2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maal
maalesef yapcak bisey yok canim 91, gun raporu alman lazim odeme alabilmen icin doktorunla konus bikac gunse fark raporunu gec acsin doktorlar bikac gunu sorun etmez calisabilir alsanda kurtarmiyomu onceden hicmi calisman yok

Kızlar takip ediyorum sürekli ama yazmaya üşendim bebegimin çantasını hazırlamıştım şimdi de kendi çantamı hazırladım piskolojikmi bilmem sancılanıyorum ama ay sancısu heralde

Kızlar hayırlı geceler
Bugün hastaneye haftaya randevu almak için gittim. Dr izinde dediler. Ne zaman döner dedim süresi yok kendisi hamile dediler. Asistanı da bugün izinliymis. Yani doğum öncesi doktorsuzum anlayacağınız.

kizlar bugun komsularim vardi bizde karnimin asagida oldugunu soylediler banada onceden oyle geliyordu zaten gobegim asagi dogru bskiyo anlamadim

Kizlar karnin artik asagi dusmesi cok normal.sakin olun lutfen.olmasi gereken bir sey.inmese zaten nefes alamazsiniz ters bebekler cok yorar anneyi.

resim ekleseydin bakardık

ay canım üzüldüm sen böylediyince eklemeseydim keşke dedim
yok ya olsun koyun ben aliskinim 2. geliyor benim.. annem hevesli biraz ama iste icraat yok zamani yok çalışıyor diger taraf herşey var ama ince dusunce yok

Sibel hanima mi gidiysn cnm hala ? Izmire ne zamn gidiysnz ?

kizim 38 de falan dönmüştu oglum dondu 2 hafta once yani 33 de son hafta bile donuyorlar..

Kızlar takip ediyorum sürekli ama yazmaya üşendim bebegimin çantasını hazırlamıştım şimdi de kendi çantamı hazırladım piskolojikmi bilmem sancılanıyorum ama ay sancısu heralde
Valla bebikler sabırsız 37. Haftadan sonra heran gelebilirler. Sende hazırla. Ben daha çanta yapmadım ama goturecekkerim hazır

Cantmi hazr etmistm zaten nolur nolmaz diye bugn de biraz temzlk yaptm bacaklrmi faln aldm. Bi suredr almiydm ona ragmn cok seyrek ve incelerdi. 5 er dk surdu backlrm. Hazrlndkca bi yandn rahtliyrm bi yandn da gun yaklasio diye korkuyrm

Az once durdk yere agldm. Esim soruyo nedenini dogumdn korkuyrm diyrm. Allhm yardmcmz ol. Stres yapiyrm bn yaa
hayir korkma sakin bak o zaman sancin bile gelse kaciverir... sanciyi bile mutlulukla karsilicagini dusun... her sancibebegine kavusmaya bir adim... oyle dusunursen kolay doğum yaparsin. benim ilkinde oyleyaptim. sikma canini pozitif hep pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…