- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
ben file almaım bebeğn çamaşırlarını kuvetine serp yıkıcam.fileyi kmse önermedi.gebe eğitimindede filesizyıkayın dedilerkızlar banyo filesi aldınız mı aldıysanız ne marka ve nereden aldınız ben bebek küvetini ikeadan almayı düşünüyorum her file olur mu acaba?
BenKızlar başım 2gündür çok fena zonkluyor hafif ağrıda var sizlerdede bu durumu yaşayan varmı
Yaa niye oylesnki ? Keske bnde azcik istahsz olsam. Yemesi guzel de kilo aliyrm bol bolCok guzel bisey bu simdi anliyorum. 2-3 gundur canim hicbisey yemek istemiyo buzdolabini acip bos bos bakip kapatiyorum sonra da acliktan midem bulaniyo degerini bil
Hic bilmiyorum resmen ilk 3 ayima geri dondum diyorum ben de doymak bilmezdim ama bu daha kotuymusYaa niye oylesnki ? Keske bnde azcik istahsz olsam. Yemesi guzel de kilo aliyrm bol bol
Dr a gittinmi peki. Nasıl başediyosun bu zonklamayla
Valla gitmedim,havadaki basınçtan diye füşünüyorum yatıyorum sürekliDr a gittinmi peki. Nasıl başediyosun bu zonklamayla
Benim karnım hep sert.kızlar bende de geceleri tuvalet için uyandığımda karnım müthiş gergin hatta kasılmış gibi oluyor.. Gündüz hareketim gayet iyi, gece çok zorlanıyorum. Sanki uyurken bütün kaslar ve eklemlerim çözülüyormuş gibi, bir tarafımızı kığırdatmaya çalışırken, diğer taraflarım orantısız şekilde sarsılıyor
Canım o normal diye biliyorum ben hiç sıkıntı yapmakızlar bu devlet hastaneleri hep mi ilgisiz bana mı denk geliyodun muayene oldum ultrasonda doktor baş aşağı duruyor dedi ama pasterior yazmış plesantaya nette baktım sırtı öne doğru dönükmüş yani arkası dönükmüş ben napyım şimdi başka doktora mı gitsem
evet doğum sonuna aktardığın izinden düşerkızlar ben 13 şubata kadar çalışabilir raporu aldım...
dün aile hekiminden bir günlük rapor almıştım son hafta da başka branştan rapor alıp gelmemeyi düşünüyordum...
ama dünkü raporu verdim insan kaynakları bu rapor doğum izninden düşülecek, bu süreçte rapor almaya hakkın yok diyor....
arkadaşlar başka branştan alabilirsin demişti...
Nerden aslını öğrenebilirim bunun ???
Ay bende panik olunca o da hazırla hazır dursun diyo ne olur ne olnazBizdede eşim benden daha panik sanırım dışardan birseyler duyuyor bana da anlatmıyor paniklemeyeyim dieAma hergun söylüyor hast.çantasını hazırlayalım diye
canım önünde paravan var zaten anestezide yapılıyoya görmediğinden bilmiyorsun bile kestiklerini filanBana henüz sormadılar ama tam bayıltmalı istiyorum bişey görmiyim paniklemiyim diye
ay ben hastanede çalışıyorum böyle yapamamda şanslısınızbenimde 3 haftam var aynen senin dediğin gibi son hafta bende öyle düşünüyorum
Güle güle kullanın canımbebegin odasi kuruluyorrrr suan cok heyecanli :)))
hadi hayırlısı canım merakta bırakma bizleriAmin sağ olun kızlar
Kahverengi çok hafif bi lekelenme oldu evet sanırım nişan bu
Ama tek başına nişan hemen doğum habercisi olmayabiliyormuş
Devam ederse gel dedi doktorum
Ağrı mı sordu ama hiç ağrım da yok ama lekelenmeyi takip edip sabah gitmeyi düşünüyorum hastaneye
Son hazırlıklarımı yapacağım
Kişisel temizlik, duş vs.
Çantaya diş fırçası da atıyım aklıma gelmişken
Dualarınızı eksik etmeyin emi ( :
file tavsiye etmiyorlar. çünkü bebek havada kalıyormuş. yıkarken bebeğin 2/3'nün suda olması gerekirmiş. onun yerine küvetin dibine temiz bir havlu serebilirsin. ben öyle yapmayı planlıyorum.kızlar banyo filesi aldınız mı aldıysanız ne marka ve nereden aldınız ben bebek küvetini ikeadan almayı düşünüyorum her file olur mu acaba?
eğitimde bize de öyle dediler. ama bebeğin çamaşırlarını kesinlikle sermeyin dediler. temiz bir havlu serin dediler.ben file almaım bebeğn çamaşırlarını kuvetine serp yıkıcam.fileyi kmse önermedi.gebe eğitimindede filesizyıkayın dediler
Sen bugun 9,dan sonra bise yeme derim ben ne olur ne olmazSon cipsi mi de yiyim
Amin sağ olun kızlar
Kahverengi çok hafif bi lekelenme oldu evet sanırım nişan bu
Ama tek başına nişan hemen doğum habercisi olmayabiliyormuş
Devam ederse gel dedi doktorum
Ağrı mı sordu ama hiç ağrım da yok ama lekelenmeyi takip edip sabah gitmeyi düşünüyorum hastaneye
Son hazırlıklarımı yapacağım
Kişisel temizlik, duş vs.
Çantaya diş fırçası da atıyım aklıma gelmişken
Dualarınızı eksik etmeyin emi ( :
Sen hazirlan canim haftana gore sebinki nisan yani isaret oluoBenim son haftam ve bebeğin kafası çok aşağıda Cuma'yı beklemeyebilir demişti zaten daha bugün
Ayık olmam lazım o yüzdentakip edicem lekelenme durumunu
Ay bu cok ii olmus girsin tabi bende cok isterdim ama malum bmki bayilir 50 yilda soylenir :)Haha ay guldurdun beni , simdi bilipte izlememek olmazki :) esimde yanimda olacak nasipse bakalim
Yok canim fatmaipegi gordum dogum yapiodu :)beni degil dimi Karha ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?