2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende Öyleyim gündüz bişey yok akşam kemiklerim fena ağrıyor sağa dönüyorum olmuyo sola dönüyorum olmuyo ne yapacağımı şaşırdım
geceler olmasın diyorum bende dönmekten bi hal oluyorum zaten dönmekte zor sürekli bir tarafta yatmakta .bazen doğsa diyorum sonra az daha büyüsün diyorum

Planlı sezeryan mı olacak?
Bi sorun mu var yoksa siz mi istediniz?
planlı sezeryan benim ilk bebeğimde sezeryan olmuştu o yüzden buda sezeryan olmak zorunda oldu.38+3 de planlı olarak alınacak nasipse.günümüzü aldık.ayın 20 sinde anestezi uzmanı görecek kontroller yapılacak 27sindede sezeryana gireceğiz inşallah.daha erken kendisi gelmek istemezse.

tabiki dikkat etmek lazım ama arada yiyorum ben . ama evde yemeği başkası yapıyorsa sıkıntı oluyor gerçektende. kötü düşünme iyi düşün iyi olsun şifa niyetine ye . hani temizlik vs gibi problemlerden dolayı yiyemiyosan bişe diyemem ama cok fazla inceleme yani.

cek senin yazdıklarını okuyunca oğlum artık tamamlasın doğsunda kavuşayim artık diye çok hevesleniyorumm

Bnm kizm da tekme atiyo , her atista da karnim titriyo :)
Benimde ya nadıl onu izliyorum yattım saatlerdir çok keyif alıyorum karnım kıpırdadıkçaa
Sagolasn. Bide cok agrlstm bn yaa. Karnm cok buyuk. Tasyamyrm artk. Yataktn desteksz kalkamyrm. Donerkn bile bi iskence.
Benim aslında buaralar büydü ama son zaman nasıl olacaksam gece zor dönüyorum
Gobe deligimin sag kosesinde ince bi sekide agri var sanki bebegin tirnagi varmists yirtiomus gibi bu var mi sizde kizlar yada ne agrisidir bu nasi yanio anlatamam
benimde sanki sıcak su dökmüş gibi yanıyo dr sordum dün bişey demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…