sen bak diyorum
biz bir de çocuk gibi o benim kızım hayır benim kızım çekişmesi yapıyoruz şakadan :)
onu ben taşıyorum bak kanguru gibi diyorum :) o da olsun ben de yapım aşamasında önemliydim diyor :)

Kızlar wc ye gittim , psikolojik mi nedir peçeteye hafif lekelenme geldi gibi
Biraz bekliyim yine bakıcam
Hayırlısı....
hayırlısı olsun,kontrol et arada. panik yapma sakın

Sabunu eritip damlatarak kalıba koyacaz yani dimi bu kadar
Evet canım sabunu erit, eritme işi bitince esansı damlat sonra hemen kalıba dök 10 bekle çıkar :) bu kadar :) püf nokta kalıba dökmeden kalıbın içine ve erittiğin sıvının içine biraz kolonya fıslat.. kabarcıkları gider...

Sağ ol

Ama sanırım vaktim olmayacak adet olacak gibi hissediyorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…