2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun kızına oğlusuna da maşallah

sadece annemi istiyorum. kv ile lohusalıkta geçinemem valla. en fazla ziyaret eder gider. yoksa stresten çıldırırım.
Benim de başta annem yanımda olacak o anki nazımı sinirimi annemden başkası çekmez, annem gidince kv gelecek bana kalsa hep annem kalsın ama kv sağoslsun çok iyidir, bi sorunumuz yok şükür, çok hevesleniyor bide eşim ilk çocuk ve erkekten ilk torun onun heyecanı var o yüzden bi süre de o kalır diyorum :)

Aminn.. Allah analı-babalı büyütsün :) hemececik iyileşiverirsiniz inşallah, bir an önce ikinizin de toparlanması dileğiyle.

Maşallah tosun paşaya :)

Cekirgee canım benimde manuel pompam vardı. Ilk zamanlar süt az olur bebek emdikce çoğalır göğsünü her emzirmeden sonra kurula ıslak bırakma sonra kremi sür. Emzirmeden öncede sil
Birde sana hangi arkadaş tı bilmiyorum ama çörek otunu onermisti. Ben çörek otu yağını icecegim. Aslında erken doğuma sebep olmasa şimdi baslardim ama 37. Haftanın dolmasini bekleyeceğim.
Soğuk pres olanindan al her sabah aç karnına yemeklerden yarım saat önce bir tatlı kaşığı iç. Sütün kalitesini artırıyor. Benim bağışıklık sistemim çok zayıftır. Oğlumu emzirirken içtim hem hastalanmadim hemde oğlum kilo aldı.

Bende görünce tedirgin oldum ama maşallah bazı bebekler gününün ilerisindeler.Bizimkilerde tam gününde gidiyor alttaki takvime uyuyor.Doktorda sorun yok diyor.Önemli olan 36 haftaya gelip ciğer gelişimini tamamlayabilmemiz inşallah

Canım benim çocuklar kilo olarak hep geriden geliyor önemli olan sağlıklı olmaları. Ben takmiyorum sende takma. Akşam diyorum eşimin anneanasine "ben karnımda çocuk besleyemiyorum " doğru diyorsun deyip gülüyoruz

maşalah canımmm

maşallah oğluna dr. önde gidiyo fln diye bişey demedimi? benimde 32+3te 2300dü önde gidiyo iri bebek olucak 4 kg geçerse normal doğuramazsın fln dedi de
Canım benim doktorum hiç öyle konulara girmiyor aklını karıştırma diyor gelişimi normal sen ona bak dedi bende hic sormuyorum artik

Benimde yediğim kendime yarıyor sanırım bu hamilelikte.İlkinde 39+2 de 3650 doğurabildim çok şükür.Kızımın ultrason fotolarını inceledim oğlumdan 100 gr ilerideymiş kızım hep.
3650 gr çocuga bile abilerim dalga geçmişti benle yine dalga geçecekler :)

Ben yazmıştım canim sorun yoktur her bebek farklı sonuçta benim de ilk hamileliğimde kızım hep düşük kilolu çıkıyordu. 2650 gr dogdu 38. Haftada sonra toparladı. Sağlıklı olsunlar kilo önemli değil .için rahat olsun

AAA benimde öyle önce sağ kalçam çok ağrıyordu bir kaç gündür sol kalçamda yürürken zorluyor beni ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…