Canim zaten emzigin yada biberonun üzerinde yaziyor 5dk.kaynatin diye.Eger 5 dk.kaynamis suda bekletin yaziyorsa seninkinde ozaman altını kapatirsin ama benim bugüne kadar kullandiklarimda hep kaynatin yazıyordu.Altini kapatip mi kaynatmak lazim 5 dk, yoksa kapatmadan mi? Kafam karıştı
Selam ahali, dün akşam ki tahminlerim doğru çıktı
sancilarimi takip edip sabahı zor ettim
çünkü doktoruma ameliyat olmak istedim
sabah mesai saatleri başlamadan oradaydik eşimle
doktor da erken geldi çok şükür
yaşadıklarımı anlattim yatış yapın doğum başlamış çünkü dedi
yatış yaptık herşeyin çıkarıp ameliyathane önlüğü giydim kocaman ameliyathane masasina diğer yataktan atlayarak geçtim
Eşim agladi ağlayacakken doğumhaneye girdim
herşey çok hızlıydı
genel beklerken spinal oldum, denileni yaptım oturur vaziyette sakince ellerimi dizime koydum iğne için
karnimi boyadılar
kestiler
hafif bir baskı uyguladilar
ikra doğdu , mor gibiydi ama normalmis
kac dikiş atıyosunuz, ikraya künye takıldı mi vs. Onları da bıktırdım meşhur sorularımla :)
Ve beni aynı usul çıkardılar bir sedyeden bir sedyeye odama vardım
25 dakikada olmuştu hepsi
Eşim daha hastane cikislarini verip ailelerimize telefon açmışken biz gelmistik çok şükür
telefondan zor yazılıyor
şimdilik bu kadar
hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum Allahtan
Canım aynen benim oğluşumu dogurdugumda yaşadığım şeyler benden belden igneli olmustum hepsi gözümün önüne geldi biran çok geçmiş olsun rabbim uzuuun sağlıklı ömürler versin bebisine darısı bizim basimiza artikSelam ahali, dün akşam ki tahminlerim doğru çıktı
yatış yaptık herşeyin çıkarıp ameliyathane önlüğü giydim kocaman ameliyathane masasina diğer yataktan atlayarak geçtim
herşey çok hızlıydı
genel beklerken spinal oldum, denileni yaptım oturur vaziyette sakince ellerimi dizime koydum iğne için
karnimi boyadılar
kestiler
kac dikiş atıyosunuz, ikraya künye takıldı mi vs. Onları da bıktırdım meşhur sorularımla :)
Eşim daha hastane cikislarini verip ailelerimize telefon açmışken biz gelmistik çok şükür
telefondan zor yazılıyor
şimdilik bu kadar
onlarada bahane olmuş zam vermemek için.ne gıcık işletmeler var verecekleri 3 kuruş zam onada bahane buluyorlarKızlar cok sinir oldum 2013 agustos yılında basladım iş yerine gecen ocakta 6 aylık oldu die zam vermediler bu senede izne cıkıyorum die vermemişler simdi maaşlar yattı cok sinir oldum. Yasal olarak yapabileceğim birşey var mı
o başka bişedir aaçıklık olsa eve göndermezKizlar dun cok korktum hala endiseliyim internette biseyde bulamadim 33 haftam yeni doldu dun carsidayken birden vajinama kramp gibi sancilar gir 2 haftadir vardi zaten ama bu sefer cok siddetliydi. Panikleyip doktoruma gittim(muayene sinin yakinlarindaydim hemen) vajinadan ultrasona bakti ve olcum yapti sanirim aciklik olcuyor. 3 cm gorundu dogum baslamamis dedi sanci icin nstye aldi bebek hareketleri guzel dedi ve gonderdi. Ne oldugunu anlamadim internete 3 cm aciklik yazdigimda seneryolar cok ciddi. Boyle birsey yasayan var mi lutfen yardimci olun (ultrason ciktisinda olcum yapmisti 3cm yaziyor kendisi rakam soylemedi)
Canım ben korse giymemistim zaten dikiş yoktu bende estetik yani yapistirmaydi.insallah yine dikiş olmazSpinal en iyi yöntem dedi anestezi doktoru, tamam dedim
bu arada dikişler sebebi ile korse gerekiyor, cırt cırtli. Hastanedekiler büyüktü bana olmadı eşim dışardan buldu
ikra 2950 gram, şükür iyi ama sütüm yok su gibi birşey geldi daha yeni inşallah sütte gelir
sondaya uyuz oldum ama şart birşey uyuşmuşken bacaklar bile hissedilmiyor ki idrar için .gerekli sonda
sarjim çok az görüşmek üzere inşallah
Selam ahali, dün akşam ki tahminlerim doğru çıktı
