şırınga vardı:) esansı küçük küçük damlattım onunla,, benmari usulü erittim küçük küçük parçalar şeklinde kopararak.. yani nasıl diyim 5-6 tane küp şeker büyüklüğünde belki biraz daha büyük kestim kalıptan sabunu öyle erittim ve döktüm... kolonya asıl mucize orda... kalıba dökünce ve kalıba dökmeden bir iki defa kolonya fıs fıs ediyorsun o kabarcıklarını alıyor ve düz çıkmasını sağlıyor... kolonya kokusu kalmıyor sabunda uçucu madde olduğu için...
ben almıştım 33. hafta gibi çalışabilir raporundan sonra ama aile hekimliğinden müdür bişey dememişti inş. düşülmüyodurevet canım doğru doğum iznindeyken rapor alamıyorsun maalesef
benim ilk kız doğumdan hemen önceki ultrasonda 3.400 çıktı 3.250 doğdu bazen az da doğabiliyolar benim bu daha zayıf doğacak sanki 3ancak doğar gibiKızlar bi de bu gramlar tahmini aslında
Daha düşük te doğabilirler, sağlıklı olsunlar da
Aynen takmicam cevreyi.. Sagolsun annem ben yusuf yusuf oldukca bosver kiz kasma kendini kestiririz ben bakarim sana diyo:))))) acaba 1. Sezaryan 2.yi de yapsak 2. Sezaryan da daha mi zor iyilesiriz ?
ya Çek eşim geçen gün ne diyor :)Çok bile
Erkeklerin başı ağrısa inleyip duruyolar
Biz 9 aydır can taşıyoruz her tarafımızda ağrıyo, bulduğu yemeğe şükretsinler
şırınga benim progesteron kullandığım zaman kalan şırıngadan :) damla şeklinde damlatabilirim dersen ona bile gerek yok :) sabun kokuyor evet esanssız ama esanslı daha güzel kalıcı bir kokusu oldu :) şimdi bu yaptaklarım bir kutunun içinde hepsi açınca çok tatlı bir kokuyorlar :)Esans ve şırınga şart yani ? Onlara da bakıyım
burcu gibi desene
ya Çek eşim geçen gün ne diyor :)
bişi yokmuş bu hamilelikte ya,bir de 9 ay seni karnımda taşıdım diyor anneler :)
benim rahat hamileliğimi görünce böyle bir yorum yapıyor tabi.
ben şükrediyorum zorlanmadım,çalışabildim diye.onun yorumu ise bu.
Sende p.tesiye çek. sabah 10 da benimki görüşürüz :))[/QUOTE]Benim de sali :)
şırınga benim progesteron kullandığım zaman kalan şırıngadan :) damla şeklinde damlatabilirim dersen ona bile gerek yok :) sabun kokuyor evet esanssız ama esanslı daha güzel kalıcı bir kokusu oldu :) şimdi bu yaptaklarım bir kutunun içinde hepsi açınca çok tatlı bir kokuyorlar :)
Dr sali gel dedi :)[/QUOTE]Sende p.tesiye çek. sabah 10 da benimki görüşürüz :))
Yani basladim kullanmaya arkadaslarim cok tavsiye etti ucunu uyarmadan kullan diye aksamlari kullaniyorum ucunu ellemedenCok fazla ucuna surme cnm erken dogum tetikliyor hatta doktorlar onermiyor bu yuzden..
biz bir de çocuk gibi o benim kızım hayır benim kızım çekişmesi yapıyoruz şakadan :)Ben iki de bir sizin için hava hoş diyorum zaten rutin halinizle rutin hayatınıza devam ediyosunuz
Doğunca 9 ay da sen bak diyorum
hayırlısı olsun,kontrol et arada. panik yapma sakınKızlar wc ye gittim , psikolojik mi nedir peçeteye hafif lekelenme geldi gibi
Biraz bekliyim yine bakıcam
Hayırlısı....
Evet canım sabunu erit, eritme işi bitince esansı damlat sonra hemen kalıba dök 10 bekle çıkar :) bu kadar :) püf nokta kalıba dökmeden kalıbın içine ve erittiğin sıvının içine biraz kolonya fıslat.. kabarcıkları gider...Sabunu eritip damlatarak kalıba koyacaz yani dimi bu kadar
Evet canım sabunu erit, eritme işi bitince esansı damlat sonra hemen kalıba dök 10 bekle çıkar :) bu kadar :) püf nokta kalıba dökmeden kalıbın içine ve erittiğin sıvının içine biraz kolonya fıslat.. kabarcıkları gider...
Kızlar wc ye gittim , psikolojik mi nedir peçeteye hafif lekelenme geldi gibi
Biraz bekliyim yine bakıcam
Hayırlısı....
hayır olsun çekirge biraz bekle bakalımm
Canım senin için artık o iş biraz zor olabilir... Sen başlama ona... sonuçta ayakta kalıyorsun seninde günün yakın.. bir hafta bir hafta diyoruz senin için...Sağ ol
Ama sanırım vaktim olmayacakadet olacak gibi hissediyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?