- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
Afiyet bal şeker olsun :)Son cipsi mi de yiyim
Bnm de oyle olmstu ama dogum belrtsi yoktu. 2 hafta onceydi hatta. Hala dogurmdm :)Kızlar evet hafif kahve lekelenmem oluyo
Hızlandırılmış bi duş alacağım
Sonra hastaneye gitmeliyiz dimi ?
Bnm de oyle olmstu ama dogum belrtsi yoktu. 2 hafta onceydi hatta. Hala dogurmdm :)
üşütme lekesi gibi birşeyde olabilir mi ki ? benm çünkü bi kere olmuştu doktora gttm herhangi bi skntı yoktu..Benim son haftam ve bebeğin kafası çok aşağıda Cuma'yı beklemeyebilir demişti zaten daha bugün
Ayık olmam lazım o yüzdentakip edicem lekelenme durumunu
üşütme lekesi gibi birşeyde olabilir mi ki ? benm çünkü bi kere olmuştu doktora gttm herhangi bi skntı yoktu..
Ayy cekirge alemsin vallaSon cipsi mi de yiyim
o zamn dedğn gibi takip edeceksin..Bilmem ama bu ara hep evdeyim üşütmedim de
Karda yollardaydım işe gidip geliyodum olmamıştı hiç
Canım allah yardımcın olsun. Çok sakin ve soğukkanlısın maşallah. Sağlıkla kızını kucağına alırsın inşallah.Amin sağ olun kızlar
Kahverengi çok hafif bi lekelenme oldu evet sanırım nişan bu
Ama tek başına nişan hemen doğum habercisi olmayabiliyormuş
Devam ederse gel dedi doktorum
Ağrı mı sordu ama hiç ağrım da yok ama lekelenmeyi takip edip sabah gitmeyi düşünüyorum hastaneye
Son hazırlıklarımı yapacağım
Kişisel temizlik, duş vs.
Çantaya diş fırçası da atıyım aklıma gelmişken
Dualarınızı eksik etmeyin emi ( :
Cekirge guzel haberlerini bekliyoruz canım hayırlısı olsun inşallahBen çıkıyorum biraz uzanıcam
Sonra da eşim gelir zaten
Hastaneye gidersem haber veririm
İyi akşamlar herkese
Bn de lekelnmdn 1 gun once dr a gitmstm. Dogumla ilgli hicbisey soylmdi yani hicbir belrti yoktu. Gece wc ye kalktm bastn kahverengi bi leke sonra da kirmzi kan geldi birkc damla. Acile gittk ntsye girdm kasilma cikmdi bebegn kalp atislri ii dendi. Agrm sizm ve acilma da olmynca dogum da olmdi. 2 hafta gecti ustnden cok sukur devami gelmdi. Insllh birkc hafta daha beklr erva hanimBenim son haftam ve bebeğin kafası çok aşağıda Cuma'yı beklemeyebilir demişti zaten daha bugün
Ayık olmam lazım o yüzdentakip edicem lekelenme durumunu
Canım gözün aydın Allahım kolay getirsin ,artık senin için en uygun dua bu sanırım :) Haberlerini bekleriz.Selam kızlar kontrolüm vardı
Nst de bebeğin kalp atışları iyi çıktı
Ultrasonda bebeğin kafası aşağı inmiş belki Cuma'yı bile beklemez haberin olsun kasılmaların olursa gel dedi doktorum
Ameliyattan birgün önce gerekli tetkikleir yaptırın yazıyodu randevu formunda, bunun için Perşembe bi daha mı gelicem dedim 7 de yatıcam ameliyat 9 da yoksa o süre zarfında yapar mısınız deidm
Şimdi ver dedi, o gün beklemeyelim
Gittim hemogram ve bikaç şey daha yazdılar, kan verip çıktım
İkra'nın sülerinden tek çubuğu koyup balon takma şeyini koymamışlardı hani. Huni gibi bişey oluyo ya çubuk ucunda
Gitmişken onu da aldım
Yatakçıya bi göründüm, Pazartesi gelir dedi
Şimdi eve vardım wc ye zor yetiştim
Anında buraya yazdım, beni de doğurdu sanmayın diye ( Kontorlüm var dmeiştim bu sabah için çünkü kontrolüm sabah erken demiştim )
Bişeyler yiyim acıktım
Aldım ama markayı unuttum içi dolu olanlardan aldım.kızlar banyo filesi aldınız mı aldıysanız ne marka ve nereden aldınız ben bebek küvetini ikeadan almayı düşünüyorum her file olur mu acaba?
Oglumda sevibebe almistim onu kullanacagim yine.her kuvete olur mu bilmiyorumkızlar banyo filesi aldınız mı aldıysanız ne marka ve nereden aldınız ben bebek küvetini ikeadan almayı düşünüyorum her file olur mu acaba?
ben file almaım bebeğn çamaşırlarını kuvetine serp yıkıcam.fileyi kmse önermedi.gebe eğitimindede filesizyıkayın dedilerkızlar banyo filesi aldınız mı aldıysanız ne marka ve nereden aldınız ben bebek küvetini ikeadan almayı düşünüyorum her file olur mu acaba?
ben file almaım bebeğn çamaşırlarını kuvetine serp yıkıcam.fileyi kmse önermedi.gebe eğitimindede filesizyıkayın dedilerkızlar banyo filesi aldınız mı aldıysanız ne marka ve nereden aldınız ben bebek küvetini ikeadan almayı düşünüyorum her file olur mu acaba?
Cok guzel bisey bu simdi anliyorum. 2-3 gundur canim hicbisey yemek istemiyo buzdolabini acip bos bos bakip kapatiyorum sonra da acliktan midem bulaniyo degerini bilCanim yine biseylr istiyo halbki yeni yemk yedimactim nefis yemk tarflerni araniyrm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?