Ay bu cok ii olmus girsin tabi bende cok isterdim ama malum bmki bayilir 50 yilda soylenir :)
Sonra anasi babasida soylenir oglumu bayilttin ne isi vardi senin yaninda die
Dur kizz erken daha ayy cok heyacanli epidurel yap cipsinide yanina al bak tumden bayilma zor oluyomus ayikmasi dun bi arkadasda tastiklediBenim son haftam ve bebeğin kafası çok aşağıda Cuma'yı beklemeyebilir demişti zaten daha bugün
Ayık olmam lazım o yüzdentakip edicem lekelenme durumunu
Ayy derler demez olurlar mi grip olurda nane limon kaynat terine bak die tlfn acarlar onlar soyledigi zaman benim bakasim gelmez hic doguma girmekte neyin nesiymis die tukaka ederler beniAhahderlermi cidden :),heyecandan bayilirsa olabilir bide onla ugrasma:)
Daha oncede soyledim yine soyluyorum :) zor bi amel gecirdim oglen girip aksam ciktim ameliyattan ve tık diye ayildim hemsireler bile soyluyor ve iyiydim,kisiden kisiye degisiyor ayilma gercekten ki sezeryanda cok az narkoz veriyorlarmis , kafasina o yattiysa onu yapsin panik olmaz hemDur kizz erken daha ayy cok heyacanli epidurel yap cipsinide yanina al bak tumden bayilma zor oluyomus ayikmasi dun bi arkadasda tastikledi
Ayy derler demez olurlar mi grip olurda nane limon kaynat terine bak die tlfn acarlar onlar soyledigi zaman benim bakasim gelmez hic doguma girmekte neyin nesiymis die tukaka ederler beni
hadi hayırlısı bakalim sagsalim kavus bebisine... bu forumda var bisey herkes erkencikkAmin sağ olun kızlar
Kahverengi çok hafif bi lekelenme oldu evet sanırım nişan bu
Ama tek başına nişan hemen doğum habercisi olmayabiliyormuş
Devam ederse gel dedi doktorum
Ağrı mı sordu ama hiç ağrım da yok ama lekelenmeyi takip edip sabah gitmeyi düşünüyorum hastaneye
Son hazırlıklarımı yapacağım
Kişisel temizlik, duş vs.
Çantaya diş fırçası da atıyım aklıma gelmişken
Dualarınızı eksik etmeyin emi ( :
ne guzel boyle biseyler alan olanlari kiskaniyorum... bizim her iki taraftan da bisey alan yok... bi heves olur yani dimiteyzesinin oğluşuma aldıkları
iste o sanciiii dogum sancisi öyle oluyor siddetleniyorSağ ol
Ama sanırım vaktim olmayacakadet olacak gibi hissediyorum ?
resim ekleseydin bakardıkoda hazir....
ay canım üzüldüm sen böylediyince eklemeseydim keşke dedimne guzel boyle biseyler alan olanlari kiskaniyorum... bizim her iki taraftan da bisey alan yok... bi heves olur yani dimi
benimki gecen hafta dondu 34 un basindabende bugun kontrole gittim 32+3deyiz oğlum 2211gr olmuş 2 haftada 465gr almış maşallah :) nst ye girdim sıkıntı yok dedi. ama hala baş yukardayız. sizin bebişler kaçıncı haftada döndü aşağıya merak ettim
Gule gule kullansin oglusun:)teyzesinin oğluşuma aldıkları
Sağ ol
Ama sanırım vaktim olmayacakadet olacak gibi hissediyorum ?
aynen yaa benide sardi bi arkadasimda gecen gun erken dogum yapti daha 33. haftasindaydi benim daha hic bisryim haxir degilHerkesi bi panik sardi ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?