- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Hayırlı olsun canım çok güzel bi oda olmuş, sandalyeyi kaça aldınız bizde almayı düşünüyoruzsonunda yukleyebildm
Sağol canım :) kokusunu da Gönderme şansım olsaydı :))Harija gozukuyorlar. Eline saglikk
Iyimis yaa. Allah saglikla zamaninda gelmeyi nadip etsin.kayınvalideme kaç keredir 40 haftaya göre 26 şubat görünüyor doğum diyorum
o da ısrarla her doktor kontrolünde doğum tarihi verdi mi doktor diyor anlamıyor :)
erken doğurtmak istiyor beni herhalde,14 şubat diye düşünüyormuş kendisi
güzel günlerde kullanın canımsonunda yukleyebildm
valla doktorda beni strese soktu salı günü bebek inmiş 2 haftaya doğar dedi. cıkmaya zorluyomuş başıyla dün gittim herşey normal dedi. 3 gün nası geçti bilemedimbide bende doğsada kurtulsam modu var yani 40 hafta gelmediğini düşünemiyorum
Benim kv dede geçen gün gelsin de biranavvel sevelim dedi, ne diyosun anne o nasıl bi dilek gelişimini tamamlasın sağlıklı bi şekilde gelsin dedim heyecandan ne dediğimi biliyo muyum diyo :))kayınvalideme kaç keredir 40 haftaya göre 26 şubat görünüyor doğum diyorum
o da ısrarla her doktor kontrolünde doğum tarihi verdi mi doktor diyor anlamıyor :)
erken doğurtmak istiyor beni herhalde,14 şubat diye düşünüyormuş kendisi
türkiye standartlarında 1.68 hiçde fena değil.
Haber veririm demişti bu saate kadar yazmadigina göre belki de bebişi kucagina almıştırCekirgee ne yaptin acaba.
Evet ya naptılar acaba özellikle çekirge, inşallah bebişlerde kendileri de iyilerdirHaber veririm demişti bu saate kadar yazmadigina göre belki de bebişi kucagina almıştır
Ben burcuyu da merak ediyorum nasılllar acaba
Evet burcudan hic haber yok. Insallah iyilerdir.Haber veririm demişti bu saate kadar yazmadigina göre belki de bebişi kucagina almıştır
Ben burcuyu da merak ediyorum nasılllar acaba
Bn ruymda gordm bugn cekigeyi. Etlilenmism herhlde. Napti merak ediyrm :)Evet ya naptılar acaba özellikle çekirge, inşallah bebişlerde kendileri de iyilerdir
Sona yaklaşınca etkilenmemek mümkün değil Rabbim bizi de yavrularımıza sağ salim bi şekilde kavuşmayı nasip etsin :)Bn ruymda gordm bugn cekigeyi. Etlilenmism herhlde. Napti merak ediyrm :)
Bana da öyle geliyo güzel haberleri duyarız inşallah yakın zaman daEvet burcudan hic haber yok. Insallah iyilerdir.
Cekirgee ikrasina kavustu bence bu saate kadar muhakkak yazardi.
bende Allahtan magnet süsleme vs önceden halletmiştm kendm yapmştm. şimdi hiç mümkünatı yok yapamazdm.işlerini hallet bianönce. hiç belli olmaz. benimde bikaç eksiğim kaldı kendime kızıyorum önceden halletseydim diye. cünkü kendimi cok ağırlaşmş hissediyorum çarşıya cıkamıyorum cıksmda heryerim ağrıyo. annem hallediyo kalanlarıda artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?