2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim 14 şubat doğum tarihim canım yaa sanırım çok az kaldı.
işte sezeryan tarihiniz belli olunca belki stres oluyorsunuz ama hiç olmasa hazırlıklarınızı net şekilde yapabiliyorsunuz.. ben çalışıyorum şimdi herkesin sorduğu" ne zaman ayrılıyorsun sen" bende doktor ne zaman ambargo koyarsa o zaman diyorum:) annem gelecek ona bile şu zaman gel diyemiyorum.. artık ben hastaneye geçerim ararım galiba onu.. şehir dışında 2 saatte gelir artık yanıma:) tabi o zamana ben bebeği doğurur 1 saatlik de etmiş olurum:)

Instagramda SUSLULOKUM diye bi adres var.
orda çok güzel şeyler var.

Canım görüntüleri çok güzelmiş ama ben attığım resimdeki gibi üç beş çeşit halis muhlis kaymaklı antep fıstıklı böyle güllü lokumlar olsun istiyorum
Onlar da cok güzel olur.
Güzel bi tepside falan.

Kesinlikle. Ben böyle üç beş çeşit antep fıstıklı kaymaklı güllü falan alıp süsleyim diyorum

Hastaneye giderken yanında mutlaka birileri olsun. Ne olur ne olmaz en azından sen odaya geçene kadar bebeği biri takip etsin

GÜZEL CEVAPMIŞ::))

Seninki de çok küçük benim kv bakıyor çocuğa benimde evde bütün işler bana bakar. Maşallah diyeyim sana daha yaşın küçük ben 38 yaşındayım. Zaten pekte hamarat biri değildim
Allahım güç kuvvet veriyor canım.Ki ben onların sevinçiyle daha bir enerjik oluyorum.6'da evde oluyorum yemeğimi yapıyorum hemen tabi eşim de yardım ediyor mutfakta sağolsun. Masayı kuruyoruz, herkes kendi tabağını getirip götürüyor.Makineye eşim düzüyor.Sonra oyunlar oynuyoruz odanın birisi masa tenisi odası :) Tenis maçı yapıyoruz sırayla.Satranç turnuvamız var, öyle öyle yorgunluğum da gidiyor.Sonra bir bakıyorum saat 11 olmuş.Çocukları uyutup 1-2 sayfa da kitap okuyup uyuyorum.Yarın 7de kalkıp iş için yola çıkıyorum.Hayatımız böyle geçiyor işte :) Hem yaşım 32 kız o kadar da küçük sayılmam :)

canım benim bildiğim tüp bebekler kıymetli bebek olarak nitelendiriliyor ne 39. haftanda alınıyor sezeryanla dr un bişey demedimi ?
Tüp bebek olunca illa sezeryan olması lazım diye bir şart yok dedi... sen nasıl istiyorsun dedi bende ben normalsem bebek normalse normal doğum isterim dedim o da 38 e kadar kontorllerini yaparız o zamanda muayeni yaparız değerlendiririz dedi..b

Ben kızımda pek hazırlık yapmadım süs ikramlik bir şeyler hiç birşey yok meydanda. Sanki doğuma aylar varmış gibi rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…