2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herseyin yolunda olmasina cok sevindim. Gelur merak etme sutunde gelir. Bu kadar oldu ya. Iyi bak ikinizede
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim
bugün daha iyiyiz şükür wc ye filan kalkarken çok zorlandiyorum ama İkra hanım emmiyor
Canim gozun aydin Allah anali babali buyutsun emer annesi merak etme cok kokla annesi ikra hanimi bizom yerimize

Maşallah bebişine inşallah en kısa zamanda sütünde gelir canım.

Evet benimki de ondan
ama bana uyan bedeni kalmamıştı hastanede
eşim eczanede bulmuş

Hatırlıyorum ablamda yürümüştük gaz olayı için sana da büyük ihtimal derler yavaş yavaş yürü diye :)

herkese iyi pazarlar , bende dün doktorum bana bir tarih söyler diyordum ama iğne ve aspirin normal doğum yapmana engel değil dedi.Şimdi bebiş yan duruyor dönerse normali bekliyelim dedi benide heyecan bastı iyice bakalım olacağna varacak sonunda Cekirgee de genel istiyordu ama spinal olmuş demek son dakika şekillenebiliyor.Hepimizin hakkında hayırlısı.

Günaydın kızlar Boğaz'ım çok ağrıyor nerden çıktıysa bu Ağrı yarın Oğlumu görmeye gidicem çok özledımm ya hastane cantamizda hazır bacak aramdaki kemikler çok ağrıyor neden olabilir
Canım benimde bacaklarım , kemiklerim ağrıyor sürekli ama normaldir diye düşünüyorum.

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim
bugün daha iyiyiz şükür wc ye filan kalkarken çok zorlandiyorum ama İkra hanım emmiyor
Hayırlı olsun bebeğin cekirgee maşallah biraz daha toparlan tüm detayları bekliyoruz senden :)
emmiyor diye çok üzülme vücut anca sinyali alacaktır kafan rahat olsun sakin bi odaya geç sürekli dene herkeste aynı sorunu duyuyorum
bebeğin emmesi ve sütun gelmesi bi döngü olacaktır insallah
bu arada sen özelde yapacaktin ya doğumu benim aklımda medipol diye kalmış sen orda mi doğum yaptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…