2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar banyo filesi aldınız mı aldıysanız ne marka ve nereden aldınız ben bebek küvetini ikeadan almayı düşünüyorum her file olur mu acaba?
ben file almaım bebeğn çamaşırlarını kuvetine serp yıkıcam.fileyi kmse önermedi.gebe eğitimindede filesizyıkayın dediler
 
Iyi aksamlar kizlar. Benim de kontrolum vardi bugun. Kizim yine yuzunu gostermedi, bana mi benzeyecek cekik gozlu esime mi koca gozlu cok merak ediyoruz. 2300 gram civari ama artik haftalar ilerledikce yanilma payi daha fazla olurmus.
Normal istiyorum dedim, bir tahlil listesi verip sonuclarla anestezi doktoruna ongorusme icin gitmemi soyledi. Hem epidural normal icinmis hem birsey olursa sezaryana donersek hazirlikli olmak icnmis. Zaten vajinal tahlil de yapilmisti gecen gittigimde.
Kasilmalari anlatti. Gobek komple olarak tas gibi oluyormus (su an ben yalanci kasilma yasiyorum zaten ama bolgesel sertlik oluyor derin nefes alip verince geciyor). Gobegini elle butun olarak semsert ise, asagidaki kemik uzerine agri yapiyorsa, bele dogru giden bir agri hissediyorsan gercek kasilmadir dedi, saate bakmami soyledi. Kasilmalarin aralari gittikce azalacakmis, kasilma sureleri de gittikce uzayacakmis.

Esim 15 subat gibi yanima gelecek insallah kiz erken surpriz yapmaz...
 
Benim karnım hep sert.
 
Iyi akşamlar kızlar bugün Dr kontrolumuz vardı Dr doğum için 13 subatdemisti ama bizim bebisler galiba o kadar beklemiyecekmis Dr önümüzdeki hafta sonuna kadar beklemez dedi nst ye girdim sancı çıktı ya çok korkuyorum biçiminin dua edin olur mu kızlar
 
İyi akşmlar kızlar napıyorsunuz ne çok yazmışsınız 1 saattir okuyorum yeni bitirdim sayfları
Canım o normal diye biliyorum ben hiç sıkıntı yapma
evet doğum sonuna aktardığın izinden düşer

Bizdede eşim benden daha panik sanırım dışardan birseyler duyuyor bana da anlatmıyor paniklemeyeyim dieAma hergun söylüyor hast.çantasını hazırlayalım diye
Ay bende panik olunca o da hazırla hazır dursun diyo ne olur ne olnaz
Bana henüz sormadılar ama tam bayıltmalı istiyorum bişey görmiyim paniklemiyim diye
canım önünde paravan var zaten anestezide yapılıyoya görmediğinden bilmiyorsun bile kestiklerini filan

benimde 3 haftam var aynen senin dediğin gibi son hafta bende öyle düşünüyorum
ay ben hastanede çalışıyorum böyle yapamamda şanslısınız

bebegin odasi kuruluyorrrr suan cok heyecanli :)))
Güle güle kullanın canım
hadi hayırlısı canım merakta bırakma bizleri
 
kızlar banyo filesi aldınız mı aldıysanız ne marka ve nereden aldınız ben bebek küvetini ikeadan almayı düşünüyorum her file olur mu acaba?
file tavsiye etmiyorlar. çünkü bebek havada kalıyormuş. yıkarken bebeğin 2/3'nün suda olması gerekirmiş. onun yerine küvetin dibine temiz bir havlu serebilirsin. ben öyle yapmayı planlıyorum.
 

Buarada kahve hafid lekelenme bikac hafta once bendede olmustu bende aksama kadar az az sursu kontrole gittigimdede bole bole olsu demistim acilen kan uyusmazlik ignemi vurmustular :)
Ama senin dogum zamanin farkli seyler bide haftamiz farkli
 
Haha ay guldurdun beni , simdi bilipte izlememek olmazki :) esimde yanimda olacak nasipse bakalim
Ay bu cok ii olmus girsin tabi bende cok isterdim ama malum bmki bayilir 50 yilda soylenir :)
Sonra anasi babasida soylenir oglumu bayilttin ne isi vardi senin yaninda die
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…