- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Öğrendiğimiz iyi oldu,kaç günde düşüyor acaba göbek bagiGöbek bağı düşmeden banyo yapmayın dediler
Annemler eskiden hemen yaparmışta doktor yapmayın deyince yaptırmadık
Ben Edirne de yim hemso eşim buralı.Aa bilmydm. Hemserimorda mi oturysnz peki ? Bz esmle ikimz de balksrlyz ama urfada yasyrz. Seneye tayin istcz ins :)
Farklı şehirlerde yaşıyoruz kayınpederim öğretmen görümcem üniversitede okuyor şubat tatili diye geldiler her sene şubat tatilinde ve yaz tatilinde gelirler 1 hafta kalırlar. Her şeyi eleştiren pimpirik olmak da istemiyorum. Çok fazla karışmış gibi oluyorum sonraOnlar niye sende o zaman sana zararlari daha cok.
Hsyirdir insalkah. Canim evi icinde dolas biraz bazen iyi gelebiliyo1 saattir garip agrilar girip duruyor kasigima karnima , bobreklerime dogru fln bi orda bu burda gibi sancilar , buraya takilip hem kafami dagitayim dedim ama git gide artiyor agrilar anlamadim bu ne agrisi boylr
1 saattir garip agrilar girip duruyor kasigima karnima , bobreklerime dogru fln bi orda bu burda gibi sancilar , buraya takilip hem kafami dagitayim dedim ama git gide artiyor agrilar anlamadim bu ne agrisi boylr
Canım biraz uzan dinlen bbakalim hepimizde oluyor bu ağrılar buaralar.Insallah geçer1 saattir garip agrilar girip duruyor kasigima karnima , bobreklerime dogru fln bi orda bu burda gibi sancilar , buraya takilip hem kafami dagitayim dedim ama git gide artiyor agrilar anlamadim bu ne agrisi boylr
Ya Allah korusun..
uzan dinlen geçmiyorsa doktorunu ara..
Neyse 1 hafta kaliyorlarsa sık disini. Allah kolaylik versin canim. Ceken bilir gerci anaFarklı şehirlerde yaşıyoruz kayınpederim öğretmen görümcem üniversitede okuyor şubat tatili diye geldiler her sene şubat tatilinde ve yaz tatilinde gelirler 1 hafta kalırlar. Her şeyi eleştiren pimpirik olmak da istemiyorum. Çok fazla karışmış gibi oluyorum sonrazor bir denge anlayacağınız. Bir de ısrarcılar ki sormayın her şeyi teşekkür ederim sağolun almayayım ben diyorum nezaketen anlamıyorlar ısrara devam. Eşime bu ısrar konusunda arkamda durmasını söyledim ısrar ettiklerinde artık o susturuyor ısrar etmeyin anne diye. Ama eşim yokken bana kalıyor reddetmek maalesef. Ve tahammül seviyemi baya bir zorluyorlar. Ben de ne çok dolmuşum bınları birilerine anlatmak iyi geldi :)
Takip et bakalım belki gaz sancısıdir1 saattir garip agrilar girip duruyor kasigima karnima , bobreklerime dogru fln bi orda bu burda gibi sancilar , buraya takilip hem kafami dagitayim dedim ama git gide artiyor agrilar anlamadim bu ne agrisi boylr
benimde karnım ağrıyo sanki gaz doluyum ama gaz yok yatıp kalkarken doğurcak gibi o kadar ağrıyokiSirtim agriyo utanmassm aglicam yeminle bu sirt agrisi nedir ya vala aglicam yacok mu mizmizlandim ama cidden yatakta saga sola donerken bile butun kemiklrim catir catir dio off sU son aylar hayirlisiyla bi gecseydi
Uzanmistim agrilsr baslsyinca ama sirtimada agri vuruyor :s
Hecen haftads olmustu grcmisti uzabinca ama uzabiyorum sidetlenio ve bu defa fazla sirtimada agri vuruo anlamadim daha fazla yazamicam sanirin biraz yuruyup birsz uzanayim bakalimCanım biraz uzan dinlen bbakalim hepimizde oluyor bu ağrılar buaralar.Insallah geçer
Benimde bobrek tarafima agri vuriyor biraz geziniyorum rahatliyorUzanmistim agrilsr baslsyinca ama sirtimada agri vuruyor :s
Yarın gidiyorlar allahtan o oatlıcan yemeğini falan eşime yedirecem yarın da brokoli haşlayıp yiyecem o kadar vicdan azabı çekiyorumNeyse 1 hafta kaliyorlarsa sık disini. Allah kolaylik versin canim. Ceken bilir gerci ana
Inslh cnm sagolÖğrendiğimiz iyi oldu,kaç günde düşüyor acaba göbek bagi
Ben Edirne de yim hemso eşim buralı.
İnşallah daha yakınlara düşer tayin yeriniz
Aynen benimde sirtim agrioHecen haftads olmustu grcmisti uzabinca ama uzabiyorum sidetlenio ve bu defa fazla sirtimada agri vuruo anlamadim daha fazla yazamicam sanirin biraz yuruyup birsz uzanayim bakalim
aaa idil doğumamı gitti kaçıncı haftadaydıkı oAmma abarttınız he ne whatsappmış.ne çok biliyonuz herşeyi.
Yok güvenli değil yok şarj dayanmaz yok çok yazıyolar..beğenmeyen girmedi işte ne istiyosunuz arkadaşım yaaa.
Msj attım beni almadılar gibi cünleleri herkes ortaya yazınca kimseden ses çıkmad.almak istemiyoruzu ortaya yazınca mı suç oldu.
Şuan idilboris hastanede sancı çekiyo.konuyu kapatın ve arkadaşımıza dua edin lütfen ki forum amacından çıkmasın...
agrimayan.bir yerimiz kalmicak galibabenimde karnım ağrıyo sanki gaz doluyum ama gaz yok yatıp kalkarken doğurcak gibi o kadar ağrıyoki
nasıl oldun hastaneden cıktınmı ?Aynen bende cok kilodan ziyada cani icinde olsun diye bi tabir varya oyle dusunuyorum. Cigerleri gelissin kendi solunumunu yapabilsin allah in izniyle buyudukce kilo alir o. 2 dozda ciger ignesini vuruldum bakalim gelusecek ins.
öyle valla ben son zamanlar doğursamda kurtulsam modundayımagrimayan.bir yerimiz kalmicak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?