• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı sabahşlar canlar
Cekırge ne guzel anlatmışsın dogum yaptıgım zamanları tekrar yasadım, anlamadıgım bu senın kız ne haylaz cıktı benım bildıgım gaz ilk on gun baslar cocukda hele kız cocukda gaz olmaz derler, yandık valla o zaman:))
benım ogluşlarım ilk 20 gun mışıl mışıl uyumuştu acıkınca bıde altı kırlenınce kalkıyordu kızlar cadı mı ne:)

Ne demek
Aklıma geldikçe yazmaya çalışıyorum
Biraz kaırşık yaızyorum belki ama kafa bi milyon :KK53: olur o kadar

Bi de şu hasta bezi vs soruluyodu çok

Bende yoktu
Hastane de pinti midir nedir, bi tane bezi katladı İkra'nın bezini de üstüne kapattı beni giydirdi :KK57: o değildir heralde hastane bezi, han böyle sarı bezinden koydu resmen
G
Ben uyuşuktum zaten yeni yeni iğnenin etkisi geçiyodu onlar giydirdi çok utandım ama aşağıyı hissetmeyince sanki bana dokunmamışlar gibiydi

Neyse işte bende bi daha sormadım
Devamında da 2 gün İkra'nın bezinden kullandım
Sonra azalınca gece pedine geçtim

Herkeste aynı mıdır bilmem ama ayrıca hasta bezine gerek kalmadı erken azaldı bende bol miktarda akan kan yerini bazen akıntıya bıraktı iltihap gibi ?
Sürüyor tabi ara ara kan da
gunaydin cek , anlatman iyi oluyor gercekten , ama dunden beri sonda olayi ve hemsirelerin fln giydirmesi kafama takildi :s puf kadin olmak anne olmak ne zor bo okadar tatli iken ,
Arkadasimda hasta bezi alma sakin hastanrde onlar giydiriyor seni sonrada zataten gerek kalmiyor uzun gece pedlerinden kullaniyorsun dedi

günaydın herkese. dün geçmeyen ishal ve istifradan doktora gittim. kanımda enfeksiyon çıktı. doktor da antibiyotik verdi. kendi doktoruma sordum kullan dedi. ama yine de içim rahat değil. hamilelik boyunca ağrı kesici bile almamıştım. bişi olmaz inş...

günaydın herkese. dün geçmeyen ishal ve istifradan doktora gittim. kanımda enfeksiyon çıktı. doktor da antibiyotik verdi. kendi doktoruma sordum kullan dedi. ama yine de içim rahat değil. hamilelik boyunca ağrı kesici bile almamıştım. bişi olmaz inş...

Kisa sureli antibiyotik mi ? Adini hatirlamiyorum ama 3 gun kullanmistim bende 3gun kullan virak demisti dr ve hic zarari yok demisti , antibiyotigibi kullan derim cunku o enfeksoyonun vucutta kalmasi daha sıkıntili

ben bir ay içinde iki antibiyot,ik kullandım

enfeksiyondansa antibiyotik kullanmak kat katr iyi diyorlar

Kisa sureli antibiyotik mi ? Adini hatirlamiyorum ama 3 gun kullanmistim bende 3gun kullan virak demisti dr ve hic zarari yok demisti , antibiyotigibi kullan derim cunku o enfeksoyonun vucutta kalmasi daha sıkıntili

yok süre belirtmedi dün iç hastalıkları doktoru. ilacın ismi de infex. bugün kendi doktoruma gidicem. ona gösteririm artik tahlillerimle kaç gun kullanmam gerektiğini söyler.

ben bir ay içinde iki antibiyot,ik kullandım

enfeksiyondansa antibiyotik kullanmak kat katr iyi diyorlar

evet mecbura kalınca kullanmaktan başka çare kalmiyor.

hafta39.gif

günaydın kızlar bugün sol kasığıma ağrı girip duruyor sizde de oluyormu böyle gelip geçici bi anda ağrı?

yok süre belirtmedi dün iç hastalıkları doktoru. ilacın ismi de infex. bugün kendi doktoruma gidicem. ona gösteririm artik tahlillerimle kaç gun kullanmam gerektiğini söyler.

evet mecbura kalınca kullanmaktan başka çare kalmiyor.

crp ye mi baktırdın, kaç çıktı?

Ben hani doğum öncesi tetkiklerini erken yaptırmıştım ya
Çok iyi oldu o
Birden sancıyla sabaha karşı hastaneye gidince, benden önce bir sezeryan olmasına rağmen doktorum direk beni aldı
O iğneler şifa olmuş sanırım 3 tane demir hapının da etkisiyle 12.9 olmuştu kanım
Fakat yine demir hapına devam etlemiymişim
Yeni yazılan reçetede vardı

Bi de antibiyotik yazmışlar bana

Kızıma da gaz şurubu, burun tıkanıklığı giderici, bi de süt artırıcı humana diye bi çay yazmışlardı
İnşallah şifa olur

O uyudukça ben uyuyorum o uyandıkça damla damla da olsa süt vermeye çalışıyorum
Şükür annem yanımda gaz sancısında da o el atıyo

çekirgee bütün yazdıklarını okudum gözlerim doldu
malum hormonlardan inşallah bol bol sütün gelir
arada gir yaz böyle merak ediyoruz..

günaydın bayanlar..
dün akşamdan beri canım sıkkın telefonuma sanırım sabah işe gelirken yağmur suyu kaçtı
ekranım simsiyahh ):

Back
X