2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet canim öyle basliyor adet olcak gibi... karnin da onunla birlikte sertlesir toplanir göbek deliginde. sonra da artar adet agrisi cogalir ama tipi ayni

Göbeğimde öyle oluyo şu an
Ne kadar süre içinde gitmem lazım peki
Sabah geç mi olur

hayir korkma sakin bak o zaman sancin bile gelse kaciverir... sanciyi bile mutlulukla karsilicagini dusun... her sancibebegine kavusmaya bir adim... oyle dusunursen kolay doğum yaparsin. benim ilkinde oyleyaptim. sikma canini pozitif hep pozitif
Insllh cnm ya sagol. 2 hafta once acilde norml dogum yapan birine sahit oldm cok kotu bagiriydu , gordum dogurdgnu faln. O gunden beri icime bi korku dustu. Atalatamiyrm bu durumu. Cok kotu etkilndm

Kizlar karnin artik asagi dusmesi cok normal.sakin olun lutfen.olmasi gereken bir sey.inmese zaten nefes alamazsiniz ters bebekler cok yorar anneyi.
Benim gibi mesela karnım çok acıyor ya acayip baskı var göğüs kafesime

Insllh cnm ya sagol. 2 hafta once acilde norml dogum yapan birine sahit oldm cok kotu bagiriydu , gordum dogurdgnu faln. O gunden beri icime bi korku dustu. Atalatamiyrm bu durumu. Cok kotu etkilndm
ya bagirir kimi insan eline igne batar kiyameti koparir kimi eli kesilir giki cikmaz...sende bagirabilisin... ama gucunu bagirmaya degil sonuna ikinma icin harcamaya sakla ve bebegini dusun her sanci geldiginde. geçecek unutma sevgiyle kal iyi geceler

dogum leken cikmis olese ohh iyi daha buralardasin dua et hepimiz icin suan hic gunahi olmayan bi bebek gibisin allah kabul eder dualarini hepimiz bebwgimizi sag salim kucagimiza alalim

UOTE="fatmaipek, post: 39168817, member: 395005"]Çatı muayenesi degilde belki açılma varmı diye bakarlar[/QUOTE]
aaçılmaya bakma da laf

dogum leken cikmis olese ohh iyi daha buralardasin dua et hepimiz icin suan hic gunahi olmayan bi bebek gibisin allah kabul eder dualarini hepimiz bebwgimizi sag salim kucagimiza alalim

Hep beraber günlerimizde bebeklerimizi kucaklarımıza alıp öyle yazışalım inşallah
O leke ne zaman çıkıyo son anlarda mı
Sabah gitmeyi düşünüyorum, geç olmaz inşallah

Aynen sen cantanla hazirlikli git , zaten lekelenme devam ederse gel demisti dr

O leke ne zaman çıkıyo son anlarda mı
Sabah gitmeyi düşünüyorum, geç olmaz inşallah
Yok canim o leke cok erkwnde cikabilir cok gecte ama genelde leke olusmaya baaladiysa dogum yaklasio derler bizde bende de belli belirsiz cikmis
Kizlarda 3 ay oncesinden cikmisti mesela bunda daha yeni yeni cikio anlayacagin her hamisin lekesi mutlaka oluyo

UOTE="fatmaipek, post: 39168817, member: 395005"]Çatı muayenesi degilde belki açılma varmı diye bakarlar[/QUOTE]
aaçılmaya bakmak da çatı muayenesi olmuyor mu

O nasil oluyoe dogum lekesi ne demek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…