2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar dört gözle hafta sonunu bekliyorum uyuyayım diye ama en fazla 9 a kadar sonra dayanamadım Kalktım :)

Rabbim yardımcınız olsun inşş canım sağlıkla kucağına al yawrunu inş cnmm..

bende bundan korkuyorum işte bizim grupla mı bi alakası vardır nedir erkenden anne olmaya başladık..
daha yapılacak çok iş var ne zamn nasıl bitecek hiç bilmiyorum
ya erken değil aslında 36dan sonra doğmaları normalki. 40 hafta yasal süreç 10 ay oluyo zatenki. ben hiç 40a kalacağımı sanmıyorum. adet süresini tam bilmeyenlerde falan 40ı buluyo sanırım yada geç döllenme vs de.

çok güzeller ve çok uyumlular.. :) :)
Teşekkür ederim :) yörükler kırmızıyı severmiş o hesaba döndü

Cek napti acaba yaa
ben de çok merak ediyorum,bence girdi sezeryana bebiş geldi diye haber vericek bize sanki

ben de biraz o moddayım..kızıyorum kendime

cok güzel kapı süsünü nerden yaptırdın cnm
facete butik masal diye sayfası var.o bayana yaptırdım hiç bilmeden ama memnun kaldım :)

Slm kızlar hasta bezi aldım ben ama bi tuhaf canpedin hasta bezi.Kullanışlı değil gibi sanki.
Sizin önereceğiniz bi marka var mı?

Slm kızlar hasta bezi aldım ben ama bi tuhaf canpedin hasta bezi.Kullanışlı değil gibi sanki.
ben hasta beiz almadım ebeler alma dediler. ilk cıkınca zaten hastane takıyomuş ondan sonrada öyle cok kanama olmuyomuş pedler işini görüyomuş. bebek bezide sarabilirsin ilk zaman kanama cok olursa dediler. almadım o yüzden

Bana da arkadaşım verdi bende var boşa alma diye alacak olsaydım da canped alacaktım en çok onu duydum çünkü

benm yeğenim 3-4 gün önce doğum yaptı ve çamaşır şeklinde olan hasta bezlernden 2 paket kullandı çünkü normal doğumu bekledi sürekli suyu geliyordu doğum sonrasında da çok rahat etti.. ebelerde eğitimde muhakkak alın diyor..
ama tabiki o anda ihtiyaç olur olmaz yaşamadan bilemeyiz..

benm yakınlarmdan 3 kişi doğum yaptı 3üde 40. haftayı geçirdiler belkide o yüzden erken geliyor bana..
sanki benmki o kadar beklemezde 37-38 gibi doğururm gibi gelyr.. o yüzden de telaşe halindeym çok işim var daha

Benimde dün sabah oldu.hafif bir adet sancısı gibi ve heran aşağıdan birşey akicakmis gibi.Ama bircogumuzda oluyor ya normal demekki. Oglumda olmamıştı ama her hamilelik farkli olur diyirlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…