2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bu cok ii olmus girsin tabi bende cok isterdim ama malum bmki bayilir 50 yilda soylenir :)
Sonra anasi babasida soylenir oglumu bayilttin ne isi vardi senin yaninda die

Ahah derlermi cidden :),heyecandan bayilirsa olabilir bide onla ugrasma:)

Benim son haftam ve bebeğin kafası çok aşağıda Cuma'yı beklemeyebilir demişti zaten daha bugün
Ayık olmam lazım o yüzden takip edicem lekelenme durumunu
Dur kizz erken daha ayy cok heyacanli epidurel yap cipsinide yanina al bak tumden bayilma zor oluyomus ayikmasi dun bi arkadasda tastikledi

Ahah derlermi cidden :),heyecandan bayilirsa olabilir bide onla ugrasma:)
Ayy derler demez olurlar mi grip olurda nane limon kaynat terine bak die tlfn acarlar onlar soyledigi zaman benim bakasim gelmez hic doguma girmekte neyin nesiymis die tukaka ederler beni

Dur kizz erken daha ayy cok heyacanli epidurel yap cipsinide yanina al bak tumden bayilma zor oluyomus ayikmasi dun bi arkadasda tastikledi
Daha oncede soyledim yine soyluyorum :) zor bi amel gecirdim oglen girip aksam ciktim ameliyattan ve tık diye ayildim hemsireler bile soyluyor ve iyiydim,kisiden kisiye degisiyor ayilma gercekten ki sezeryanda cok az narkoz veriyorlarmis , kafasina o yattiysa onu yapsin panik olmaz hem

Ayy derler demez olurlar mi grip olurda nane limon kaynat terine bak die tlfn acarlar onlar soyledigi zaman benim bakasim gelmez hic doguma girmekte neyin nesiymis die tukaka ederler beni

Bizimkiler bilmiyor daha esimin tarafi yani , k.validem degilde bi gorumcem kesin olurmu ole sey ne gerek var fln der kesin

iyi aksamlar kizlar iki gündür giremedim neler kacirmisim böyle?
burcuerenoztel canim hadi gözün aydin kizin gelmis umarim ikinizde iyisinizdir.. allah anali babali büyütsün insallah.. Cekirgee hadi hayirlisi ile sende kucagina alirsin insallah kizini.. habersiz birakma bizi.. simdiden allah kurtarsin diyim

bende bugün kizimin battaniyesini bitirdim nihayet biraz büyük oldu ama neyse.. ilk kez bisey örmeme ragmen güzel oldu sanki.. simdi iki görümcemin kizlarinda sira.. yaza görcem onlarida kismetse.. ozamana kadar bitirebilirim insallah

Eklentiler

• 20150130_163435.webp
    58,8 KB · Görüntüleme: 131
kizlar neler olmus boyleeee bende gecen hafta bi doguruyordum durdurduk... ay daha hastane çantası tam hazir degil sizi okudukca panikledimmm

hadi hayırlısı bakalim sagsalim kavus bebisine... bu forumda var bisey herkes erkencikk

bende bugun kontrole gittim 32+3deyiz oğlum 2211gr olmuş 2 haftada 465gr almış maşallah :) nst ye girdim sıkıntı yok dedi. ama hala baş yukardayız. sizin bebişler kaçıncı haftada döndü aşağıya merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…