Canım doktorum risk almaz heralde ama en azından doğumun çok yakın olabilir ,benim bir tanıdığım 1 hafta öyle gezmiş.Yine de rahat edemeyeceksen başka bir doktora daha danış ,hakkında hayırlısı Allahım sana da bebeğinede sağlık versin inşallah.Kizlar dun cok korktum hala endiseliyim internette biseyde bulamadim 33 haftam yeni doldu dun carsidayken birden vajinama kramp gibi sancilar gir 2 haftadir vardi zaten ama bu sefer cok siddetliydi. Panikleyip doktoruma gittim(muayene sinin yakinlarindaydim hemen) vajinadan ultrasona bakti ve olcum yapti sanirim aciklik olcuyor. 3 cm gorundu dogum baslamamis dedi sanci icin nstye aldi bebek hareketleri guzel dedi ve gonderdi. Ne oldugunu anlamadim internete 3 cm aciklik yazdigimda seneryolar cok ciddi. Boyle birsey yasayan var mi lutfen yardimci olun (ultrason ciktisinda olcum yapmisti 3cm yaziyor kendisi rakam soylemedi)
Anladım benımde kontrolüm var yarın bakalım ne olucak en son gıttıgımde Bebişim dönmemişti inşallh döner bana tarıhle ılgılı hıc bişi demediYok canım normal düşündüğüm için herhangi bi gün vermedi ama 20 Şubattan sonra heran hazır ol demişti sabah 10 da gidicem tabi öncesinde nst olacak
Demek ki kızlar erken gelir tezi doğru :)Hep de kiz bebeklr mi erkn dogms ne
Emer canım , sütün gelmeye başladı mı?Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim
bugün daha iyiyiz şükür wc ye filan kalkarken çok zorlandiyorum ama İkra hanım emmiyor
Canım senin kaçıncı haftan ? Benim 35 haftam 32 de tersti şimdi yanmış bakalım bende merak ediyorum.Anladım benımde kontrolüm var yarın bakalım ne olucak en son gıttıgımde Bebişim dönmemişti inşallh döner bana tarıhle ılgılı hıc bişi demedi
Güzelmiş notluk.. Yaptın mı. Yaptırdın mı ? Yaptırdıysan nerde .. Kendin aldıysan nerden aldın :)Kizlar nasil? Baskiyi evde eşim yapti. Ugur böceğini ve tulu ben ekledim. Kagit tutacagi
Ben Yazıyı okumadan yazmışım :)) notluğu nerden aldın ne Kadar'a aldın?Kizlar nasil? Baskiyi evde eşim yapti. Ugur böceğini ve tulu ben ekledim. Kagit tutacagi
Sen riskli donemi atmatmissin korkma artik bebegin herseyi kendi yapabilirBnmki de kiz. Erknden cikip gelck diye korkuydm 36. Hafti da doldrdk cok sukur.
Geçmiş olsun. Atlattın cok şükür. Darısı başımızaBenden şimdilik bu kadar
görüşmek üzere
herkese kolay doğumlar nasip etsin Allah
kadın olmak zor iş vesselam
33+4 inşallh normal doğururuzCanım senin kaçıncı haftan ? Benim 35 haftam 32 de tersti şimdi yanmış bakalım bende merak ediyorum.
Kolay kismi kalmis. Gozun aydi.Ütüler bitti.
uyku seti dahil her şeyi yikadim ütüledim.
hastane çantasi da hazır..
Hastanede ne ikram edecegim ona karar vermem gerektiyor..
ya lokum ya çikolata..
süs püs konusunda da kararsızım..
Döner inşallah kaçıncı haftadasınAnladım benımde kontrolüm var yarın bakalım ne olucak en son gıttıgımde Bebişim dönmemişti inşallh döner bana tarıhle ılgılı hıc bişi demedi
33+4Döner inşallah kaçıncı haftadasın
Not tutacağı havuzlu handan Canım.Güzelmiş notluk.. Yaptın mı. Yaptırdın mı ? Yaptırdıysan nerde .. Kendin aldıysan nerden aldın :)
gözün aydın cnmSpinal en iyi yöntem dedi anestezi doktoru, tamam dedim
bu arada dikişler sebebi ile korse gerekiyor, cırt cırtli. Hastanedekiler büyüktü bana olmadı eşim dışardan buldu
ikra 2950 gram, şükür iyi ama sütüm yok su gibi birşey geldi daha yeni inşallah sütte gelir
sondaya uyuz oldum ama şart birşey uyuşmuşken bacaklar bile hissedilmiyor ki idrar için .gerekli sonda
sarjim çok az görüşmek üzere inşallah
Cok guzel olmusKizlar nasil? Baskiyi evde eşim yapti. Ugur böceğini ve tulu ben ekledim. Kagit tutacagi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?