Allah yardımcın olsun canım sağ salim tez vakitte kavuşur sun ikra ya inşDoğumhanede de durum bildirmek isterdim ama maalesef mümkün değil
Yazmazsam merak etmeyin son hazırlıkları hallediyorumdur
Gitmeden gidiyoruz hastaneye diye yazarım kısmetse
Şu an ama ağrım sızım yok diye beklicekmişim lekelenme sürerse gidicem
hadi ya gece uyuyamıyoruz rüyalarda geziyoruz deseneBende seni gordum sende dogum yapiyordun
Ayyy cekirgeee simdi okudum noluyoooo Allah yardimcin olsun korkma sakin dicem zaten sakinmissin:)Bende hep korkuyorum filan derdim şimdi nedense buz gibiyim , korkmuyorum da
Duş alıcam
Eşimle bi yere çıkıcaktık, ben gelemicem bilgin olsun deidm bişey demedim panikler şimdi
7 den sonra burda olur zaten lekelenmem devam ederse beraber gideriz hastaneye
Devam etmezse gerek yok dedi doktorum şimdi sordum
bugün hiç takip edemedim sizi evin telaşesine düştüm ama çok şey kaçırdm sanırım..Lekelenmem devam ederse yarın sabaha alın bari dicem
Cumayı beklemez ki böyle giderse
ayy bende üç gündür ishalim. şimdi altta senin bebek gelişimini okuyunce endişelendim birden.hayırlısı artık. bugünlerde iyice pipirikliyim.Sıcağı sıcağına doğumu kadınlar kulübündeyken yaparmışımtöbe töbe arada takip edicem duruma göre gideirm hastaneye şu an iyiyim
Şimdi sen de kimsin diyeceksiniz, ama bende bir şubat annesi adayıyım. Sizleri sürekli okuyorum ancak yazma konusunda tembelim biraz.Bende hep korkuyorum filan derdim şimdi nedense buz gibiyim , korkmuyorum da
Duş alıcam
Eşimle bi yere çıkıcaktık, ben gelemicem bilgin olsun deidm bişey demedim panikler şimdi
7 den sonra burda olur zaten lekelenmem devam ederse beraber gideriz hastaneye
Devam etmezse gerek yok dedi doktorum şimdi sordum
canım suyun gelmediyse ve o kırmızımsı kahverengi akıntı tekrar tekrar gelmediyse korkma demişti doktor bana. ama ufak ufak sancılarında varsa doğum başlıyor olabilir. bir kaç saat daha bekle. için rahat etmezse gidersin hastaneye.Doğum ne zaman başlar?
Nişan gelmesi yaklaşan doğumun belirtlerinden biri olmakla birlikte doğumun ne zaman başlayacağı konusunda net bir bilgi vermez.Bazı kadınlarda 36. hafta civarında gelebileceği gibi son ana kadar görülmeyebilir. Hatta bazı kadınlarda olay çok yavaş ve uzun sürede gerçekleştiğinden anne adayın olayın farkında bile olmayabilir. Mukus tıkaç hamilelik sırasında sıkça görülen akıntıların içinde fark edilmeyebilir.
36 haftadan küçük gebeliklerde böyle kanlı sümüğümsü bir yapı geldiğinde mutlaka doktorunuza haber vermelisiniz. Eğer hamileliğiniz 36 haftadan büyük ise endişe etmenize gerek yoktur. Nişan gelmesi doğumun ilk belirtilerinden biri olmakla birlikte bazen sancıların başlaması günler hatta haftalar alabilir. Böyle bir durumda olayı doğal seyrine bırakmak en uygun yaklaşımdır.
Öte yandan akıntı aniden açık kırmızı renge dönerse ve miktarı artarsa zaman kaybetmeden doktorunuzu aramanız gereklidir.
Böyle yazıyo demek ki sancı yoksa gitmicez, bu akıntı haftalar öncesinde de gelebilirmiş nişan deniyomuş
Ok haber bekliyoruz Allah yardimcin olsun insallah gidersen de kolayca atlatip kavsursun ikrayaDoğumhanede de durum bildirmek isterdim ama maalesef mümkün değil
Yazmazsam merak etmeyin son hazırlıkları hallediyorumdur
Gitmeden gidiyoruz hastaneye diye yazarım kısmetse
Şu an ama ağrım sızım yok diye beklicekmişim lekelenme sürerse gidicem
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :)Amin sağ olun kızlar
Kahverengi çok hafif bi lekelenme oldu evet sanırım nişan bu
Ama tek başına nişan hemen doğum habercisi olmayabiliyormuş
Devam ederse gel dedi doktorum
Ağrı mı sordu ama hiç ağrım da yok ama lekelenmeyi takip edip sabah gitmeyi düşünüyorum hastaneye
Son hazırlıklarımı yapacağım
Kişisel temizlik, duş vs.
Çantaya diş fırçası da atıyım aklıma gelmişken
Dualarınızı eksik etmeyin emi ( :
Ben senden daha heyecanlıyım emin olAmin sağ olun kızlar
Ağrı mı sordu ama hiç ağrım da yok ama lekelenmeyi takip edip sabah gitmeyi düşünüyorum hastaneye
ayy çok heyecanlı gerçekten Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşş..Amin sağ olun kızlar
Yatagi little dreams pamuk yatak aldik , nevresm de cotton box cup cake aldk ikisni de hizli al dan almstk cnm. Yatak 75 tl , nevresm de 32 olmsi lazm.aa evet kırmızı benim gönderdiğim linkteki de ... Kurdunuz mu siz nasıl ,, yatağını ve nevresimi ne yaptınız aldınızmı aldıysanız nasıl bişi aldınız ...
Kurdk cnm baya buyuk saglm biseye benzioaa evet kırmızı benim gönderdiğim linkteki de ... Kurdunuz mu siz nasıl ,, yatağını ve nevresimi ne yaptınız aldınızmı aldıysanız nasıl bişi aldınız ...
Ikisni de hizli aldan aldk cnm. Yatak little dreams pamuk , nevresm takimi da cotton boxmerveteacher, yatak ve nevresim takımı aldınız mı ? onları nasıl aldınız.. bu akşam sipariş vereyim bende alayım...
Evet varMerve, calipsolarda tente varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?