2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cekırge el pompasına guvenme canım bu aventın yada lansonoh mu ne onlardan dene ıstersen, profesyonel bı sagıcıyımdır sahsen:)
bır sene cocuklara sagarak anne sutu verdım ilk beş ay sadece anne sutu, ıkı saate bır cocuklar uyurken gece kalkıp sagıyordum, bazen sagmak cocugun emmesınden daha ıyı oluyor saga saga tum sut kanallarım açılmıştı o kadar cok sut gelıyorkı cocuk ememıyor bogulacak gıbı oluyordu,
Bence sut olsun olmasın sagmaya devam et hem gogsunde yara ol

Düşük tansiyon probleminiz yoksa çörek otu çok güzel süt yapıyordu bende. Bir çay kasigi kadar yiyordum. Denediğim onca şey arasında ise yaratanlar çörek otu, keci boynuzu (kaynatıp suyunu içiyordum) kayısı hoşafı-suyu, çikolatalı gofret ve metpamid mide bulantı ilacı, bu ilaç beyinde prolaktinle ilgili bölgeyi uyarıyormuş gerçekten sütü artırıyordu ama dehset şekilde uyku yapıyordu.Benim bebeğim kusan bir bebek olduğundan bebeğe geçmesini çok sıkıntı görmemiştik Tavsiye ettiğimi düsünmeyin, stres yapmayın sagdan soldan aileden konuşanlar sütun azalmasına neden oluyor genelde, duymayin. Ama sonunda adam ölümü yok, siz üstünüze düşeni yaptıktan sonra hala emmezse çok da kendinizi yıpratmayın. Neticede bebek de olsa nasibi ne ise onu yiyip içecek. Ben bebeğim yemek yemiyor zayıf diye çok paraladım kendimi ama rızık Allah in elinde. Neyse Kolayliklar dilerim hepimize. Selamlar.

kızlar selam kontrolümüz vardı 34+5 teyiz 2500 olmuş bizim oğlan böyle giderse 3500 bulur dedi dr başı aşağıda hala ama doğum kanalına girmemiş. akşamdan beri sol kalçamda dehşet ağrı var çatının genişlemeye başladığını gösterir dedi dr. kalça ağrısı yaşayan arkadaşlar vardı paylaşmak istedim

Bizimkiler özellikle kv çok hevesli 1 yaşına kadar kal desem kalır çalışmadığı vede uğraşacak bişeyş olmadığı için :) ama bende en fazla 40ı çıkana kadar diyorum ama o an ki psikolojim ne diyecek, ilk zamanlar süt zaten damla damla olurmuş zamanla artar inşallah

Sorcktm sana bunu ii oldu ogrendgmz

Bütün bebkler aynı olmazki canım sıkma canını önemli olan sağlıklı olsun

en fazla 7 gün sürer canım ya göbeğin düşmesi

Benim oğlumun göbeği 9 günde düşmüştü. Bir de meme çatlağı için krem çok iyi geliyor ama göğsünüzü kuru tutmaya çalışmak da önemli. Göğüs pedlerini mutlaka kullanın derim. Bebeğinizi de emzirirken tüm göğüs ucunu tutması lazımmış vs.

Allah anali babali buyutsun cnm bir an evvel kavus insallah melegine

Yine ben

Poşete koycak kadar yok ki İkra'ya yetse başka bişey istemem

Bilmem ben birinin yatılı kalmasından hoşlanmam rahat hareket edemem
Gündüz kendim idare etsem akşam eşim de yardım etse bunu daha çok tercih ederim

sadece annemi istiyorum. kv ile lohusalıkta geçinemem valla. en fazla ziyaret eder gider. yoksa stresten çıldırırım.

slm kızlar...
simdi kontrolden geldık.nst ye gırdım bebısın kalp atısları bıraz fazla cıktı.doktor tekrar istedi.2. de normal cıktı sabah yorulmusum kızımıda doktora goturduk ıkı hastane gezınce.normal dedi suyuna kılosuna.3050 gr olmusuz masallah fl yı carpıncada boyu 50 cm cıktı.bas asagı duruyormus..
23 subat sezeryan dedı ama nst den sonra haftaya yıne gel o zaman karar verırız dedı.
hayırlısı bakalımmmm.cok yoruldum ama sabah 9 dan berı hastanedydımmm.

Benim kız da yan duruyor. Ben kıza hamile olduğumu anlayana kadar memlekete gitmiştim traktöre bindim. Römorkundan atladım defalarca en 1.5 m yükseklikten. Oğlumu emziriyordum.
Benim dr ayrılmış hastaneden kendisine ulaşamadım. Hastaneden başka bir dr için randevu aldım. Bakalım artık sona geldik gün verir sanırım

Son durumda en iyi anestezi şekli spinal gibi göründü gözüme.Çekirge de Hülya
bence mart sonu olarak bi biz kalıcaz mart bası olcak bizimkilerde
Ben Allah ın izniyle 21 mart istiyorum sezeryan tarihimi Hak tan hayırlısı erken derse de doktor yapacak bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…