Hepsi çok güzel Güle güle kullanın inşallahBebek süslerim geldi dun paylasmisken her şeyi paylaşım dedim
işlerini hallet bianönce. hiç belli olmaz. benimde bikaç eksiğim kaldı kendime kızıyorum önceden halletseydim diye. cünkü kendimi cok ağırlaşmş hissediyorum çarşıya cıkamıyorum cıksmda heryerim ağrıyo. annem hallediyo kalanlarıda artıkbenm yakınlarmdan 3 kişi doğum yaptı 3üde 40. haftayı geçirdiler belkide o yüzden erken geliyor bana..
sanki benmki o kadar beklemezde 37-38 gibi doğururm gibi gelyr.. o yüzden de telaşe halindeym çok işim var daha
Kavusacaksiniz insallah en kisa surede. Allah saglik versin. Gecicej bu sıkıntıli gunler..Canim hem gecmis olsun hem gozun aydin senle herseyimiz ayni bende 8 martta dogurcaktim suyum gelince ameliyata aldilar benim acilmam vardi acilma olmasa 2 gun bekletceklerdi bebegimde agizdan beslenmesini emme refleksinin gelismesini bekliyoruz benim iki hafta once dogdu 1700 gr di bi emselerde evimize getirsek ilk gunler bende hortumlarina bakip bakip agliyodum ama dua edelim Allah baska sorun vermesin sukredelim sabredelim ins bugunler gecicek bizde yavrularimiza kavuscaz
türkiye standartlarında 1.68 hiçde fena değil.Bende 55 cm dogmusum ama suan boyum 1.68
okadar uğraştın ama çok güzel olmuş ellerine sağlıkBi de sabunlarım var ..Eki Görüntüle 1395484 Eki Görüntüle 1395485 Eki Görüntüle 1395486 fEki Görüntüle 1395487 Eki Görüntüle 1395488 ve bitti sabunlarım da ..
İnşallah canım benim Allah yardımcımız olsunInsllh durur cnm bn de ayni durumdym. Ilcede yogun bakm unitesi yok. Gittgm hastne 1 saat uzaklkta. Allh yardmcmz olsn. Bebislermz saglkla gelsnlr ins
ay allahım cok cici :) kendinmi yaptınBi de sabunlarım var ..Eki Görüntüle 1395484 Eki Görüntüle 1395485 Eki Görüntüle 1395486 fEki Görüntüle 1395487 Eki Görüntüle 1395488 ve bitti sabunlarım da ..
Hepsi cok guzel. Guzel gunlrde kullaninBebek süslerim geldi dun paylasmisken her şeyi paylaşım dedim
onuda 1 yaş doğum gününde yaparsınÇok güzel olmuşlar uğur böcekli notluk bende mi yapsam diyorum abartı mı olur ki :) sabun Yaptım , puset Keçe magnert bi de o abartı mı okur ki
Sağol canım evet biraz uğraştık ... Eşim ikinci bebek olursa ilerde biz yapmayalım hazır alalım diyo:) ben bıkmadan sıkılmadan Yaptım ama beyefendi sıkıldı biraz :) ama iyi oldu dışardaki fiyatlar çok Pahalı oluyor diyen oydu :)okadar uğraştın ama çok güzel olmuş ellerine sağlık
Sevindim canim agri ve kasilmalarinin gectigine. Insallah cok sık olmszDun benimde kasik agrim coktu regl oldum olucam gibi vir his ve belim kopuyordu gece baslayip dun butun gun surmustu, disari cikayim yuruyeyim iyi gelir demistim ne mumkun kasildim kaldim nasil sancilar eve geldkm yattim aksama kadar ,bugun iyiyim cok sukur agri sanci yok , bu haftalarda ara ara yoklayacak bizi sanirim gün sancisimi ay sancisimi ne diyorlar , stres yaptikca hepimizden once dogurursun bak sakin ol oluruna birak
yaaa keçeli magnetlerin de emzik sabunların da harika olmuş maşallahÇok güzel olmuşlar uğur böcekli notluk bende mi yapsam diyorum abartı mı olur ki :) sabun Yaptım , puset Keçe magnert bi de o abartı mı okur ki
babylife markası.70*120 ebat.Beşiği ne marka ölçüleri ? Nevresim Takım'ı içindemiydi?
Teşekkürler fhryHepsi çok güzel Güle güle kullanın inşallah
Eşimin tepki göstermeyeceğini bilsem yapacam aslında :))onuda 1 yaş doğum gününde yaparsın
kız bebekler çok nadir bekler 40.haftayı .hayırlısı olsun ozaman diyelim .bizde kısayız eşimle ama kızım normalin biraz üstü.hatta komşunun biri bir gün dediki ipek kime çekmiş sende eşinde kısasınızHala normal istiyorum ama 40lari 41leri beklemek de yorucu geliyor.simdiden zorlaniyorum o hallerimi dusunemiyorum.olumsuz yorumlar da duyuyorum bekleyip sancısı gelmeyip suni sanci ile açılması bile olmayan var.
Bana da öyle geldi :) ben kisayim esim de 1.75 fln.dayısı uzun ona ceker belki.
Selam
Cok guzel olmus. Ellinize saglikBebek süslerim geldi dun paylasmisken her şeyi paylaşım dedim
Çoooook güzel olmuş ellerine sağlık :)Bi de sabunlarım var ..Eki Görüntüle 1395484 Eki Görüntüle 1395485 Eki Görüntüle 1395486 fEki Görüntüle 1395487 Eki Görüntüle 1395488 ve bitti sabunlarım da ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?