Anladım canım maşallah bebişe sağlıkla doğar inşallahSezeryan olacagim icin Tarih onde,normal dogum tarihi 20 mart ama dedigim gibi sezerysn tarihi ,
Bebek inden gidiyormus 10 gun fln ama bu dogum tarihibi etkilemezmis
En son 32+0 da 2 kg dı.
Bu öyle değil bi garip.Bant falan yok.Hasta kilodu alayım olmazsa.nasıl bant yok nasıl olcak öyle kullanışı yazıyormu arkasında.benim gördüklerim bebek bezinin büyük boyutuydu
Teşekkürler hayatsın bitince resmini koyarsıngözün aydın darısı inşllh bizlere iyi olmana çok sevindim merak ediyordum ne yaptın diye sütünde gelir hiç merak etme çünkü sancıların başlamıştı hormonlar aktifleşti birde sıcak suyla masaj yap alttan yukarı doğru sıvazlayarak çok etkisi oluyo
canım ben bugun sana fotoğraf çekip yollayım külot gibi kullanışlı görünüyo ben beğendim
Çok güzel benimkininde birleşmesi kaldı sadece
geçen akşm ağladım en son rennie biraz hafifletti ama öldürüyo benide başlayıncq
Gecmiş olsun ya çok fena bu Boğaz ağrısı bide Öksürük varBnm bogazm da cok acio. Soguk bisey yedm ya da ictmbacklrm da bi aydr agriyo. Yururken faln acio. Dr a sordm olur boyle seylr faln demsti
Bende çok Sıklıkla olmaya başladı ozellıkle yAtarken ve YürürkenMerhaba canim. O kasilma bende de oluyor,o yalanci kasilma iste (Braxton Hicks). Gercek kasilmada butun karnin tas gibi oluyormus, beline dogru yayilan bir agrin oluyormus ve oyle 3-5 saniyede gecmiyormus
Kiz korkutma benisırada ılk once sen varsın galiba...tarıhlere bakılırsa
Bnmki de kiz. Erknden cikip gelck diye korkuydm 36. Hafti da doldrdk cok sukur.Aynen kizlar aceleci davraniyor
Bn korse aldm ama cirtli degl. Bel icin alttn cekip giyiliyo kilotsz olanlrdn. Kullansli olmz mi acabaK8zlar bu korse sezeryan icin ozel mi yoksa herhangi bir cirtli korse mi bilen varmi
bende korkuyom :)Bnmki de kiz. Erknden cikip gelck diye korkuydm 36. Hafti da doldrdk cok sukur.
Aynen yaa oksuryrm bn de. Ozellkle geceleri baya rahtszlk verio.iyilesrz insllh bi an onceGecmiş olsun ya çok fena bu Boğaz ağrısı bide Öksürük var
Korkunun ecele faydsi yok. Bi gun hepimz dogrczbende korkuyom :)
Insallah en kisa zamanda emer canimHepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim
bugün daha iyiyiz şükür wc ye filan kalkarken çok zorlandiyorum ama İkra hanım emmiyor
ilk doğumumda hastane kendi takmıştı bunda ben kendim aldım Dr.a sormadım henüz cırtcırtlı olmasına dikkat edin göbek toparladıkça sıkılaştırıyorsun yoksa diğerleri bir süre sonra bol gelir.K8zlar bu korse sezeryan icin ozel mi yoksa herhangi bir cirtli korse mi bilen varmi
emecektir annesi acele etme kendini strese sokma sütünde gelir yavaş yavaş birden çok gelmesi beklenemez zaten .sende en kısa zamanda toparlanırsın şimdi daha yeni doğum yaptınHepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim
bugün daha iyiyiz şükür wc ye filan kalkarken çok zorlandiyorum ama İkra hanım emmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?