geceler olmasın diyorum bende dönmekten bi hal oluyorum zaten dönmekte zor sürekli bir tarafta yatmakta .bazen doğsa diyorum sonra az daha büyüsün diyorumBende Öyleyim gündüz bişey yok akşam kemiklerim fena ağrıyor sağa dönüyorum olmuyo sola dönüyorum olmuyo ne yapacağımı şaşırdım
sonu güzel olsunda canım beklemeye değer .en azından aklında birşey kalmamıştır herşeyi yaptırıyorsun4.deneme olunca uzun sürdü sıfırdan başlamış gibi oldum dinlene dinlene anne olacam ben
Tek Renk yaparsam da balyajlarima yazık olacak. Kötü de görünüyor. Bu aralar buna taktımşimdilik tek renk boyatsan röflede kimyasal daha çok kullanılıyor .ben boyatıyorum beyazım çok fazla olduğundan ama normal zamana göre daha uzun süre bekleyip boyatıyorum
sadece dip yapsan kötümü dururTek Renk yaparsam da balyajlarima yazık olacak. Kötü de görünüyor. Bu aralar buna taktım
Ayy kacinci haftadaydi Allahim kolaylik ve saglik versin hem ona hem bebege.sezeryana mi giriyorIdil-boris doguma giriyor..
Dua edin lütfen..
planlı sezeryan benim ilk bebeğimde sezeryan olmuştu o yüzden buda sezeryan olmak zorunda oldu.38+3 de planlı olarak alınacak nasipse.günümüzü aldık.ayın 20 sinde anestezi uzmanı görecek kontroller yapılacak 27sindede sezeryana gireceğiz inşallah.daha erken kendisi gelmek istemezse.Planlı sezeryan mı olacak?
Bi sorun mu var yoksa siz mi istediniz?
Aynen ya önceleri akşam olsada uyusak modundaydım şimdi ise akşam Olmasın ağrılar başlayacak yine diyorumgeceler olmasın diyorum bende dönmekten bi hal oluyorum zaten dönmekte zor sürekli bir tarafta yatmakta .bazen doğsa diyorum sonra az daha büyüsün diyorum
Aynen öyle canım şunu da yapsaydım keşke demeyeceğim bu kez...sonu güzel olsunda canım beklemeye değer .en azından aklında birşey kalmamıştır herşeyi yaptırıyorsun
Rabbim yardımcısı olsun, birden mi olmuş yoksa öncesinde sıkıntı felan var mıydı acaba, inşallah bebişiyle sağ salim çıkarlarIdil-boris doguma giriyor..
Dua edin lütfen..
tamam cnm haber veririm allah nasip ederseAynen öyle canım şunu da yapsaydım keşke demeyeceğim bu kez...
Doğuma gideceğin zaman haber mutlaka..
tabiki dikkat etmek lazım ama arada yiyorum ben . ama evde yemeği başkası yapıyorsa sıkıntı oluyor gerçektende. kötü düşünme iyi düşün iyi olsun şifa niyetine ye . hani temizlik vs gibi problemlerden dolayı yiyemiyosan bişe diyemem ama cok fazla inceleme yani.Şeker yok ama Hamur işi de en az tuz kadar zararlı çok fazla ödem yapar vücutta tansiyonu yükseltir tatlı da aynı şekilde çok ödem yapar. Allah korusun gebelik zehirlenmesinin olmasına önlem olarak bunları yemememiz gerekiyor hepimizin
cek senin yazdıklarını okuyunca oğlum artık tamamlasın doğsunda kavuşayim artık diye çok hevesleniyorummNe 40 çıkana kadar mıbence çok uzun bi süre
Benim kayınvalide çalışıyo akşam üstleri geliyo
Annem hep yanımda da ben ona bile gidebilirsin en azından akşamları diyorum
Hep siz olmayacaksınız sonuçta diyorum
Biraz dikişlerin iyileşsin kızım dedi
Benimde ya nadıl onu izliyorum yattım saatlerdir çok keyif alıyorum karnım kıpırdadıkçaaBnm kizm da tekme atiyo , her atista da karnim titriyo :)
Benim aslında buaralar büydü ama son zaman nasıl olacaksam gece zor dönüyorumSagolasn. Bide cok agrlstm bn yaa. Karnm cok buyuk. Tasyamyrm artk. Yataktn desteksz kalkamyrm. Donerkn bile bi iskence.
benimde sanki sıcak su dökmüş gibi yanıyo dr sordum dün bişey demediGobe deligimin sag kosesinde ince bi sekide agri var sanki bebegin tirnagi varmists yirtiomus gibi bu var mi sizde kizlar yada ne agrisidir bu nasi yanio anlatamam
Tmm canımHecen haftads olmustu grcmisti uzabinca ama uzabiyorum sidetlenio ve bu defa fazla sirtimada agri vuruo anlamadim daha fazla yazamicam sanirin biraz yuruyup birsz uzanayim bakalim
aslında evet dip olabilir. tabı dip değil de hazirandan beri boyamadım çünkü. en azından balyajlarım durur. bu olabilirsadece dip yapsan kötümü durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?