Öğrendiğimiz iyi oldu,kaç günde düşüyor acaba göbek bagi
evet doğru diyorsun canım ama işte ilk olunca insan herşeyden endişeleniyormuş böyle valla. İnş hayırlısıyla sıkıntı olmaz amincanım bebeğin kilosu normal sınırlar dahilindeyse doktorun bişey dememiştir muhtemelen. Her çocuk kilolu olacak diye bişey yok, kilo sağlıklı olduğunu anlatmıyor. Kilolu bir bebek de genetik özelliklerinden dolayı doğduktan sonra kısa boylu yada zayıf gelişim gösterebilir. Bunu kafana takma bana kalırsa...
Maşallah size. İnşallah ikra'nında sarılığı geçerde hiç birşeye gerek kalmaz. Emme durumunuz nasıl arttı mı
İçini fersh tut. Bişey yoktur her bebek aynı olacak diye bişey yok. Bu konularda doktor ne diyorsa ona kafi gelelim ki moralimizi bozmayalım. Dr. gayet iyi demiş gerisini düşünme bişey olsa söylerdislm kızlar ben dün hastaneye gittim bebeğin kilosu 1700 gr geldi dün 32+0 idi doktor herşey yolunda dedi çok şükür ama kilosu bana biraz az gibi geldigerçi benim bir hafta geç döllenme ama korktum işte ya yukarda bir arkadaş yazmış 32+3 2200 diye maşAllah . bir sıkıntı yoktur di mi ya aklıma takıldı
en fazla 7 gün sürer canım ya göbeğin düşmesiBi standardı var mı bilmiyorum
4.gün bugün verdikleri göbek bağı ilacını kullanıyoruz incelmiş düşmesi yakın dedi çocuk doktoru
canım , bir türlü seni göremedim işim yoğun arasıra girebiliyorum ondada sayfalar çok ilerlemiş oluyo mesajlarını bulamadım bir türlü , çok çok geçmiş olsun , allah analı babalı büyütsün, hoşgelmiş ikra mız annesine - babasına hayırlı evlat olsun , sanada çok geçmiş olsun canım ,İdil Allah yar ve yardımcın olsun, korkma yavrunu görünce herşey geçiyo
Ay doğum olmuş sonrasında
Sağ slaim kurutlmuşsunuz şükür, nefesini de orda bi cihazla açıyolar şifa bulur inşallah mincik yavru
İyimiş. Onlar tabi kolayı seviyorlar çekmesi zor geliyor. İnşallah senin sütünde artarda oda daha rahat kavrayıp çeker.O inat ben ondan daha inat
Emmiyo ağlıyo tam kavrayamıyo sanırım
Bende damla damla çay kaşığına sağıyorum tam ağzını açıyoken hop yutturuyorum
Anne sütü içsin de naısl içerse içsin
O da biraz alıştı gibi eskiye oranla
canım benim dr um dediki bebeğin anne karnındaki boyu kilosu tamamen senle alakalıymış , sen iri bir bebeksen oda öle sen minyon bir bebeksen oda öle oluyor dedi , ama doğumdan sonraki gelişiminde genetik etkilenme değişiyomuş , kilosu çok da önemli değil , sağlıklı olsun yeter ,slm kızlar ben dün hastaneye gittim bebeğin kilosu 1700 gr geldi dün 32+0 idi doktor herşey yolunda dedi çok şükür ama kilosu bana biraz az gibi geldigerçi benim bir hafta geç döllenme ama korktum işte ya yukarda bir arkadaş yazmış 32+3 2200 diye maşAllah . bir sıkıntı yoktur di mi ya aklıma takıldı
inşAllah canım Allah razı olsun vallahi içimi ferahlattınız hepinizİçini fersh tut. Bişey yoktur her bebek aynı olacak diye bişey yok. Bu konularda doktor ne diyorsa ona kafi gelelim ki moralimizi bozmayalım. Dr. gayet iyi demiş gerisini düşünme bişey olsa söylerdi
Insallah bende oyle dusunuyorum. Muhakjak faydasi olaxaktir. Allah a duaciyiz.
Cek iyiki bi cogumuzdan once yapmissin dogumu . Sagoalsin bircok bilgi verdin ya. Herkes boyle anlatamaz. Mesela ben bukadar detayli anlatamam.
Görümcem bir arkadaşının kızında görmüş.. emzirirken çok rahat bişi sende al dedi bana.. yarım ay şeklinde olandan..hiç o yastığı almayı düşünmedim ya... gerekli mi acaba ?
ben de çok zayıf doğmuşum ama çok uzun boyluymuşum canım. kızımın babası 5 kilo doğmuş ama demekki bana çekiyorcanım benim dr um dediki bebeğin anne karnındaki boyu kilosu tamamen senle alakalıymış , sen iri bir bebeksen oda öle sen minyon bir bebeksen oda öle oluyor dedi , ama doğumdan sonraki gelişiminde genetik etkilenme değişiyomuş , kilosu çok da önemli değil , sağlıklı olsun yeter ,
kargo ücreti eklemişler bunada:)http://www.n11.com/casual-nest-emzi...2?cid=604001&gclid=CN61nbOnyMMCFSfLtAodGX4AOA bu üründe uygunmuş fiyat olarak
Amin çok sağ olcanım , bir türlü seni göremedim işim yoğun arasıra girebiliyorum ondada sayfalar çok ilerlemiş oluyo mesajlarını bulamadım bir türlü , çok çok geçmiş olsun , allah analı babalı büyütsün, hoşgelmiş ikra mız annesine - babasına hayırlı evlat olsun , sanada çok geçmiş olsun canım ,
Gögüslerini sağıp sağdığın sütü saklama poşetleri oluyor onlara koy istersen bu ilk gelen sütler çok değerli deniliyor.. bebek şuanda hepsini ememediği için sende kalmasın.. kalınca da sana ağrı yapar diye biliyorum...Eşim olur akşamları o dediğini duydum da ne bilim gündüz eşim de gidicek her dk birini bulamam ki, besmele çekerim napim
El pompası aldım da sağmak ne kelime çay kaşığına dam damla alıyorum, pompaya bol sütün olunca gelir bilmiyodum ki
Olsun yesin de ben damla damla sağarım
Ruveyda bende korkuyorum cunku ne kadar yapmak ıstemesemde kucaklamak gerekıyor 15 kılo cocuk, ne yapacam bılmem bugune kadar geldık hele ben ilk ıkı ay bılmıyordum, odadan odaya kanepe tasımalar ıkı cocugu kucaklayıp ayaga kalkmalar, belkı vucut alışmıştır dıye avunuyorum bı yandan da korkuyorum işte. Hayırlısıyla zaman gecsınde ucunu bırden kucaklıyacam :))Benimde içimde ukde kaldı sen hepimizi temsilen doğur inşallah.
Bende son zamanda doktorsuz kaldım. Yarın hiç tanımadığım bodadtora gideceğim. Şimdi erken dogumlari da görünce iyice strese bağladım olayı. Keşke önceki sezaryen olmasaydı bende normal doğum isterdim
iyiki çok şey merak ediyorsun diyelim o zaman. :)))Ben çok soru soruyodum ya huy iştedetayları merak ettiğimden kendimce yazmaya çalışıyorum inşallah işe yarar
Bi de unutmadan İkra pek emmemesine rağmen göğüs ucum çatlaıd ve baya acıtıyomuş cidden
İyi ki lansinoh göğüs krmei almışım onu sürünce yumuşuyo bi nebze
Erken başlamak kısmet olmaıd bana, siz mümkünse on gün önce kullanın nemlensin
Hoşça kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?