- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Geçmiş olsun canım evet bol su ağrıları aliyormusKizlar hepiniz sagolun, ama uzanma kisalma yurume oturma kalkma hic bise gecirmedi agri git gide artti ve karnim surekli surekli kasilmaya baslayinca gittik hastaneye , nst bagladilar sancim cikti ama duzenli olmadigi icin ve cok fazla olmadigindan, ve acilma yok diye yatis yapmadi serum taktirdi eve geldik,bol su icmelisin agriyi oda dindirir dedi.
Muayeneyi ne kadar istemediysrm sancin cikti bakmaliyim diye diye yapti sezeryan olucam ben ama dedim seni doguma almicam sakin ol dedi suan bunu bilmeliyiz acilma varsa eve ginderemem dedicok sukur acilma yoktu
Yüz ustu yatmayı ben de özledim :)uykum yoooooooooooookyatsam yatamıyorum yan dönsem tekme savurup duruyor benim kızçe içerde o dursa yan dönemiyorum bebek ezilecek gibi geliyor, sırt üstü yatsam nefes alamıyorum yüzüstü şansım yok zaten nası uyuycamki ben şu hamilelik biter bitmez ilk yapacağım şey rahatça yüzüstü uyumak olcak vallahi gözlerim fal taşı gibi herkes uyudu ben uyuyamıyorum
GÜLE güle kullanın canım Beşikte dolapta çok guzelBu da dolabimjz
Eki Görüntüle 1400536
Cok tesekkur ederim hepimiz guzel gunlerde kullanalim insallah. Yeni dogan bebise saglikli hayirli bi omur diliyorum anne babasi ve tum sevdikleriyle.GÜLE güle kullanın canım Beşikte dolapta çok guzel
Niye yenmiyor ?
Niye yenmiyor ?
ayy bende aynı durumdayım haftaya cuma son iş günüm ama askerlere son zamanlar yıl gibi geçermiş ya öyle oluyo banada :/ bende izne çıkınca evi temizleticem inşallah ozamana kadar bebiş gelmeye kalkmaz korkuyorum bazen doğum haberlerini duydukça, ay evide temizleticm diye bi saldım kendimi ya doğurursam rezil olcam diyeEvden çıkacam şimdi de hiç ise gidesim yok aksama kadar sandalyede oturmaktan bıktım artık. Vakitte gecmiyo eskisi gibi akşam duvar silecektık ama misafir gelince kaldı inşallah bugün yapabiliriz
Iyi tek ben değilmişim :)
İsminden dolayi gavur adeti gibi geliyor.
aslini astarini bilen anlatsin : ))
valla bende bilmiyordum kızlar ama anneye doğum öncesi moral için bi aktiviteymişşarkadaşlarım yapcakmış bana
sağol canımcımmHastanelerde oluyomuş ta bana göresi yoktu
Eşim eczaneden buldu
Küçük eczaneerde yoktur belki ama hastane civarındaki eczanelerde bulunuyo
bizimde şubatın son haftası allah nasip ederse doğum canım seninde mi öleselam kızlar ancak akşamları girebiliyorum geçmişi okuyim kim ne konuşmuş derken bi saat geçiyo zatenherkes iyidir umarım bende her gün işlerin bi kısmını yapıp ufak ufak tamamlamaya çalışıyorum küçük işleri ...
doğumdan sonra ağrı olmamasını duymak çok mutlu ettien çok korktuğum konulardandı da açıklamaların için ayrıca teşekkürler canım yaşamış birinden merak ettiklerini duymak çok iyi oluyor gerçekten ...
bana dr. 35 te başlarız nstye demişti geçen hafta gittiğimde 35 ti hiç sancı yaşamadığımı bi şikayetim olmadığını söyleyince haftaya alalım nstye o zaman dedi perşembe kontrolümüz var ilk kez nstye gircez bide haftaya giderim kontrole sonra doğum zaten 38. hafta bitimine gün aldıkher doktor farklı yapıyodur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?