Yapmayım onu da Mevlüt yaparsam o Sırada Yaparım :))yaaa keçeli magnetlerin de emzik sabunların da harika olmuş maşallah
bence yeterli ama içinden geliyorsa yap :)
babylife markası.70*120 ebat.
yok uyku seti ayrı ama takım gibi oldu.
aynı mağazadan aldık yatağını falan da.
Teşekkürler fhry
Bn de erkn dogsa kucucuk olck , emmkte zorlnck , tutmsi zor olck vs diye ne kadr gec dogsa o kadr ii diyrm. 40 i asmsi da skinti tabi hem bebege hem anneye. Hayrlsi herseynvalla doktorda beni strese soktu salı günü bebek inmiş 2 haftaya doğar dedi. cıkmaya zorluyomuş başıyla dün gittim herşey normal dedi. 3 gün nası geçti bilemedimbide bende doğsada kurtulsam modu var yani 40 hafta gelmediğini düşünemiyorum
Seninle aynı doğurma tarihimiz en son bebeğin kaç kiloydu canım?işlerini hallet bianönce. hiç belli olmaz. benimde bikaç eksiğim kaldı kendime kızıyorum önceden halletseydim diye. cünkü kendimi cok ağırlaşmş hissediyorum çarşıya cıkamıyorum cıksmda heryerim ağrıyo. annem hallediyo kalanlarıda artık
Sağol canım .. Inşallah güzel bi şekilde dağıtmak da nasip olur..Çoooook güzel olmuş ellerine sağlık :)
güle güle kullansın kızın hepside çok güzelBebek süslerim geldi dun paylasmisken her şeyi paylaşım dedim
2700 dü canm 2 hafta oldu sanırım 3 ü geçmiştir diye düşünüyorum. dün doktora gittim ama ultrasona sokmadı nstye girdm sadece kilosunada bakamadıkSeninle aynı doğurma tarihimiz en son bebeğin kaç kiloydu canım?
Evet canım " made in "ben ve eşim :)ay allahım cok cici :) kendinmi yaptın
benimki 2 hafta onde gidiyr bide aşağı inmiş doğum pozisyonunda yani. seninki nasılSeninle aynı doğurma tarihimiz en son bebeğin kaç kiloydu canım?
ne açıdan kullanışlı değil cnm .onlar genelde büyük oluyor kocaman ondanmı öyle dedin.Slm kızlar hasta bezi aldım ben ama bi tuhaf canpedin hasta bezi.Kullanışlı değil gibi sanki.
Sizin önereceğiniz bi marka var mı?
34+0 da benimde 2700 dü.47,81 cm di oğlum.Doktor biraz iri bebeğimiz dedi.36 haftaya uyumlu dedi.2700 dü canm 2 hafta oldu sanırım 3 ü geçmiştir diye düşünüyorum. dün doktora gittim ama ultrasona sokmadı nstye girdm sadece kilosunada bakamadık
Büyükte yanlarında bant falan yok o nasıl duracak öyle.ne açıdan kullanışlı değil cnm .onlar genelde büyük oluyor kocaman ondanmı öyle dedin.
Benimkide almış doğum pozisyonunu.Aynen 36 haftaya uyumlu demişti.benimki 2 hafta onde gidiyr bide aşağı inmiş doğum pozisyonunda yani. seninki nasıl
Harija gozukuyorlar. Eline saglikkBi de sabunlarım var ..Eki Görüntüle 1395484 Eki Görüntüle 1395485 Eki Görüntüle 1395486 fEki Görüntüle 1395487 Eki Görüntüle 1395488 ve bitti sabunlarım da ..
nasıl bant yok nasıl olcak öyle kullanışı yazıyormu arkasında.benim gördüklerim bebek bezinin büyük boyutuyduBüyükte yanlarında bant falan yok o nasıl duracak öyle.
küçük prensin odası çok güzel cnm iyi günlerde kullansın.beyaza bayılıyorum zatensonunda yukleyebildm
Thanks zümrecim :)Hepsi cok guzel. Guzel gunlrde kullanin
İnsanlar çok hoş nelere dikkat ediyorlar :)kız bebekler çok nadir bekler 40.haftayı .hayırlısı olsun ozaman diyelim .bizde kısayız eşimle ama kızım normalin biraz üstü.hatta komşunun biri bir gün dediki ipek kime çekmiş sende eşinde kısasınız
Cok guzel olmus. Ellinize saglik
Teşekkürler Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsingüle güle kullansın kızın hepside çok güzel
Masalllahhhhh34+0 da benimde 2700 dü.47,81 cm di oğlum.Doktor biraz iri bebeğimiz dedi.36 haftaya uyumlu dedi.
sedef rengi beyaza cok yakin zaten bende seviyorum geriye susler kaldi ama cok kararsizm galiba yaptirmicam gereksiz gini geliyor nedenseküçük prensin odası çok güzel cnm iyi günlerde kullansın.beyaza bayılıyorum zaten
Gule gule kullannin insallah. Hepsi cok cok guzelsonunda yukleyebildm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?