2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hastaneye giderken yanında mutlaka birileri olsun. Ne olur ne olmaz en azından sen odaya geçene kadar bebeği biri takip etsin
Canım işte sadece eşim olur... Aniden çekirge gibi çıkış yaparsam evden :) bizim burda kimsemiz yok.. ne benim ne eşimin..

Ne güzel çocuklarla zaman geçirmek. Benim eşim bana hiç yardımcı değil ondan belki yetisemiyorum hiç bir şeye oğlum daha küçük. Senin diğer çocuklar büyük belki küçükle oynarlar

Kiz benim de aklimi celdiler yoksa onu da yapmayi düşünmüyodum :)

Ben sadece bebegime birkaç kıyafet aldım bide bir hevesle kece magnet yaptım şimdi olsa yapmazdim herhalde kapi susuymus İkram mis hiç bir fikrim yok pek te anlamam bu işlerden burda yapılanları görünce kendimi biraz kötü hissediyorum.

Güzel fikir sonuçta mevlüt te dagitacaksin.

Başka bi arkadasin fikrini calmaya utanmiyor musunuz

bana da sezeryanla doğuracakmışım gibi herkes tarih soruyor.
Diyorum şubatta işte,başı ortası sonu neresinde gelirse kızçe.

Canim cok guzel yazdin. Ben belli bir konuyla alakali bir bilgi verebilirsem yazarim genellikle. Oyle her gun naber kizlar demem ama okuyorum sizleri. Yurtdisindayim, burda dogum yapacagim, yabanciyim...o yuzden tecrubem biraz farkli oluyor. Ama senin yazdiklarini cok begeniyorum, yasin benden kucuk ama tecrubenden dolayi olsa gerek ablamiz olarak goruyorum. Masallah sana, tebrik ediyorum, yorumlarin her zaman cok seviyeli, akilli, yerinde oluyor yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…