herşey çok hızlıydı
karnimi boyadılar
kestiler
telefondan zor yazılıyor
şimdilik bu kadar
gözün aydın darısı inşllh bizlere iyi olmana çok sevindim merak ediyordum ne yaptın diye sütünde gelir hiç merak etme çünkü sancıların başlamıştı hormonlar aktifleşti birde sıcak suyla masaj yap alttan yukarı doğru sıvazlayarak çok etkisi oluyoSpinal en iyi yöntem dedi anestezi doktoru, tamam dedim
bu arada dikişler sebebi ile korse gerekiyor, cırt cırtli. Hastanedekiler büyüktü bana olmadı eşim dışardan buldu
ikra 2950 gram, şükür iyi ama sütüm yok su gibi birşey geldi daha yeni inşallah sütte gelir
sondaya uyuz oldum ama şart birşey uyuşmuşken bacaklar bile hissedilmiyor ki idrar için .gerekli sonda
sarjim çok az görüşmek üzere inşallah
canım ben bugun sana fotoğraf çekip yollayım külot gibi kullanışlı görünüyo ben beğendimçoooook güzel olmuş ya çok beğendim ellerine sağlık uğraştığına fazlasıyla değmiş çok beğendim ben gerçekten
bende bi tane aldım ama hiç beğenmedim çok büyük ya kocaman bişy çıktı belbantsız kullanamam sanki onu koysam her taraftan belli olcak gibi
güle güle kullansın küçük prens maşallah çok güzel olmuş odanız
bende aklıma gelenleri içine attım ama tam olarak hazır değil hala yapacak işlerimde bitmedi inş. bizim cimcimede acele etmez
benim ilki kızdı buda kız ikisinde de oldu o çizgi
canım dependin külot şeklinde giyilebilir olanlardanmı aldın ben markette ondan gördümde kullanışlı olurmu giyilenler bilemediğim için almadım yoksa ped gibi konulanlardanmı ona göre alayım hangisiyse iyi olan
bende hacı şeriften aldım bugün geldi paketi bile çok güzel ben çok beğendimisminide yazmışlar bebeğin
hoşgeldi ikra bebek sağlıkla büyüsün inş., sabırsızlanıyodun görmek için çok bekletmedi seni erkenden geldi kuzucukikinizinde sağlığı iyidir inş. sezeryan ağrın filan olmadı dimi rahat geçmiştir inşallah doğum sonrası nasıl kime benziyor bebiş evlat kokusu başkadır şimdi, görünce ne hissetin merak ederim ben girince yaz olurmu detayları :) ikinizide öpüyoruz bian önce toparlanır ikracığın resminide eklersin inş. bizde görürüz cimcimeyi
Çok güzel benimkininde birleşmesi kaldı sadeceKızlar bende kapı süsünü kendim hazırladım nette çok beğenmiştim ama fiyatlar yüksek geldi bende uğraştım ve oldu daha isim yazılacak ve asmak için kurdele dikilecek.Eki Görüntüle 1396210
geçen akşm ağladım en son rennie biraz hafifletti ama öldürüyo benide başlayıncqMide yanmasından ölüyorum ya ne yaptıysam fayda etmiyor .
gözün aydın darısı inşllh bizlere iyi olmana çok sevindim merak ediyordum ne yaptın diye sütünde gelir hiç merak etme çünkü sancıların başlamıştı hormonlar aktifleşti birde sıcak suyla masaj yap alttan yukarı doğru sıvazlayarak çok etkisi oluyo
canım ben bugun sana fotoğraf çekip yollayım külot gibi kullanışlı görünüyo ben beğendim
Çok güzel benimkininde birleşmesi kaldı sadece
geçen akşm ağladım en son rennie biraz hafifletti ama öldürüyo benide başlayıncq
Merhaba canim. O kasilma bende de oluyor,o yalanci kasilma iste (Braxton Hicks). Gercek kasilmada butun karnin tas gibi oluyormus, beline dogru yayilan bir agrin oluyormus ve oyle 3-5 saniyede gecmiyormusKızlar karnımın bi bölümü arada çok sertleşiyor bebek hareketı mı yoksa kasılma böyle mi oluyor
