Eşim olur akşamları o dediğini duydum da ne bilim gündüz eşim de gidicek her dk birini bulamam ki, besmele çekerim napim
El pompası aldım da sağmak ne kelime çay kaşığına dam damla alıyorum, pompaya bol sütün olunca gelir bilmiyodum ki
Olsun yesin de ben damla damla sağarım
Sagol cek :) cok yardmci oluysn hem deBen çok soru soruyodum ya huy iştedetayları merak ettiğimden kendimce yazmaya çalışıyorum inşallah işe yarar
Bizimkiler özellikle kv çok hevesli 1 yaşına kadar kal desem kalır çalışmadığı vede uğraşacak bişeyş olmadığı için :) ama bende en fazla 40ı çıkana kadar diyorum ama o an ki psikolojim ne diyecek, ilk zamanlar süt zaten damla damla olurmuş zamanla artar inşallahEşim olur akşamları o dediğini duydum da ne bilim gündüz eşim de gidicek her dk birini bulamam ki, besmele çekerim napim
El pompası aldım da sağmak ne kelime çay kaşığına dam damla alıyorum, pompaya bol sütün olunca gelir bilmiyodum ki
Olsun yesin de ben damla damla sağarım
Esim 4 kilo bn de 3 kilo 300 gr dogmsusm. Baklm bebis nasil olck. 34. Haftda 2400 du 3 olmstr belki deben de çok zayıf doğmuşum ama çok uzun boyluymuşum canım. kızımın babası 5 kilo doğmuş ama demekki bana çekiyor
Sorcktm sana bunu ii oldu ogrendgmzBi de unutmadan İkra pek emmemesine rağmen göğüs ucum çatlaıd ve baya acıtıyomuş cidden
İyi ki lansinoh göğüs krmei almışım onu sürünce yumuşuyo bi nebze
Erken başlamak kısmet olmaıd bana, siz mümkünse on gün önce kullanın nemlensin
Hoşça kalın
Bütün bebkler aynı olmazki canım sıkma canını önemli olan sağlıklı olsunslm kızlar ben dün hastaneye gittim bebeğin kilosu 1700 gr geldi dün 32+0 idi doktor herşey yolunda dedi çok şükür ama kilosu bana biraz az gibi geldigerçi benim bir hafta geç döllenme ama korktum işte ya yukarda bir arkadaş yazmış 32+3 2200 diye maşAllah . bir sıkıntı yoktur di mi ya aklıma takıldı
en fazla 7 gün sürer canım ya göbeğin düşmesi
Herkese merhabalar arkadaşlar ... Dün akşam işten çıkıp eve geldim ve nişan olayı oldu apar topar hastaneye geldik nst de sancılarım çıktı suyumda gelmeye başlayınca ve minik kuzum ters olduğu için spinal sezaryan oldum bu arada bebeğim 34+5 haftalıktı 2510 gr doğdu küvezde aldılar nefesle alakalı olarak dualarınızı eksik etmeyin.. Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin ..
MaşAllah iyiymiş canım sağlıklı bir şekilde doğar inşAllah hepimizin kiEsim 4 kilo bn de 3 kilo 300 gr dogmsusm. Baklm bebis nasil olck. 34. Haftda 2400 du 3 olmstr belki de
doğru canım amin inşAllah hepimizinkiBütün bebkler aynı olmazki canım sıkma canını önemli olan sağlıklı olsun
Gögüslerini sağıp sağdığın sütü saklama poşetleri oluyor onlara koy istersen bu ilk gelen sütler çok değerli deniliyor.. bebek şuanda hepsini ememediği için sende kalmasın.. kalınca da sana ağrı yapar diye biliyorum...
Bizimkiler özellikle kv çok hevesli 1 yaşına kadar kal desem kalır çalışmadığı vede uğraşacak bişeyş olmadığı için :) ama bende en fazla 40ı çıkana kadar diyorum ama o an ki psikolojim ne diyecek, ilk zamanlar süt zaten damla damla olurmuş zamanla artar inşallah
sadece annemi istiyorum. kv ile lohusalıkta geçinemem valla. en fazla ziyaret eder gider. yoksa stresten çıldırırım.Bizimkiler özellikle kv çok hevesli 1 yaşına kadar kal desem kalır çalışmadığı vede uğraşacak bişeyş olmadığı için :) ama bende en fazla 40ı çıkana kadar diyorum ama o an ki psikolojim ne diyecek, ilk zamanlar süt zaten damla damla olurmuş zamanla artar inşallah
Benim kız da yan duruyor. Ben kıza hamile olduğumu anlayana kadar memlekete gitmiştim traktöre bindim. Römorkundan atladım defalarca en 1.5 m yükseklikten. Oğlumu emziriyordum.Ruveyda bende korkuyorum cunku ne kadar yapmak ıstemesemde kucaklamak gerekıyor 15 kılo cocuk, ne yapacam bılmem bugune kadar geldık hele ben ilk ıkı ay bılmıyordum, odadan odaya kanepe tasımalar ıkı cocugu kucaklayıp ayaga kalkmalar, belkı vucut alışmıştır dıye avunuyorum bı yandan da korkuyorum işte. Hayırlısıyla zaman gecsınde ucunu bırden kucaklıyacam :))
benım ilki ikizdı normal dogurtamam dedı devlettekı bıle, şimdıde yamuk duruyor kız bakalım hayırlısı ile dogsunda normal sezeryan onemlı degıl
Ben Allah ın izniyle 21 mart istiyorum sezeryan tarihimi Hak tan hayırlısı erken derse de doktor yapacak bişey yok.bence mart sonu olarak bi biz kalıcaz mart bası olcak bizimkilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?