bana bakmadılar açılma varmı diye. ben evdeyim yatıyorum kalkıyorum bişey yapamıyorum sıkılıyorum. :)) kim nöbetçiydi kim baktı
Aynen biz mart annesi oluruz büyük ihtimalle nisan anneleri de bize katılır artık :)
sevindim kızlar... hep sezeryan hep sezeryan acaba dedim sadece ben mi normal yapıcam
Bn de yaparm kendm insllh. Mecbur kalmdgm surece istemem oyle biseyiben kendi pansumanımı kendim yapmıştım kimseye ihtiyaç duymadım..
artık nedense bende hep sabah foruma girince acaba kim doğurdu diye bakıyorum... alışkanlık oldu sanırım... erken başladık doğumlara hayırlısıheyecanli gunler yahu resmen hergun acaba bugun kim doğum yapmistir die uyaniyorum ilk is kkya bakiorm :))))
darisi hayirlisiyla basimiza
Soylesen ayrı dert habersiz yapsan ayrı, bazende bazı şeylere ne gerek var derler yada o kadar çok ayrıntılı sorular soruyor ben pes edip vaz geçiyorum.Artık gerekli gördüğüm seylerin hepsini söylemiyorum sessiz sedasız halledip geciyorumayy aayy benim kocam beni bigün öldürecek yaa...
yarın işyerinden izin alayım kredi kartıyla pijama gecelik işlerini halledeyim diyorum ne gerek var cumartesi ben sana para veririm alırsın diyor niye bu erkekler böyle ki anlamıyorum ya sinir oldum...
benim amacım hem alışveriş yapmak hem de işyerinden uzaklaşmak istemiştim
ya habersiz alsam kavga çıkacak... şuan hiç istemiyorum almasam hergün aklımda bişi olsa çıplak gidicem hastaneye diyorum gülüp geçiyo daha çok sinir oluyorm... her konuşmamızda haftasonu diyo ama o haftasonu henüz gelmedi dolayısıyla bu haftasonu da alamıcam çok iyi biliyorum..Soylesen ayrı dert habersiz yapsan ayrı, bazende bazı şeylere ne gerek var derler yada o kadar çok ayrıntılı sorular soruyor ben pes edip vaz geçiyorum.Artık gerekli gördüğüm seylerin hepsini söylemiyorum sessiz sedasız halledip geciyorum
ayy aayy benim kocam beni bigün öldürecek yaa...
yarın işyerinden izin alayım kredi kartıyla pijama gecelik işlerini halledeyim diyorum ne gerek var cumartesi ben sana para veririm alırsın diyor niye bu erkekler böyle ki anlamıyorum ya sinir oldum...
benim amacım hem alışveriş yapmak hem de işyerinden uzaklaşmak istemiştim
geçen ay arkadaşım doğum yaptı doğum yaptığı raporun aslını getirdi, izne çıkarkenki raporun fotokopisini vermişti diye hatırlıyorum bendeaslı işyerinde olması gerekmez mi? bilemedim
e bebekte fln vardı sanki ben tutumluanne.comdn almayı düşünüyorum 2.el çok uzun süre kullanılmicak bişey zatenKIZLAR EMZİRME YASTIĞI ALAN VARMI... VARSA NERDEN ve Ne KADARA ALDI? Foto veya site adresi verebilirmisiniz....
hiç o yastığı almayı düşünmedim ya... gerekli mi acaba ?e bebekte fln vardı sanki ben tutumluanne.comdn almayı düşünüyorum 2.el çok uzun süre kullanılmicak bişey zaten
geçen ay doğuran arkadaşım al dedi bel ağrısı oluyo bebeği düzgün tutamıyosun dedi, onu koyunca daha rahat emziriyomuş öyle söyledi bana bende alayım dedimhiç o yastığı almayı düşünmedim ya... gerekli mi acaba ?
hıımmm cumartesi olurda alışverişe çıkarsam bi bakayım bende o zaman :)geçen ay doğuran arkadaşım al dedi bel ağrısı oluyo bebeği düzgün tutamıyosun dedi, onu koyunca daha rahat emziriyomuş öyle söyledi bana bende alayım dedim
en güzeli canım ya ne kadar pahalıymış öylepitircik66 nette baktımda 40 50tl fln ben tutumluanne.comdan 2.el alıcam cnm zaten 3,4ay kullanılıyomuş kılıflarıda çıkıyor yıkarım öyle kullanırım 2.el
Rabbim sağ salim çıkmanızı nasip etsin inşallahHerkese merhabalar arkadaşlar ... Dün akşam işten çıkıp eve geldim ve nişan olayı oldu apar topar hastaneye geldik nst de sancılarım çıktı suyumda gelmeye başlayınca ve minik kuzum ters olduğu için spinal sezaryan oldum bu arada bebeğim 34+5 haftalıktı 2510 gr doğdu küvezde aldılar nefesle alakalı olarak dualarınızı eksik etmeyin.. Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?