Merhaba tatlim, bayagi endiselenmissin. O 3 cm olan rahim yolu/agizidir (cerviks). O ultrasonda cizgi olarak gorunur, kisalmaya baslayinca acilmaya baslamis demek oluyor. Ben iki kontroldur olcturuyorum, en son 3,5 cmdi. Esim yanimda degil kisaldigini duydugum anda cagircam diye kendim istiyorum bakmasina. Senin sandigin acikliga ultrason aletiyle degil, el muayenesiyle bakarlar. Merak etme, bebisin henuz gelmezKizlar dun cok korktum hala endiseliyim internette biseyde bulamadim 33 haftam yeni doldu dun carsidayken birden vajinama kramp gibi sancilar gir 2 haftadir vardi zaten ama bu sefer cok siddetliydi. Panikleyip doktoruma gittim(muayene sinin yakinlarindaydim hemen) vajinadan ultrasona bakti ve olcum yapti sanirim aciklik olcuyor. 3 cm gorundu dogum baslamamis dedi sanci icin nstye aldi bebek hareketleri guzel dedi ve gonderdi. Ne oldugunu anlamadim internete 3 cm aciklik yazdigimda seneryolar cok ciddi. Boyle birsey yasayan var mi lutfen yardimci olun (ultrason ciktisinda olcum yapmisti 3cm yaziyor kendisi rakam soylemedi)
ya benim aylardır hep oluyo bugunde hamileliğim boyunca hiç doğru düzgün kusmayan ben kusuyorum sabah kontrole gidicem diyede gitmedim hastabeye ama çok halsizimhiç bu kadar olmamıştı bende de ya mahvetti beni en son elma yedim de uyuya kalmışım
Bnm bogazm da cok acio. Soguk bisey yedm ya da ictmGünaydın kızlar Boğaz'ım çok ağrıyor nerden çıktıysa bu Ağrı yarın Oğlumu görmeye gidicem çok özledımm ya hastane cantamizda hazır bacak aramdaki kemikler çok ağrıyor neden olabilir
Hep de kiz bebeklr mi erkn dogms ne[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Anne adayımız[/td]
[td]Beklenen doğum tarihi[/td]
[td]Doğum tarihi[/td]
[td]İsmi[/td]
[td]Kilo[/td]
[td]Boy[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hemara95[/td]
[td]8 mart[/td]
[td]16 ocak[/td]
[td]ZEYNEP[/td]
[td]1703 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gulguzeli85[/td]
[td]5 mart[/td]
[td]18 ocak[/td]
[td]---[/td]
[td]2000 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cesurr[/td]
[td]2 mart[/td]
[td]19 ocak[/td]
[td]---[/td]
[td]1950*1360 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]scarfaceislove[/td]
[td]8 mart[/td]
[td]25 ocak[/td]
[td]---[/td]
[td]2050 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]burcuerenoztel[/td]
[td]3 mart[/td]
[td]29 ocak[/td]
[td]---[/td]
[td]2680 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çekirge[/td]
[td]6 şubat[/td]
[td]31 ocak[/td]
[td]İKRA[/td]
[td]2950 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td][/tr][/table]
Bazı kişilerde açıklık olabiliyor fakat bebek hemen doğmuyor. Mikrop kapmasın diye temizliğine dikkat et,kendine dikkat et ağır iş yapma ve dinlen. Bi arkadaşımın 32 de 2.5 cm açıklık vardı 4 hafta durdu bebek çok şükür fakat hep yattı . Kasılman olursa ve suyun gelirse gecikmeden druna git derim.Kizlar dun cok korktum hala endiseliyim internette biseyde bulamadim 33 haftam yeni doldu dun carsidayken birden vajinama kramp gibi sancilar gir 2 haftadir vardi zaten ama bu sefer cok siddetliydi. Panikleyip doktoruma gittim(muayene sinin yakinlarindaydim hemen) vajinadan ultrasona bakti ve olcum yapti sanirim aciklik olcuyor. 3 cm gorundu dogum baslamamis dedi sanci icin nstye aldi bebek hareketleri guzel dedi ve gonderdi. Ne oldugunu anlamadim internete 3 cm aciklik yazdigimda seneryolar cok ciddi. Boyle birsey yasayan var mi lutfen yardimci olun (ultrason ciktisinda olcum yapmisti 3cm yaziyor kendisi rakam soylemedi)
O kadar sinir oldum ki anlatamam yasal olarak yapabileceğim birşey var mı acabaonlarada bahane olmuş zam vermemek için.ne gıcık işletmeler var verecekleri 3 kuruş zam onada bahane buluyorlar
masallah bebıslerımıze...ıyı pazarlar kızlar.oyy bunlar doğan bebişlerimiz miiii :) maşallah
sırada ılk once sen varsın galiba...tarıhlere bakılırsaBnm bogazm da cok acio. Soguk bisey yedm ya da ictmbacklrm da bi aydr agriyo. Yururken faln acio. Dr a sordm olur boyle seylr faln demsti
Aynen kizlar aceleci davraniyorHep de kiz bebeklr mi erkn dogms ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?