2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bnm de oyle olmstu ama dogum belrtsi yoktu. 2 hafta onceydi hatta. Hala dogurmdm :)

Benim son haftam ve bebeğin kafası çok aşağıda Cuma'yı beklemeyebilir demişti zaten daha bugün
Ayık olmam lazım o yüzden takip edicem lekelenme durumunu

Benim son haftam ve bebeğin kafası çok aşağıda Cuma'yı beklemeyebilir demişti zaten daha bugün
üşütme lekesi gibi birşeyde olabilir mi ki ? benm çünkü bi kere olmuştu doktora gttm herhangi bi skntı yoktu..

üşütme lekesi gibi birşeyde olabilir mi ki ? benm çünkü bi kere olmuştu doktora gttm herhangi bi skntı yoktu..

Bilmem ama bu ara hep evdeyim üşütmedim de
Karda yollardaydım işe gidip geliyodum olmamıştı hiç

Canım allah yardımcın olsun. Çok sakin ve soğukkanlısın maşallah. Sağlıkla kızını kucağına alırsın inşallah.

çok stres olmaya başladım artık ben
evde büyük işlerede giriştik tadilat boya vs.. sonrasında temizlik..
ya yetiştiremezsek korkusu da var
erkenden gelmez inşş miniğimmm...

Bn de lekelnmdn 1 gun once dr a gitmstm. Dogumla ilgli hicbisey soylmdi yani hicbir belrti yoktu. Gece wc ye kalktm bastn kahverengi bi leke sonra da kirmzi kan geldi birkc damla. Acile gittk ntsye girdm kasilma cikmdi bebegn kalp atislri ii dendi. Agrm sizm ve acilma da olmynca dogum da olmdi. 2 hafta gecti ustnden cok sukur devami gelmdi. Insllh birkc hafta daha beklr erva hanim

kızlar banyo filesi aldınız mı aldıysanız ne marka ve nereden aldınız ben bebek küvetini ikeadan almayı düşünüyorum her file olur mu acaba?

Canım gözün aydın Allahım kolay getirsin ,artık senin için en uygun dua bu sanırım :) Haberlerini bekleriz.

kızlar banyo filesi aldınız mı aldıysanız ne marka ve nereden aldınız ben bebek küvetini ikeadan almayı düşünüyorum her file olur mu acaba?
Oglumda sevibebe almistim onu kullanacagim yine.her kuvete olur mu bilmiyorum

ben file almaım bebeğn çamaşırlarını kuvetine serp yıkıcam.fileyi kmse önermedi.gebe eğitimindede filesizyıkayın dediler

ben file almaım bebeğn çamaşırlarını kuvetine serp yıkıcam.fileyi kmse önermedi.gebe eğitimindede filesizyıkayın dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…