Yapabilirler acilma var mi diye bakmak icin.acilma yoksa sezeryana birkac gun daha bekleyebilirler.acilma varsa hemen sezeryana aliyorlar canim.Sezeryan olacağım halde çatı muayenesi yapmazlar dimi
evet canim öyle basliyor adet olcak gibi... karnin da onunla birlikte sertlesir toplanir göbek deliginde. sonra da artar adet agrisi cogalir ama tipi ayni
Insllh cnm ya sagol. 2 hafta once acilde norml dogum yapan birine sahit oldm cok kotu bagiriydu , gordum dogurdgnu faln. O gunden beri icime bi korku dustu. Atalatamiyrm bu durumu. Cok kotu etkilndmhayir korkma sakin bak o zaman sancin bile gelse kaciverir... sanciyi bile mutlulukla karsilicagini dusun... her sancibebegine kavusmaya bir adim... oyle dusunursen kolay doğum yaparsin. benim ilkinde oyleyaptim. sikma canini pozitif hep pozitif
Yarın net ogrenirim artık. Hastanede başka dr randevu alacağım. Erteleyemem. Doğum yaklaştıSüresi yok nedemek ya acaba ayrıldımı aynı hastaneden başkasına alsaydın randevu
Benim gibi mesela karnım çok acıyor ya acayip baskı var göğüs kafesimeKizlar karnin artik asagi dusmesi cok normal.sakin olun lutfen.olmasi gereken bir sey.inmese zaten nefes alamazsiniz ters bebekler cok yorar anneyi.
Çek sezaryen diye gidip normal dogurup gelmeyesin
Yapabilirler acilma var mi diye bakmak icin.acilma yoksa sezeryana birkac gun daha bekleyebilirler.acilma varsa hemen sezeryana aliyorlar canim.
ya bagirir kimi insan eline igne batar kiyameti koparir kimi eli kesilir giki cikmaz...sende bagirabilisin... ama gucunu bagirmaya degil sonuna ikinma icin harcamaya sakla ve bebegini dusun her sanci geldiginde. geçecek unutma sevgiyle kal iyi gecelerInsllh cnm ya sagol. 2 hafta once acilde norml dogum yapan birine sahit oldm cok kotu bagiriydu , gordum dogurdgnu faln. O gunden beri icime bi korku dustu. Atalatamiyrm bu durumu. Cok kotu etkilndm
Bn de goruyrm oyle ruyalrBenim de o işi halletmem lazım. Azicik var ama alsam iyi olcak kabus görüyorum sürekli.
doguma gidiyorum hazırlıksız
Çatı muayenesi degilde belki açılma varmı diye bakarlarSezeryan olacağım halde çatı muayenesi yapmazlar dimi
dogum leken cikmis olese ohh iyi daha buralardasin dua et hepimiz icin suan hic gunahi olmayan bi bebek gibisin allah kabul eder dualarini hepimiz bebwgimizi sag salim kucagimiza alalimSağ olun kızlar
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim
Çantama bi göz attım, kişisel temizlik ve duşumu aldım
12 den sonra bişey yiiyp içmemek lazımmış, yemicem
Hafif lekelenme yine var
Veee Karha mıydı göbeğinde kahve çizgilenme var mı demişti yok diyodum duş alırken hafif o da vardı gördüm
Bu kadarı tesadüf olamaz herhalde
Normal doğum istemediğimden sancı beklememe gerek yok
Bu geceyi sağ salim atlatırsam sabah erken gitmeyi düşünüyorum çantayla, doğuma alabilirler bence
dogum leken cikmis olese ohh iyi daha buralardasin dua et hepimiz icin suan hic gunahi olmayan bi bebek gibisin allah kabul eder dualarini hepimiz bebwgimizi sag salim kucagimiza alalim
Sağ olun kızlar
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim
Çantama bi göz attım, kişisel temizlik ve duşumu aldım
12 den sonra bişey yiiyp içmemek lazımmış, yemicem
Hafif lekelenme yine var
Veee Karha mıydı göbeğinde kahve çizgilenme var mı demişti yok diyodum duş alırken hafif o da vardı gördüm
Bu kadarı tesadüf olamaz herhalde
Normal doğum istemediğimden sancı beklememe gerek yok
Bu geceyi sağ salim atlatırsam sabah erken gitmeyi düşünüyorum çantayla, doğuma alabilirler bence
Yok canim o leke cok erkwnde cikabilir cok gecte ama genelde leke olusmaya baaladiysa dogum yaklasio derler bizde bende de belli belirsiz cikmisO leke ne zaman çıkıyo son anlarda mı
Sabah gitmeyi düşünüyorum, geç olmaz inşallah
o zamn dedğn gibi takip edeceksin..gerçek tarihinden kaç hafta öndesn cnm şuanda ?
dogum leken cikmis olese ohh iyi daha buralardasin dua et hepimiz icin suan hic gunahi olmayan bi bebek gibisin allah kabul eder dualarini hepimiz bebwgimizi sag salim kucagimiza alalim
Cok sukur gorumce yok bendeBizimkiler bilmiyor daha esimin tarafi yani , k.validem degilde bi gorumcem kesin olurmu ole sey ne gerek var fln der kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?