2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bende kapı süsünü kendim hazırladım nette çok beğenmiştim ama fiyatlar yüksek geldi bende uğraştım ve oldu daha isim yazılacak ve asmak için kurdele dikilecek.Eki Görüntüle 1396210
yanakları ne güzel öyle :) kırmızı kırmızı çok güzel olmuş ellerine sağlık bende ilk kızımda kendim yapmıştım bunda hazır alayım dedim kendin yapınca daha bi içine siniyor

Kızlar bende kapı süsünü kendim hazırladım nette çok beğenmiştim ama fiyatlar yüksek geldi bende uğraştım ve oldu daha isim yazılacak ve asmak için kurdele dikilecek.Eki Görüntüle 1396210
Waoooow çok güzel olmuş eline sağlık becerikli bir annesi olduğu için bebeğin çok şanslı :)

Cek oncelikle tebrik ederim cok sukur kavustun bebegune ve super spinal oldun demek ilk firsatta spinali oneriyormusun bana mutlaka yaz biliyorsun ben genel anestezi istemiyorum , spinal sezeryan oldun dimi? Yarinda evinizde olursunuz hayirlisiyla cok secindim ya , kac kg dogsu peki ikra bebek , dr larin usg de soledikleri kilo tutuyormu?

yanakları ne güzel öyle :) kırmızı kırmızı çok güzel olmuş ellerine sağlık bende ilk kızımda kendim yapmıştım bunda hazır alayım dedim kendin yapınca daha bi içine siniyor
Teşekkürler canım sağol yapınca mutlu oldum :) takı yastığı filan da yapmayı düşünüyorum ama hediyelik sabunları hazır alıcam

Altini kapatip mi kaynatmak lazim 5 dk, yoksa kapatmadan mi? Kafam karıştı

ben suyu kaynatıp 5 dk. kadarda altını kısıp kaynatıyodum ilk kızımda bundada öyle yaparım sanrım çok sık kaynatıncada biberonların rengi değişiyor ben ilkinde tecrübesizlikten her kullanmamda kaynatmıştım hepsi buğulu gibi olmuştu haftada bir ideal bencede bunda bende öyle yaparım

Super cek ins banada nasip olur spinal ya , hic agrin sizin olmadimi? Ciktiktan sonrasinda neler yasadin , ve en guxeli dogumda herseyi gordun dimi ya , ikra masallah kilosuda iyi Allah im saglikla buyutmek nasip etsin

Bende spinali duydum ne fark var epiduralle merak ediyorum

kızlar kız bebek odası için tül perde sipariş etmeyi düşünüyorum önereceğiniz bi site varmı yada aldığınız bi yer onlıne bakabileceğim? çizgi kahramanlı figürlü istemiyorum ama öyle sade pembeli bişyler olsa yeter ...

İns normal.dogum yapmak nasip olur sana ne igne ne narkoz hicbiseye gerek kalmadan , Allah gonlune gore versin
Âmin inşallah epiduralle mi olsun yoksa tamamen normal mi karar veremedim epiduralde pek sancı hissetmiyormuşsun rahat oluyormuş o yüzden düşünüyorum bakalım hayırlısı

Çekirge daha önceki yazılarında bahsetmiş alışveriş yapmış denokids diye bir site var bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…