2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım doktorum risk almaz heralde ama en azından doğumun çok yakın olabilir ,benim bir tanıdığım 1 hafta öyle gezmiş.Yine de rahat edemeyeceksen başka bir doktora daha danış ,hakkında hayırlısı Allahım sana da bebeğinede sağlık versin inşallah.

selamm annişlerr..

bugün evde boya badana işleri var eşim yapıyor bende kös kös oturuyrm hiç bişey yapamyrm eşim yaptrtmyr daha doğrusu yoksa neler yapasım varda
kızım sürekli aşağıya doğru baskı halinde erken doğum riskinden de korkuyorum diretmiyrm yapaym diye de bu kadar işi kim yapacak diye de kara kara düşünüyorum

Yok canım normal düşündüğüm için herhangi bi gün vermedi ama 20 Şubattan sonra heran hazır ol demişti sabah 10 da gidicem tabi öncesinde nst olacak
Anladım benımde kontrolüm var yarın bakalım ne olucak en son gıttıgımde Bebişim dönmemişti inşallh döner bana tarıhle ılgılı hıc bişi demedi

bu hafta 3 yakınımın bebeği oldu 3 ü de kız.. hepsi günlerini geçirdi pek bi nazlı geldiler..
istisnalar var demekki

gözün aydın cnm
darısı hayırlısıyla bizlerin başına..
sütüne dert etme daha yeni doğum yaptn su gibi gelmesi bile hiç gelmeyenlerde oluyor 3-4 güne normale dönersn inşş.. sen yine de emzirmeyi bırakma.. öpüldünüz analı kızlıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…