2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kayınvalideme kaç keredir 40 haftaya göre 26 şubat görünüyor doğum diyorum
o da ısrarla her doktor kontrolünde doğum tarihi verdi mi doktor diyor anlamıyor :)
erken doğurtmak istiyor beni herhalde,14 şubat diye düşünüyormuş kendisi

Iyimis yaa. Allah saglikla zamaninda gelmeyi nadip etsin.

Saglikla gelsin ins, zor son donemlerimiz ama az kaldi ne kadar icerde kalsa okadar iyi annesi

Benim kv dede geçen gün gelsin de biranavvel sevelim dedi, ne diyosun anne o nasıl bi dilek gelişimini tamamlasın sağlıklı bi şekilde gelsin dedim heyecandan ne dediğimi biliyo muyum diyo :))

bende Allahtan magnet süsleme vs önceden halletmiştm kendm yapmştm. şimdi hiç mümkünatı yok yapamazdm.
bende de bebek için bi kaç eksik kaldı onları halletmemz lazım. yatağı alezi bide bezini alcam o kadar.. bugün çıkacam inş çarşıya eksikler bitsin istyrm.. bende kaplumbağa gibi yürüyorum artık küçük küçük ve yavaş adımlarla neyse diyorum buna şükür
eşimde yarın evi boyayacak. tadilat işleri var.tüller perdeler yıkanacak altından nasıl kalkacağm hiç bilmyrm. artık eşime çok iş düşecek

bebeğimin ütü işleride biti çok şükür hastane çantamı da hazrladım bi iki eksik var onları da ilave edeceğim daha sonra..

bir şey soracağım arkadaşlar biberon ve emziği yıkayıpta koymamız lazım ya bu işlemi ne zamn yapacağız ??
şimdiden benm için erken olur sanırım değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…