2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Boşver takılma sıkma canını. Allah eşlerimize sağlık sıhhat versin.
aminn inşş.. ama insan zaten hassas ben bi de yardm eden bi insanmdr o yüzden de beklentm oluyor sanrm..
artık yok yani herkes baksn kendi işine..bebeğim oldğnda da inş yanımda olacakları ben seçecem..

Slm kızlaaaaarrr dün pıtırcıgımın beyazlarini utuledim bugün renklileri utulenecek, bi ton is var ama bende enerji sıfır off ağlıcam simdiii
merak etme yavaş yavaş halledersn ben evde ne büyük işlere kalkıştm bi bilsen keşke tek derdm bebek eşyası ütülemek olsa
yoğunluktan yüzüm gözüm şişti derman kalmadı bende de

32+3 günlük 2200 ve 42 cm olmusuz çok şükür hersey yolunda .çalışabilir raporunu da aldık.sonunda poz da verdi pek çirkin benim oğlum.
maşallah oğluna dr. önde gidiyo fln diye bişey demedimi? benimde 32+3te 2300dü önde gidiyo iri bebek olucak 4 kg geçerse normal doğuramazsın fln dedi de

ediyorum kilosu boyu kaç
Biz şimdi doktora gidiyoruz bakalım poz vericek mi Göktuğ :) merak ediyorum kilosu boyu kaç olmuş. İnşallah bir sorunla karşılaşmadan döneriz.

doktor randevülerimizin hem çabuk gelmesini istiyoruz, hem de biraz arasının açık olmasını. tezat duygular yaşıyoruz bu konuda. hem çabucak görmek istiyorum oğlumu, hem de geç göreyim de büyümüş gelsin istiyorum :)

Selam kızlar
Kontrolümüz vardı
Bantımı çıkardılar eski tarz dikişlerden değil sade düz bi çizgi var, 10 cm filandır ve göbeğin baya aşağısında kalıyo
Ultrasonla baktılar iyi duruyo dediler, kanamamın devam etmesi normalmiş

İkra'nında kontrolü vardı
80 gram azalmış ama ilk doğduklarındaki şişlikten dolayı bu azalma normalmiş
Hafif sarılık var gibi artarsa getirin dediler
Bi de ilk doğduğunda kulakta su kalabiliyo işitme testini tekrar edleim demişlerdi bugün ettiler şükür sağ ve sol kulak iyi çıktı
Bin şükür
Eşimin izni bitmeden bunları da hallettik hayırlısıyla

Ben görmemiştim çok geçmiş olsun
Beni de o sabah önce nst ye aldılar sancım çoktu ve düzenliydi ondan doğuma girdim

selam kizlar nasilsiniz? ben camasir attim evi topladim simdide aksama ne pisirsem diye kara kara düsünüyorum
haftaya carsamba izine ayriliyorum temizlige ozaman basliycam insallah.. yapilacaklar aklima geldikce bunaliyorum

maşallah canım ikinize de.. bebeklerde doğduktan sonra 100gr-200gr arası kilo kaybı normal onlarda da şişlik oluyor o şişlikler gidiyor... Maşallah Rabbim nazarlardan korusun

slm kızlar ben dün hastaneye gittim bebeğin kilosu 1700 gr geldi dün 32+0 idi doktor herşey yolunda dedi çok şükür ama kilosu bana biraz az gibi geldi gerçi benim bir hafta geç döllenme ama korktum işte ya yukarda bir arkadaş yazmış 32+3 2200 diye maşAllah . bir sıkıntı yoktur di mi ya aklıma takıldı

her bebek aynı değildir canım ya.. doktor bişi demediğine göre sorun yoktur takma kafanı

canim allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah kizin bir an önce cikar küvezden.. allah yardimciniz olsun..
sanada minik ikrayada masallah sariligi gecer insallah tez vakitte..

İdil Allah yar ve yardımcın olsun, korkma yavrunu görünce herşey geçiyo
Ay doğum olmuş sonrasında
Sağ slaim kurutlmuşsunuz şükür, nefesini de orda bi cihazla açıyolar şifa bulur inşallah mincik yavru

canım bebeğin kilosu normal sınırlar dahilindeyse doktorun bişey dememiştir muhtemelen. Her çocuk kilolu olacak diye bişey yok, kilo sağlıklı olduğunu anlatmıyor. Kilolu bir bebek de genetik özelliklerinden dolayı doğduktan sonra kısa boylu yada zayıf gelişim gösterebilir. Bunu kafana takma bana kalırsa...

Eşim olur akşamları o dediğini duydum da ne bilim gündüz eşim de gidicek her dk birini bulamam ki, besmele çekerim napim

El pompası aldım da sağmak ne kelime çay kaşığına dam damla alıyorum, pompaya bol sütün olunca gelir bilmiyodum ki
Olsun yesin de ben damla damla sağarım

Maşallah size. İnşallah ikra'nında sarılığı geçerde hiç birşeye gerek kalmaz. Emme durumunuz nasıl arttı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…