- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
cok güzel kapı süsünü nerden yaptırdın cnmBebek süslerim geldi dun paylasmisken her şeyi paylaşım dedim
bende bundan korkuyorum iştemarta ayında dogum yapacak kimse kalmayacak bu gidişle kızlar
Rabbim yardımcınız olsun inşş canım sağlıkla kucağına al yawrunu inş cnmm..Hayırlı sabahlar
Gece boyunca sancı çektiğimden uyumka pek mümkün olmadı
Çakar mıyım diyodum ya çakılmıycak gibi değilmiş
Ama hem akıntıdan emin olmak hemde kendi doktorumla ameliyata girmek istediğimden dayanmaya çalıştım
Şu dakikalarda daha sık olmaya başladı ve çokşükür gün ağarmak üzere
Dantelli nevresimi bile ütüledim
Saçlarımı düzleştirdim
Kızımın ve benim çantam hazır
Birazdan çıkacağız
Dualarınızı eksik etmeyin, görüşmek üzere inşallah +1 farkla
Kırmızı kırmızı pek güzel olmuşlar güle güle kullanın :)Kırmızı oldu her şeyi :)
ya erken değil aslında 36dan sonra doğmaları normalki. 40 hafta yasal süreç 10 ay oluyo zatenki. ben hiç 40a kalacağımı sanmıyorum. adet süresini tam bilmeyenlerde falan 40ı buluyo sanırım yada geç döllenme vs de.bende bundan korkuyorum iştebizim grupla mı bi alakası vardır nedir erkenden anne olmaya başladık..
daha yapılacak çok iş var ne zamn nasıl bitecek hiç bilmiyorum
Teşekkür ederim :) yörükler kırmızıyı severmiş o hesaba döndüçok güzeller ve çok uyumlular.. :) :)
ben de çok merak ediyorum,bence girdi sezeryana bebiş geldi diye haber vericek bize sankiCek napti acaba yaa
ben de biraz o moddayım..kızıyorum kendimevalla doktorda beni strese soktu salı günü bebek inmiş 2 haftaya doğar dedi. cıkmaya zorluyomuş başıyla dün gittim herşey normal dedi. 3 gün nası geçti bilemedimbide bende doğsada kurtulsam modu var yani 40 hafta gelmediğini düşünemiyorum
facete butik masal diye sayfası var.o bayana yaptırdım hiç bilmeden ama memnun kaldım :)cok güzel kapı süsünü nerden yaptırdın cnm
ben hasta beiz almadım ebeler alma dediler. ilk cıkınca zaten hastane takıyomuş ondan sonrada öyle cok kanama olmuyomuş pedler işini görüyomuş. bebek bezide sarabilirsin ilk zaman kanama cok olursa dediler. almadım o yüzdenSlm kızlar hasta bezi aldım ben ama bi tuhaf canpedin hasta bezi.Kullanışlı değil gibi sanki.
Sizin önereceğiniz bi marka var mı?
uyunmuyor malesef :)Merhaba kızlar dört gözle hafta sonunu bekliyorum uyuyayım diye ama en fazla 9 a kadar sonra dayanamadım Kalktım :)
TeşekkürlerKırmızı kırmızı pek güzel olmuşlar güle güle kullanın :)
Bana da arkadaşım verdi bende var boşa alma diye alacak olsaydım da canped alacaktım en çok onu duydum çünküSlm kızlar hasta bezi aldım ben ama bi tuhaf canpedin hasta bezi.Kullanışlı değil gibi sanki.
Sizin önereceğiniz bi marka var mı?
benm yeğenim 3-4 gün önce doğum yaptı ve çamaşır şeklinde olan hasta bezlernden 2 paket kullandı çünkü normal doğumu bekledi sürekli suyu geliyordu doğum sonrasında da çok rahat etti.. ebelerde eğitimde muhakkak alın diyor..ben hasta beiz almadım ebeler alma dediler. ilk cıkınca zaten hastane takıyomuş ondan sonrada öyle cok kanama olmuyomuş pedler işini görüyomuş. bebek bezide sarabilirsin ilk zaman kanama cok olursa dediler. almadım o yüzden
Pazartesi gittiğimiz de Kızımın boyu 48 çıktı ve boydan hep önden gidiyor ben 1.63 eşim 1.87 ( ediyle büdü gibiyiz )55 cm dogmus olarak bence daha uzun olmaliydim :))
Kizimda 31+0 da 42 cm di bakalim o kac dogacak :)
benm yakınlarmdan 3 kişi doğum yaptı 3üde 40. haftayı geçirdiler belkide o yüzden erken geliyor bana..ya erken değil aslında 36dan sonra doğmaları normalki. 40 hafta yasal süreç 10 ay oluyo zatenki. ben hiç 40a kalacağımı sanmıyorum. adet süresini tam bilmeyenlerde falan 40ı buluyo sanırım yada geç döllenme vs de.
Benimde dün sabah oldu.hafif bir adet sancısı gibi ve heran aşağıdan birşey akicakmis gibi.Ama bircogumuzda oluyor ya normal demekki. Oglumda olmamıştı ama her hamilelik farkli olur diyirlar.Dun benimde kasik agrim coktu regl oldum olucam gibi vir his ve belim kopuyordu gece baslayip dun butun gun surmustu, disari cikayim yuruyeyim iyi gelir demistim ne mumkun kasildim kaldim nasil sancilar eve geldkm yattim aksama kadar ,bugun iyiyim cok sukur agri sanci yok , bu haftalarda ara ara yoklayacak bizi sanirim gün sancisimi ay sancisimi ne diyorlar , stres yaptikca hepimizden once dogurursun bak sakin ol oluruna birak
Çok güzel olmuşlar uğur böcekli notluk bende mi yapsam diyorum abartı mı olur ki :) sabun Yaptım , puset Keçe magnert bi de o abartı mı okur kiBebek süslerim geldi dun paylasmisken her şeyi paylaşım dedim
Beşiği ne marka ölçüleri ? Nevresim Takım'ı içindemiydi?Bebek süslerim geldi dun paylasmisken her şeyi paylaşım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?