Ben aldım canım özdilekten 20 tl ye. yastık kullanmayacağım için bebek yatağa kusarsa diye düşünmüştümYatak için alez şu an gerekli mi ?
Teşekkür ederim canım.Hurma ve zemzem suyu sadece ağzına sürmek için.Gül suyu da yavrum yıkanmayacağı için belki silinir diye aldımListen çok güzel bende göğüs kremi lansinoh var ama mustela da önerilen marka
Benim listem de pişik kremi de var desitin aldım ama sudocream sebamed ve mustela markaları da öneriliYor
Göğüs kalkanı phılıps avent alcam ne olur ne olmaz diye çanta ya koyacağım
Bu arada hurma gülsuyu zemzem suyu bunlar ne için gerekli
zemzem bende koydum bebeğin ağzına damlatılıyomuş bide silmek için vucudunu kv almşTeşekkür ederim canım.Hurma ve zemzem suyu sadece ağzına sürmek için.Gül suyu da yavrum yıkanmayacağı için belki silinir diye aldım
Bende not alayım bunun yapılması mı gerekiyor bir sebebi varsa öğrenmek isterimTeşekkür ederim canım.Hurma ve zemzem suyu sadece ağzına sürmek için.Gül suyu da yavrum yıkanmayacağı için belki silinir diye aldım
Hayırlı bir evlat olur denir o yüzden...Bende not alayım bunun yapılması mı gerekiyor bir sebebi varsa öğrenmek isterim
Benimde annem aldi cibinlik benim hisuma gitmiyor hic tozlaniyo zaten yuksek bide .. Calipsonunda tülü var sinek girmesin siye gecirebilirsin icinden cikiyo :))) pembeside cok guzel bak kafani karistirmis gibi olmayimda ben onu magazada gordum :)))Kızım olacak benim kırmızı düşünüyorum benimde annemler alacak :) onlar şehir dışında hafta sonu gelecekler inşallah onlar gelene kadar netten sipariş verim diyorum burdaki mağazalarda yok çünkü .. Kraft 505 var oda 389 deniliyor .. Cibinlik ile tente Arasında kalmıştım .. Cibinlik kullananlar çıkarıyormuş hep ondan calipso yakın geldi almak için
canm allaha analı babalı büyütsün neden spinal yaptılar bi açıklama yaptılarmı sana. bebiş nasıl iyimi ?Selam ahali, dün akşam ki tahminlerim doğru çıktı
sancilarimi takip edip sabahı zor ettim
çünkü doktoruma ameliyat olmak istedim
sabah mesai saatleri başlamadan oradaydik eşimle
doktor da erken geldi çok şükür
yaşadıklarımı anlattim yatış yapın doğum başlamış çünkü dedi
yatış yaptık herşeyin çıkarıp ameliyathane önlüğü giydim kocaman ameliyathane masasina diğer yataktan atlayarak geçtim
Eşim agladi ağlayacakken doğumhaneye girdim
herşey çok hızlıydı
genel beklerken spinal oldum, denileni yaptım oturur vaziyette sakince ellerimi dizime koydum iğne için
karnimi boyadılar
kestiler
hafif bir baskı uyguladilar
ikra doğdu , mor gibiydi ama normalmis
kac dikiş atıyosunuz, ikraya künye takıldı mi vs. Onları da bıktırdım meşhur sorularımla :)
Ve beni aynı usul çıkardılar bir sedyeden bir sedyeye odama vardım
25 dakikada olmuştu hepsi
Eşim daha hastane cikislarini verip ailelerimize telefon açmışken biz gelmistik çok şükür
telefondan zor yazılıyor
şimdilik bu kadar
hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum Allahtan
Ay cnm masallah cok gzl bie dogum gecirmissin ikra kuzusuda hosgeldi aramiza bahti guzel olsun insallahSelam ahali, dün akşam ki tahminlerim doğru çıktı
yatış yaptık herşeyin çıkarıp ameliyathane önlüğü giydim kocaman ameliyathane masasina diğer yataktan atlayarak geçtim
herşey çok hızlıydı
genel beklerken spinal oldum, denileni yaptım oturur vaziyette sakince ellerimi dizime koydum iğne için
karnimi boyadılar
kestiler
kac dikiş atıyosunuz, ikraya künye takıldı mi vs. Onları da bıktırdım meşhur sorularımla :)
Eşim daha hastane cikislarini verip ailelerimize telefon açmışken biz gelmistik çok şükür
telefondan zor yazılıyor
şimdilik bu kadar
Çok teşekkürler canımHayırlı bir evlat olur denir o yüzden...
