2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çekirge demek doktorlar yanılmıyor kızın gerçekten gelişimini tamamladı Allah esirgesin gelmeye hazırlanıyor. Nisan geliyor suda gelebilir hazırlıklı ol .Hayırlısı bakalim şimdiden Allah bir avazda kurtarsin

Allah yardımcın olsun canım sağ salim tez vakitte kavuşur sun ikra ya inş

Ayyy cekirgeee simdi okudum noluyoooo Allah yardimcin olsun korkma sakin dicem zaten sakinmissin:)

Lekelenmem devam ederse yarın sabaha alın bari dicem
Cumayı beklemez ki böyle giderse
bugün hiç takip edemedim sizi evin telaşesine düştüm ama çok şey kaçırdm sanırım..
nişan mı geldi canım tam anlayamadım noldu doğuruyor musun yoksa ?????

Sıcağı sıcağına doğumu kadınlar kulübündeyken yaparmışım töbe töbe arada takip edicem duruma göre gideirm hastaneye şu an iyiyim
ayy bende üç gündür ishalim. şimdi altta senin bebek gelişimini okuyunce endişelendim birden.hayırlısı artık. bugünlerde iyice pipirikliyim.

Şimdi sen de kimsin diyeceksiniz, ama bende bir şubat annesi adayıyım. Sizleri sürekli okuyorum ancak yazma konusunda tembelim biraz.
Çekirge hanım bu benim iki ci çocuğum olacak ilki normal doğumla 38. Haftada doğmuştu, ama öncesinde kanlı akıntı yani nisanım tam iki hafta önce gelmişti. Kontrole gittiğimde 36. Hafta dolmuş bundan sonraki doğumlar normal demişti doktor.normal doğum için beklediğimden 38 e kadar dayanabildik. Şimdi siz sezeryan olacağım diyorsunuz ki keşke normal doğum yapsanız. Özel hastaneler için sezeryan bir nimet. Saatinde kes biç al parayı.
Neyse farklı bir ameliyat için genel anestezi de almış biri olarak kesinlikle genel anestezisi tavsiye etmiyorum kimseye. Uyanmasi, sonrasında idrar tutması dikiş iyileşmesi vs Hepsi dert. Ancak normal doğumda enfeksiyon yara vs olmazsa en fazla bir iki ayda alt taraf iyileşip eski haline dönüyor.
Yok sezeryan olursaNizda epidural filan olun. Neyse çok yazdım. Allah hepimize çok kolay doğumlar nasip etsin. Korkmayın çevremdeki birçok büyüğüm evde doğum yapmış hatta bir çoğu tek başına. Ben inanmakta bile güçlük çekerken kadınlar bunu yapıyor. Allah kadına bu mekanizmayı vermiş, korkular modern dünyanın kapitalist düzenin öğretilerinden ileri geliyor.
Selamlar.

canım suyun gelmediyse ve o kırmızımsı kahverengi akıntı tekrar tekrar gelmediyse korkma demişti doktor bana. ama ufak ufak sancılarında varsa doğum başlıyor olabilir. bir kaç saat daha bekle. için rahat etmezse gidersin hastaneye.

Ok haber bekliyoruz Allah yardimcin olsun insallah gidersen de kolayca atlatip kavsursun ikraya

Amin sağ olun kızlar
Kahverengi çok hafif bi lekelenme oldu evet sanırım nişan bu
Ama tek başına nişan hemen doğum habercisi olmayabiliyormuş
Devam ederse gel dedi doktorum
Ağrı mı sordu ama hiç ağrım da yok ama lekelenmeyi takip edip sabah gitmeyi düşünüyorum hastaneye

Son hazırlıklarımı yapacağım
Kişisel temizlik, duş vs.
Çantaya diş fırçası da atıyım aklıma gelmişken
Dualarınızı eksik etmeyin emi ( :

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :)

Ben senden daha heyecanlıyım emin ol
doktorum bana bi cd vermişti bugün onu izledim nisan gelmesi doğum olayının habercisidir yarinda doğum olabilir 2 hafta sonra da diyordu doktorum. Ikracik artık doğmak istiyor sanırım

ayy çok heyecanlı gerçekten Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşş..
bizi haberdar et mutlaka merak ederizz...

aa evet kırmızı benim gönderdiğim linkteki de ... Kurdunuz mu siz nasıl ,, yatağını ve nevresimi ne yaptınız aldınızmı aldıysanız nasıl bişi aldınız ...
Yatagi little dreams pamuk yatak aldik , nevresm de cotton box cup cake aldk ikisni de hizli al dan almstk cnm. Yatak 75 tl , nevresm de 32 olmsi lazm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…