2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirli olsun. Cok sevindim senin adina. Gozun aydin. Masallah

Hayirli olsun. Cok sevindim senin adina. Gozun aydin. Masallah

Herseyin yolunda olmasina cok sevindim. Gelur merak etme sutunde gelir. Bu kadar oldu ya. Iyi bak ikinizede

İşte kafamıza yerleşmiş ya seneye de giyer Hesabı ... Kırmızı alayım ortak renk ilk bebeğim ilerisini bilemeyiz tabi ama pembelerde çok güzel ":))
Valla bende siyah gri alcaktim esim gelecegin planini yapma dedi en az 2 yas olcak iki cocuk arasi belki oda erkek olcak mavi al dedi eger bide kizim olursa ben seve oynaya alirim pembesini dedi mavi aldirdi :)))

Masallahhh canim gozunaydin

Gözünüz aydın geçmiş olsun cnm atlattiniz çok şükür, ne güzel yükü bize attın diyelim. İkracık hoş geldi ailenize uğur getirsin hayirli bi evlat olsun.

Çekooo canım arkadaşım güzel anne, cepten yazmak istemedim bilerek kafan doludur herkes etrafındadır diye. Rabbim hayırlı evlat eylesin kızımızı.

Bak ne güzel olmuş yarım saatte kavuşmuşsun kızına. İkinize de sağlık dilerimmmm

Yazını görünce öyle bi heyecanla okudum ki gözlerim doldu resmen, gözün aydın, hayırlı olsun Rabbim uzun ömür versin ikraya sizlerle birlikte
Bizim yerimize de öp kokla :)

Hayirli olsun cekirge Rabbim hepimize taddirsin bu duyguyu:)

Hayırlı olsun canım çok sevindim kolay olmasına,darısı başımıza
Sütün tez zamanda gelir inşallah
Şimdi senin önceki mesajları okuyup sancı takip durumu vs nasıl oldu ona bakıcam

Ayyy canım maşallah. Darısı bizim başımıza. Güzel kızına sağlıklı,güzel bir ömür diliyorum

Çok sevindim ıkimizin de iyi olmasına ikra hızlı çıktı seni ocak annesi yaptı demek. Spinal yaparak en iyisi olmuş bence bebeğini hemen kucakladin darısı sağ salim bizlere inşallah
Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler versin ikinizi de.

çoooook güzel olmuş ya çok beğendim ellerine sağlık uğraştığına fazlasıyla değmiş çok beğendim ben gerçekten

ne açıdan kullanışlı değil cnm .onlar genelde büyük oluyor kocaman ondanmı öyle dedin.

bende bi tane aldım ama hiç beğenmedim çok büyük ya kocaman bişy çıktı belbantsız kullanamam sanki onu koysam her taraftan belli olcak gibi

sonunda yukleyebildm

güle güle kullansın küçük prens maşallah çok güzel olmuş odanız

Ben hapa cantayi hazirlamadim ya :s bugun yarin diorum , pijama takimi almadimfa hala onu alinca hepsini koyayim diyorum
bende aklıma gelenleri içine attım ama tam olarak hazır değil hala yapacak işlerimde bitmedi inş. bizim cimcimede acele etmez
Benim ilki erkekti ikinci de erkek ama o cizgiden iki hamileligimde de olmadi
benim ilki kızdı buda kız ikisinde de oldu o çizgi

Çok güzel hepsidee

Canım ben depend istedim sitesinden numune geldi güzel görünüyo baya beğendim
bence seninkiler gayet güzel ve yeterli onuda başka bişeyinde yaparsın

canım dependin külot şeklinde giyilebilir olanlardanmı aldın ben markette ondan gördümde kullanışlı olurmu giyilenler bilemediğim için almadım yoksa ped gibi konulanlardanmı ona göre alayım hangisiyse iyi olan

bende hacı şeriften aldım bugün geldi paketi bile çok güzel ben çok beğendim isminide yazmışlar bebeğin

hoşgeldi ikra bebek sağlıkla büyüsün inş., sabırsızlanıyodun görmek için çok bekletmedi seni erkenden geldi kuzucuk ikinizinde sağlığı iyidir inş. sezeryan ağrın filan olmadı dimi rahat geçmiştir inşallah doğum sonrası nasıl kime benziyor bebiş evlat kokusu başkadır şimdi, görünce ne hissetin merak ederim ben girince yaz olurmu detayları :) ikinizide öpüyoruz bian önce toparlanır ikracığın resminide eklersin inş. bizde görürüz cimcimeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…