2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Altini kapatip mi kaynatmak lazim 5 dk, yoksa kapatmadan mi? Kafam karıştı
Canim zaten emzigin yada biberonun üzerinde yaziyor 5dk.kaynatin diye.Eger 5 dk.kaynamis suda bekletin yaziyorsa seninkinde ozaman altını kapatirsin ama benim bugüne kadar kullandiklarimda hep kaynatin yazıyordu.

Gozunuz aydin canim, Allah anali babali buyutmeye nasip etsin...spinal olmussun iyi olmus, yoksa sorularini soramazdin masallah

Canım aynen benim oğluşumu dogurdugumda yaşadığım şeyler benden belden igneli olmustum hepsi gözümün önüne geldi biran çok geçmiş olsun rabbim uzuuun sağlıklı ömürler versin bebisine darısı bizim basimiza artik

onlarada bahane olmuş zam vermemek için.ne gıcık işletmeler var verecekleri 3 kuruş zam onada bahane buluyorlar

o başka bişedir aaçıklık olsa eve göndermez

Canım ben korse giymemistim zaten dikiş yoktu bende estetik yani yapistirmaydi.insallah yine dikiş olmaz

ilk doğumumda benim dr.um da giydirmişti ayağa kalkması ve yürümesi daha kolay oluyor acı daha az oluyor.

gözün aydın darısı inşllh bizlere iyi olmana çok sevindim merak ediyordum ne yaptın diye sütünde gelir hiç merak etme çünkü sancıların başlamıştı hormonlar aktifleşti birde sıcak suyla masaj yap alttan yukarı doğru sıvazlayarak çok etkisi oluyo

canım ben bugun sana fotoğraf çekip yollayım külot gibi kullanışlı görünüyo ben beğendim

Kızlar bende kapı süsünü kendim hazırladım nette çok beğenmiştim ama fiyatlar yüksek geldi bende uğraştım ve oldu daha isim yazılacak ve asmak için kurdele dikilecek.Eki Görüntüle 1396210
Çok güzel benimkininde birleşmesi kaldı sadece
Mide yanmasından ölüyorum ya ne yaptıysam fayda etmiyor .
geçen akşm ağladım en son rennie biraz hafifletti ama öldürüyo benide başlayıncq

hiç bu kadar olmamıştı bende de ya mahvetti beni en son elma yedim de uyuya kalmışım

Kızlar karnımın bi bölümü arada çok sertleşiyor bebek hareketı mı yoksa kasılma böyle mi oluyor
Merhaba canim. O kasilma bende de oluyor,o yalanci kasilma iste (Braxton Hicks). Gercek kasilmada butun karnin tas gibi oluyormus, beline dogru yayilan bir agrin oluyormus ve oyle 3-5 saniyede gecmiyormus

Merhaba tatlim, bayagi endiselenmissin. O 3 cm olan rahim yolu/agizidir (cerviks). O ultrasonda cizgi olarak gorunur, kisalmaya baslayinca acilmaya baslamis demek oluyor. Ben iki kontroldur olcturuyorum, en son 3,5 cmdi. Esim yanimda degil kisaldigini duydugum anda cagircam diye kendim istiyorum bakmasina. Senin sandigin acikliga ultrason aletiyle degil, el muayenesiyle bakarlar. Merak etme, bebisin henuz gelmez

hiç bu kadar olmamıştı bende de ya mahvetti beni en son elma yedim de uyuya kalmışım
ya benim aylardır hep oluyo bugunde hamileliğim boyunca hiç doğru düzgün kusmayan ben kusuyorum sabah kontrole gidicem diyede gitmedim hastabeye ama çok halsizim

Günaydın kızlar Boğaz'ım çok ağrıyor nerden çıktıysa bu Ağrı yarın Oğlumu görmeye gidicem çok özledımm ya hastane cantamizda hazır bacak aramdaki kemikler çok ağrıyor neden olabilir
Bnm bogazm da cok acio. Soguk bisey yedm ya da ictm backlrm da bi aydr agriyo. Yururken faln acio. Dr a sordm olur boyle seylr faln demsti

Hep de kiz bebeklr mi erkn dogms ne

Bazı kişilerde açıklık olabiliyor fakat bebek hemen doğmuyor. Mikrop kapmasın diye temizliğine dikkat et,kendine dikkat et ağır iş yapma ve dinlen. Bi arkadaşımın 32 de 2.5 cm açıklık vardı 4 hafta durdu bebek çok şükür fakat hep yattı . Kasılman olursa ve suyun gelirse gecikmeden druna git derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…