2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet doğru diyorsun canım ama işte ilk olunca insan herşeyden endişeleniyormuş böyle valla. İnş hayırlısıyla sıkıntı olmaz amin

Maşallah size. İnşallah ikra'nında sarılığı geçerde hiç birşeye gerek kalmaz. Emme durumunuz nasıl arttı mı

O inat ben ondan daha inat
Emmiyo ağlıyo tam kavrayamıyo sanırım
Bende damla damla çay kaşığına sağıyorum tam ağzını açıyoken hop yutturuyorum
Anne sütü içsin de naısl içerse içsin
O da biraz alıştı gibi eskiye oranla

İçini fersh tut. Bişey yoktur her bebek aynı olacak diye bişey yok. Bu konularda doktor ne diyorsa ona kafi gelelim ki moralimizi bozmayalım. Dr. gayet iyi demiş gerisini düşünme bişey olsa söylerdi

canım , bir türlü seni göremedim işim yoğun arasıra girebiliyorum ondada sayfalar çok ilerlemiş oluyo mesajlarını bulamadım bir türlü , çok çok geçmiş olsun , allah analı babalı büyütsün, hoşgelmiş ikra mız annesine - babasına hayırlı evlat olsun , sanada çok geçmiş olsun canım ,

İyimiş. Onlar tabi kolayı seviyorlar çekmesi zor geliyor. İnşallah senin sütünde artarda oda daha rahat kavrayıp çeker.

canım benim dr um dediki bebeğin anne karnındaki boyu kilosu tamamen senle alakalıymış , sen iri bir bebeksen oda öle sen minyon bir bebeksen oda öle oluyor dedi , ama doğumdan sonraki gelişiminde genetik etkilenme değişiyomuş , kilosu çok da önemli değil , sağlıklı olsun yeter ,

Insallah bende oyle dusunuyorum. Muhakjak faydasi olaxaktir. Allah a duaciyiz.

Cek iyiki bi cogumuzdan once yapmissin dogumu . Sagoalsin bircok bilgi verdin ya. Herkes boyle anlatamaz. Mesela ben bukadar detayli anlatamam.

Ben çok soru soruyodum ya huy işte detayları merak ettiğimden kendimce yazmaya çalışıyorum inşallah işe yarar

ben de çok zayıf doğmuşum ama çok uzun boyluymuşum canım. kızımın babası 5 kilo doğmuş ama demekki bana çekiyor

Amin çok sağ ol
Darısı hepinizin başına inşallah
Bende ilk zamanlar tek tek alıntı yapamadım kaçırıdğım varsa kusura bakmayın
Herkese tekrar çok teşekkürler
Çıkmam lazım
Allah'a emanet olun

Bi de unutmadan İkra pek emmemesine rağmen göğüs ucum çatlaıd ve baya acıtıyomuş cidden
İyi ki lansinoh göğüs krmei almışım onu sürünce yumuşuyo bi nebze
Erken başlamak kısmet olmaıd bana, siz mümkünse on gün önce kullanın nemlensin

Hoşça kalın

Gögüslerini sağıp sağdığın sütü saklama poşetleri oluyor onlara koy istersen bu ilk gelen sütler çok değerli deniliyor.. bebek şuanda hepsini ememediği için sende kalmasın.. kalınca da sana ağrı yapar diye biliyorum...

Ruveyda bende korkuyorum cunku ne kadar yapmak ıstemesemde kucaklamak gerekıyor 15 kılo cocuk, ne yapacam bılmem bugune kadar geldık hele ben ilk ıkı ay bılmıyordum, odadan odaya kanepe tasımalar ıkı cocugu kucaklayıp ayaga kalkmalar, belkı vucut alışmıştır dıye avunuyorum bı yandan da korkuyorum işte. Hayırlısıyla zaman gecsınde ucunu bırden kucaklıyacam :))
benım ilki ikizdı normal dogurtamam dedı devlettekı bıle, şimdıde yamuk duruyor kız bakalım hayırlısı ile dogsunda normal sezeryan onemlı degıl

teşekküeler. Sizde hoşça kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…