2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Âmin inşallah epiduralle mi olsun yoksa tamamen normal mi karar veremedim epiduralde pek sancı hissetmiyormuşsun rahat oluyormuş o yüzden düşünüyorum bakalım hayırlısı

İns rahat dogum yaparsin hic gerek kalmaz epiduralede ,epidural ve spinal islemlerinde hastane ve anestezi doktorunun cok onemli oldugunu dusunuyorum

Ben sezeryan olacagim epidural yada spinal istiyorum yada ikisi kombin
Ben spinal olmuştum hiç ağrım sizim olmadı hersey çok iyiydi.kombini hiç duymadim ilk senden duydum.biz daha konuşmadık Dr la büyük ihtimalle spinal isterim yine
Senin sezeryan tarihi belli mi bu arada

Canım Allah ikinize de sağlık sıhhat versin. Çok şükür ikiniz de iyisiniz. İkra'mız da sen de çabucak toparlanırsınız inşallah...

Ben spinal olmuştum hiç ağrım sizim olmadı hersey çok iyiydi.kombini hiç duymadim ilk senden duydum.biz daha konuşmadık Dr la büyük ihtimalle spinal isterim yine
Senin sezeryan tarihi belli mi bu arada

Bende anestezi dr undan duymustum ilk:)
5-12 mart arasi dedi doktor tarih olarak

Bende anestezi dr undan duymustum ilk:)
5-12 mart arasi dedi doktor tarih olarak
Hadi bakalım hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin Allah . Biz daha konuşmadık Dr la haftaya 32. Hafta çalışabilir raporunu alicam doğum ne zaman olur bi sorayım ozaman.kesin daha erken diyecek ama ... tansiyon çıkmıştı ilk gebelikte Dr o yüzden biraz endişeli sürekli tansiyonun ölçülmesi gerektiğini yüksek çıkarsa hemen ara dedi benden korkuyor galiba

Bende çalışabilir raporu aldım bu hafta banada erken dedi bende erken olsun istemiyorum açıkçası ama belli olmaz tabi tansiyon tehlikeli dikkat et canım benimde normalde düşük bir ara baya düştü kötü etkiledi beni

Gızün aydın çekirge.allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun

Allah analı babalı büyütsün çekirge çok sevindim darısı bize..

Çek Allahm Analı babalı büyütsün inşallah sağlık sıhhat Versin İkra hanım ile sana mutlu huzurlu sağlıklı güzel bir Ömür dilerım

Günaydın kızlar Boğaz'ım çok ağrıyor nerden çıktıysa bu Ağrı yarın Oğlumu görmeye gidicem çok özledımm ya hastane cantamizda hazır bacak aramdaki kemikler çok ağrıyor neden olabilir

Gunaydin canim
Sorma o kemikler benimde agriyor sanirim artik kemikler doguma hazirlaniyor uzun sure yattiktan sonra yuruyemiyorum sanki kemiklerim ayriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…