Herseyin yolunda olmasina cok sevindim. Gelur merak etme sutunde gelir. Bu kadar oldu ya. Iyi bak ikinizede
Canim gozun aydin Allah anali babali buyutsun emer annesi merak etme cok kokla annesi ikra hanimi bizom yerimizeHepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim
bugün daha iyiyiz şükür wc ye filan kalkarken çok zorlandiyorum ama İkra hanım emmiyor
Maşallah bebişine inşallah en kısa zamanda sütünde gelir canım.Spinal en iyi yöntem dedi anestezi doktoru, tamam dedim
bu arada dikişler sebebi ile korse gerekiyor, cırt cırtli. Hastanedekiler büyüktü bana olmadı eşim dışardan buldu
ikra 2950 gram, şükür iyi ama sütüm yok su gibi birşey geldi daha yeni inşallah sütte gelir
sondaya uyuz oldum ama şart birşey uyuşmuşken bacaklar bile hissedilmiyor ki idrar için .gerekli sonda
sarjim çok az görüşmek üzere inşallah
Ay inşallah ya yataktan kaldırmadı evde onca iş var yapılacakAynen yaa oksuryrm bn de. Ozellkle geceleri baya rahtszlk verio.iyilesrz insllh bi an once
Evet benimki de ondanilk doğumumda hastane kendi takmıştı bunda ben kendim aldım Dr.a sormadım henüz cırtcırtlı olmasına dikkat edin göbek toparladıkça sıkılaştırıyorsun yoksa diğerleri bir süre sonra bol gelir.
Dr.unuza sorun birde hastane takıyorsa hiç uğraşmanıza gerek kalmaz
Cekirge gozun aydin. Nasilsn agrin sizn var mi ? Amelyt yerin cok aciyo mu ? Ikra napio ? Hastnden ciktnz mi ?Evet benimki de ondan
ama bana uyan bedeni kalmamıştı hastanede
eşim eczanede bulmuş
Hatırlıyorum ablamda yürümüştük gaz olayı için sana da büyük ihtimal derler yavaş yavaş yürü diye :)Aklıma gelenleri paylaşayim belki lazım olur sizlere de
o gün lekelenmemin ardından sabaha karşı elastik saydam ve pembe birşey geldi
doktor o yüzden artık beklemeye gerek yok dedi
hastaneye de takisiz gitmek lazımmis
küpelerimi ameliyat öncesi çıkardım
bez olarak ikra ninkini kullanıyorum azalirsa gece pedine geçeceğim
gazını hatta büyük abdestini yapmadan taburcu etmiyorlar
ama katı yiyecekleri de yasaklıyorlar
Çorba , hoşaf , çay , bisküvi veriyorlar öğünlerde
İnşallah iyi geçer kaçta gideceksin dogum tarıhı vermedı dımı dahaMerhaba kızlar bende bugün bayaa bi halsizlik var, eşim kalk yürüyelim diyo ama canım hiç dışarı çıkmak istemiyo yarın kontrolüm var inşallah iyi geçer
iyi geçer inşallah canım kalbini karartma.Merhaba kızlar bende bugün bayaa bi halsizlik var, eşim kalk yürüyelim diyo ama canım hiç dışarı çıkmak istemiyo yarın kontrolüm var inşallah iyi geçer
Canım benimde bacaklarım , kemiklerim ağrıyor sürekli ama normaldir diye düşünüyorum.Günaydın kızlar Boğaz'ım çok ağrıyor nerden çıktıysa bu Ağrı yarın Oğlumu görmeye gidicem çok özledımm ya hastane cantamizda hazır bacak aramdaki kemikler çok ağrıyor neden olabilir
Yok canım normal düşündüğüm için herhangi bi gün vermedi ama 20 Şubattan sonra heran hazır ol demişti sabah 10 da gidicem tabi öncesinde nst olacakİnşallah iyi geçer kaçta gideceksin dogum tarıhı vermedı dımı daha
Pelvis kemiklerim ağrıyor benim acaba açılmaya mi başladı artık kemiklerCanım benimde bacaklarım , kemiklerim ağrıyor sürekli ama normaldir diye düşünüyorum.
Benim de öyle Dediğin gibi bu haftalarda normal demekki bu şikayetler :)Canım benimde bacaklarım , kemiklerim ağrıyor sürekli ama normaldir diye düşünüyorum.
Hayırlı olsun bebeğin cekirgee maşallah biraz daha toparlan tüm detayları bekliyoruz senden :)Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim
bugün daha iyiyiz şükür wc ye filan kalkarken çok zorlandiyorum ama İkra hanım emmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?