bi bakayım bende o siteye... ikinci el olması biraz tereddütlü..e bebekte fln vardı sanki ben tutumluanne.comdn almayı düşünüyorum 2.el çok uzun süre kullanılmicak bişey zaten
aminn inşş.. ama insan zaten hassas ben bi de yardm eden bi insanmdr o yüzden de beklentm oluyor sanrm..Boşver takılma sıkma canını. Allah eşlerimize sağlık sıhhat versin.
merak etme yavaş yavaş halledersn ben evde ne büyük işlere kalkıştm bi bilsen keşke tek derdm bebek eşyası ütülemek olsaSlm kızlaaaaarrr dün pıtırcıgımın beyazlarini utuledim bugün renklileri utulenecek, bi ton is var ama bende enerji sıfır off ağlıcam simdiii
maşallah o zaman çirkin oğluşuna :)32+3 günlük 2200 ve 42 cm olmusuz çok şükür hersey yolunda .çalışabilir raporunu da aldık.sonunda poz da verdi pek çirkin benim oğlum.
maşallah oğluna.32+3 günlük 2200 ve 42 cm olmusuz çok şükür hersey yolunda .çalışabilir raporunu da aldık.sonunda poz da verdi pek çirkin benim oğlum.
maşallah oğluna dr. önde gidiyo fln diye bişey demedimi? benimde 32+3te 2300dü önde gidiyo iri bebek olucak 4 kg geçerse normal doğuramazsın fln dedi de32+3 günlük 2200 ve 42 cm olmusuz çok şükür hersey yolunda .çalışabilir raporunu da aldık.sonunda poz da verdi pek çirkin benim oğlum.
ediyorum kilosu boyu kaç
Biz şimdi doktora gidiyoruz bakalım poz vericek mi Göktuğ :) merak ediyorum kilosu boyu kaç olmuş. İnşallah bir sorunla karşılaşmadan döneriz.
Kizlar hepiniz sagolun, ama uzanma kisalma yurume oturma kalkma hic bise gecirmedi agri git gide artti ve karnim surekli surekli kasilmaya baslayinca gittik hastaneye , nst bagladilar sancim cikti ama duzenli olmadigi icin ve cok fazla olmadigindan, ve acilma yok diye yatis yapmadi serum taktirdi eve geldik,bol su icmelisin agriyi oda dindirir dedi.
Muayeneyi ne kadar istemediysrm sancin cikti bakmaliyim diye diye yapti sezeryan olucam ben ama dedim seni doguma almicam sakin ol dedi suan bunu bilmeliyiz acilma varsa eve ginderemem dedicok sukur acilma yoktu
Saol diline sağlık arada derede zaman bulup yaziyorsun Allah razı olsun
maşallah canım ikinize de.. bebeklerde doğduktan sonra 100gr-200gr arası kilo kaybı normal onlarda da şişlik oluyor o şişlikler gidiyor... Maşallah Rabbim nazarlardan korusunSelam kızlar
Kontrolümüz vardı
Bantımı çıkardılar eski tarz dikişlerden değil sade düz bi çizgi var, 10 cm filandır ve göbeğin baya aşağısında kalıyo
Ultrasonla baktılar iyi duruyo dediler, kanamamın devam etmesi normalmiş
İkra'nında kontrolü vardı
80 gram azalmış ama ilk doğduklarındaki şişlikten dolayı bu azalma normalmiş
Hafif sarılık var gibi artarsa getirin dediler
Bi de ilk doğduğunda kulakta su kalabiliyo işitme testini tekrar edleim demişlerdi bugün ettiler şükür sağ ve sol kulak iyi çıktı
Bin şükür
Eşimin izni bitmeden bunları da hallettik hayırlısıyla
Ben görmemiştim çok geçmiş olsun
Beni de o sabah önce nst ye aldılar sancım çoktu ve düzenliydi ondan doğuma girdim
her bebek aynı değildir canım ya.. doktor bişi demediğine göre sorun yoktur takma kafanıslm kızlar ben dün hastaneye gittim bebeğin kilosu 1700 gr geldi dün 32+0 idi doktor herşey yolunda dedi çok şükür ama kilosu bana biraz az gibi geldigerçi benim bir hafta geç döllenme ama korktum işte ya yukarda bir arkadaş yazmış 32+3 2200 diye maşAllah . bir sıkıntı yoktur di mi ya aklıma takıldı
canim allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah kizin bir an önce cikar küvezden.. allah yardimciniz olsun..Herkese merhabalar arkadaşlar ... Dün akşam işten çıkıp eve geldim ve nişan olayı oldu apar topar hastaneye geldik nst de sancılarım çıktı suyumda gelmeye başlayınca ve minik kuzum ters olduğu için spinal sezaryan oldum bu arada bebeğim 34+5 haftalıktı 2510 gr doğdu küvezde aldılar nefesle alakalı olarak dualarınızı eksik etmeyin.. Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin ..
sanada minik ikrayada masallahSelam kızlar
Kontrolümüz vardı
Bantımı çıkardılar eski tarz dikişlerden değil sade düz bi çizgi var, 10 cm filandır ve göbeğin baya aşağısında kalıyo
Bi de ilk doğduğunda kulakta su kalabiliyo işitme testini tekrar edleim demişlerdi bugün ettiler şükür sağ ve sol kulak iyi çıktı
Bin şükür
Beni de o sabah önce nst ye aldılar sancım çoktu ve düzenliydi ondan doğuma girdim
evi topladim
slm kızlar ben dün hastaneye gittim bebeğin kilosu 1700 gr geldi dün 32+0 idi doktor herşey yolunda dedi çok şükür ama kilosu bana biraz az gibi geldigerçi benim bir hafta geç döllenme ama korktum işte ya yukarda bir arkadaş yazmış 32+3 2200 diye maşAllah . bir sıkıntı yoktur di mi ya aklıma takıldı
yok tam zamanında gidiyor dedi aksineher bebek aynı değildir canım ya.. doktor bişi demediğine göre sorun yoktur takma kafanı
Hiç duydun mu bilmiyorum bebeğinde annenin 40 ı çıkana kadar mümkün olduğunca tek kalmaması gerekiyormuş ben biraz eski kafalıyım sanırım o yüzden tek kalmak istemiyorum :)) ama bakalım durum neyi gösterecek, Çekirge bu arada süt sağıyorum dedin ya pompa ne kullanıyorsun elektrikli mi manuel mi
Maşallah size. İnşallah ikra'nında sarılığı geçerde hiç birşeye gerek kalmaz. Emme durumunuz nasıl arttı mıSelam kızlar
Kontrolümüz vardı
Bin şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?