2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar takip ediyorum sürekli ama yazmaya üşendim bebegimin çantasını hazırlamıştım şimdi de kendi çantamı hazırladım piskolojikmi bilmem sancılanıyorum ama ay sancısu heralde
Bnm de ara sira vajinama aci giriyo bazen agrio hatta. Normldr herhlde son haftlrda boyle seylr. Ama beni korkutmya yetio

Canım gözün aydın Allahım kolay getirsin ,artık senin için en uygun dua bu sanırım :) Haberlerini bekleriz.

Sen bugun 9,dan sonra bise yeme derim ben ne olur ne olmaz ameliyata giiilmeden once bi aksam oncesinden bise yiyip icme derler :)

Buarada kahve hafid lekelenme bikac hafta once bendede olmustu bende aksama kadar az az sursu kontrole gittigimdede bole bole olsu demistim acilen kan uyusmazlik ignemi vurmustular :)
Ama senin dogum zamanin farkli seyler bide haftamiz farkli

Sen hazirlan canim haftana gore sebinki nisan yani isaret oluo

Dur kizz erken daha ayy cok heyacanli epidurel yap cipsinide yanina al bak tumden bayilma zor oluyomus ayikmasi dun bi arkadasda tastikledi

hadi hayırlısı bakalim sagsalim kavus bebisine... bu forumda var bisey herkes erkencikk

iste o sanciiii dogum sancisi öyle oluyor siddetleniyor

KKaldi sabunlar desene:))
sabaha sen tamamsin galiba:)

Sağ olun kızlar
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim
Çantama bi göz attım, kişisel temizlik ve duşumu aldım
12 den sonra bişey yiiyp içmemek lazımmış, yemicem
Hafif lekelenme yine var
Veee Karha mıydı göbeğinde kahve çizgilenme var mı demişti yok diyodum duş alırken hafif o da vardı gördüm
Bu kadarı tesadüf olamaz herhalde
Normal doğum istemediğimden sancı beklememe gerek yok
Bu geceyi sağ salim atlatırsam sabah erken gitmeyi düşünüyorum çantayla, doğuma alabilirler bence

Aynen yarın asistanindan tel nosunu alayım arayayim beni başka bir dr yönlendirsin. Şurda kalmış 1 ay. Sıkıntılı hamilelik geciriyorsa doğuma zaten giremez

Sağlıkla gelsin ikra hanım
Allah yardımcın olsun canım bizi haberdar et

ayy hadi hayirlisi sana tavsiyem iyi bir uyku çek... sakinligine maşallah diyorum darısı basimiza. mutlu haberlerini bekliyoruz

iste o sanciiii dogum sancisi öyle oluyor siddetleniyor

Gerçekten mi
Adet olucam gibi derken ben çok adet sancısı çekmem akıntıyı hissederim
Bunda da öyle oldu yani hafif lekelenme olmaısna rağmen anlıyordum, öyle de oluyo

Burcu da gobeginin asagya dustgnu faln soyluydu . Birkc gun sonra doguma gitti. Hayrli dogumlrmz olsun ins
ay benim indi once annem farketti ki kendisi ebe sonra kv. gordu anaaammm hazirlanmis inmis karni dedi bakalim ben ne zaman gitcem. ama hic hazır degilim yaaa hediyekikleri haftaya yapcam 10 guncuk dayansa bari

Gerçekten mi
Adet olucam gibi derken ben çok adet sancısı çekmem akıntıyı hissederim
Bunda da öyle oldu yani hafif lekelenme olmaısna rağmen anlıyordum, öyle de oluyo
evet canim öyle basliyor adet olcak gibi... karnin da onunla birlikte sertlesir toplanir göbek deliginde. sonra da artar adet agrisi cogalir ama tipi ayni

Cantmi hazr etmistm zaten nolur nolmaz diye bugn de biraz temzlk yaptm bacaklrmi faln aldm. Bi suredr almiydm ona ragmn cok seyrek ve incelerdi. 5 er dk surdu backlrm. Hazrlndkca bi yandn rahtliyrm bi yandn da gun yaklasio diye korkuyrm

Benim de o işi halletmem lazım. Azicik var ama alsam iyi olcak kabus görüyorum sürekli.
doguma gidiyorum hazırlıksız

Süresi yok nedemek ya acaba ayrıldımı aynı hastaneden başkasına alsaydın randevu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…