İşte kafamıza yerleşmiş ya seneye de giyer Hesabı ... Kırmızı alayım ortak renk ilk bebeğim ilerisini bilemeyiz tabi ama pembelerde çok güzel ":))Benimde annem aldi cibinlik benim hisuma gitmiyor hic tozlaniyo zaten yuksek bide .. Calipsonunda tülü var sinek girmesin siye gecirebilirsin icinden cikiyo :))) pembeside cok guzel bak kafani karistirmis gibi olmayimda ben onu magazada gordum :)))
Bu Yazını eşimle bir okuduk,ben ağladım gerçekten çok duygulandım,bebeğin nasıl?kaç kg doğdu?ağrın var mı?Spinal en iyi yöntem dedi anestezi doktoru, tamam dedim
bu arada dikişler sebebi ile korse gerekiyor, cırt cırtli. Hastanedekiler büyüktü bana olmadı eşim dışardan buldu
ikra 2950 gram, şükür iyi ama sütüm yok su gibi birşey geldi daha yeni inşallah sütte gelir
sondaya uyuz oldum ama şart birşey uyuşmuşken bacaklar bile hissedilmiyor ki idrar için .gerekli sonda
sarjim çok az görüşmek üzere inşallah
Canım maşallahhhhhh bizde de deli sorular var sana :) heyecan verici ya :) yazdığını görünce sanki sevgilinden mesaj gelirde hayacan yaparsın ya o şekilde heyecanlandım okurken :) adınıza çok sevindim maşallah ikinize de .. Kaç kilo Doğdu ? Spinal nasıl oluyor ? Tamamen bayılmadım yani :) Kuzluk olayın bitti Artık:) ayy inşallah bizlerde böyle hemencecik atlatırız kucağımıza alırız bebişlerimiziSelam ahali, dün akşam ki tahminlerim doğru çıktı
herşey çok hızlıydı
karnimi boyadılar
kestiler
telefondan zor yazılıyor
şimdilik bu kadar
ayy masallah rahat bi dogum gecirmene cok sevindim butun gun seni merak etmistik insallah bundan sonrasi da kolay olur ikra da hos gelmis anneci ve babacigina hadi gecmis olsun darisi basimizaSelam ahali, dün akşam ki tahminlerim doğru çıktı
herşey çok hızlıydı
karnimi boyadılar
kestiler
telefondan zor yazılıyor
şimdilik bu kadar
Bn de koydm zemzemle hurmazemzem bende koydum bebeğin ağzına damlatılıyomuş bide silmek için vucudunu kv almş
Gozun aydin cnm. Yazmna cok sevndk hepimz cok merak ettk seni. Rabbim korusun seni de ikrayi daSelam ahali, dün akşam ki tahminlerim doğru çıktı
herşey çok hızlıydı
karnimi boyadılar
kestiler
telefondan zor yazılıyor
şimdilik bu kadar
Altini kapatip mi kaynatmak lazim 5 dk, yoksa kapatmadan mi? Kafam karıştıCanım ben biberonu haftada bir falan kaynatiyordum emzigi daha sık kaynatiyordum zaten daha öncede yazmistim ben yedek emzik bulunduruyordum temiz olarak mutlaka. Ama ben kaynayan suya atıp kaynatiyordum 5 dk.kadar altını kapatmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?