2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Planlı sezeryan mı olacak?
Bi sorun mu var yoksa siz mi istediniz?

Hiç duydun mu bilmiyorum bebeğinde annenin 40 ı çıkana kadar mümkün olduğunca tek kalmaması gerekiyormuş ben biraz eski kafalıyım sanırım o yüzden tek kalmak istemiyorum :)) ama bakalım durum neyi gösterecek, Çekirge bu arada süt sağıyorum dedin ya pompa ne kullanıyorsun elektrikli mi manuel mi

Of çok sıkıntılı bir durum. Şu an düzenim bozulur korkusuyla ne kimseyi istiyorum evde ne de memlekete ya da baska yere gittim somestirda. yaptıkları çok ayıp. Ama gel de laf anlat işte. Sen kimseyi takma. Bildiğinden de sasma. Bende gebelik şeker olmasına rağmen is yerinde arkadaşlar ucundan al, kenarından kopar, bundan bir şey olmaz gibi cahilce konuşuyorlar. Akıllarınca iyilik yaptıklarını sanıyorlar. sen kendi yemeğini kendin yap onlar kendilerine yapsın bence

Dere otunu çok duydum bende hem zayıflatırmış hemde annenin sütü bayaa artarmış :)

canm neden mantı falan yiyemiyorsun şekermi vardı sende ?

Saçını boyatan rofle yaptıran oldu mu? Balyaj yaptırmak istiyorum. Ama içinde açıcı oluyor ya onun bir zararı olur mu ki. Sonrasında atılan cila da biraz kokuyor. S açımdan 3 tane renk oldu, beyazlar 4 :))

Saçını boyatan rofle yaptıran oldu mu? Balyaj yaptırmak istiyorum. Ama içinde açıcı oluyor ya onun bir zararı olur mu ki. Sonrasında atılan cila da biraz kokuyor. S açımdan 3 tane renk oldu, beyazlar 4 :))
şimdilik tek renk boyatsan röflede kimyasal daha çok kullanılıyor .ben boyatıyorum beyazım çok fazla olduğundan ama normal zamana göre daha uzun süre bekleyip boyatıyorum

iyiym cnm ya ne yapalım sona yaklaştık iyice .arada sizin topiğe bakıyorum ama eskilerden kimse kalmamış .sen ne yaptın

Gebelik takviminden baktım şimdi az kalmış gerçekten.Sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Rabbim..Ve diğer tüm kızların..Yeni topikte yeni kızlar var genelde eskilerden az dek gelemiyorsundur..Ben histeroskopi olacağım sonra da buz bebeklerimi alacağım inşallah...

Sirtim agriyo utanmassm aglicam yeminle bu sirt agrisi nedir ya vala aglicam ya cok mu mizmizlandim ama cidden yatakta saga sola donerken bile butun kemiklrim catir catir dio off sU son aylar hayirlisiyla bi gecseydi
Bende Öyleyim gündüz bişey yok akşam kemiklerim fena ağrıyor sağa dönüyorum olmuyo sola dönüyorum olmuyo ne yapacağımı şaşırdım

Benim kv deler Dr çok ısrar ederler di. Artık anlattılar. Kararlı olmak lazım zor olsa da :))

senin bu tedavin baya uzun sürdü sanırım inşallah karşılığını alacaksın.arada bakıyordum transferin oldumu diye

canm neden mantı falan yiyemiyorsun şekermi vardı sende ?
Şeker yok ama Hamur işi de en az tuz kadar zararlı çok fazla ödem yapar vücutta tansiyonu yükseltir tatlı da aynı şekilde çok ödem yapar. Allah korusun gebelik zehirlenmesinin olmasına önlem olarak bunları yemememiz gerekiyor hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…