Geçmiş olsun kızına oğlusuna da maşallahslm kızlar...
simdi kontrolden geldık.nst ye gırdım bebısın kalp atısları bıraz fazla cıktı.doktor tekrar istedi.2. de normal cıktı sabah yorulmusum kızımıda doktora goturduk ıkı hastane gezınce.normal dedi suyuna kılosuna.3050 gr olmusuz fl yı carpıncada boyu 50 cm cıktı.
23 subat sezeryan dedı ama nst den sonra haftaya yıne gel o zaman karar verırız dedı.
hayırlısı bakalımmmm.cok yoruldum ama sabah 9 dan berı hastanedydımmm.
sagol canımmmGeçmiş olsun kızına oğlusuna da maşallah
Maşallah çirkinine32+3 günlük 2200 ve 42 cm olmusuz çok şükür hersey yolunda .çalışabilir raporunu da aldık.sonunda poz da verdi pek çirkin benim oğlum.
Bizi anlatıyor. Özellikle iş yerinde tamamen böyle hissediyorum
Benim de başta annem yanımda olacak o anki nazımı sinirimi annemden başkası çekmez, annem gidince kv gelecek bana kalsa hep annem kalsın ama kv sağoslsun çok iyidir, bi sorunumuz yok şükür, çok hevesleniyor bide eşim ilk çocuk ve erkekten ilk torun onun heyecanı var o yüzden bi süre de o kalır diyorum :)sadece annemi istiyorum. kv ile lohusalıkta geçinemem valla. en fazla ziyaret eder gider. yoksa stresten çıldırırım.
Herkese merhabalar arkadaşlar ... Dün akşam işten çıkıp eve geldim ve nişan olayı oldu apar topar hastaneye geldik nst de sancılarım çıktı suyumda gelmeye başlayınca ve minik kuzum ters olduğu için spinal sezaryan oldum bu arada bebeğim 34+5 haftalıktı 2510 gr doğdu küvezde aldılar nefesle alakalı olarak dualarınızı eksik etmeyin.. Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin ..
Maşallah tosun paşaya :)slm kızlar...
simdi kontrolden geldık.nst ye gırdım bebısın kalp atısları bıraz fazla cıktı.doktor tekrar istedi.2. de normal cıktı sabah yorulmusum kızımıda doktora goturduk ıkı hastane gezınce.normal dedi suyuna kılosuna.3050 gr olmusuz masallah fl yı carpıncada boyu 50 cm cıktı.bas asagı duruyormus..
23 subat sezeryan dedı ama nst den sonra haftaya yıne gel o zaman karar verırız dedı.
Bende görünce tedirgin oldum ama maşallah bazı bebekler gününün ilerisindeler.Bizimkilerde tam gününde gidiyor alttaki takvime uyuyor.Doktorda sorun yok diyor.Önemli olan 36 haftaya gelip ciğer gelişimini tamamlayabilmemiz inşallahslm kızlar ben dün hastaneye gittim bebeğin kilosu 1700 gr geldi dün 32+0 idi doktor herşey yolunda dedi çok şükür ama kilosu bana biraz az gibi geldigerçi benim bir hafta geç döllenme ama korktum işte ya yukarda bir arkadaş yazmış 32+3 2200 diye maşAllah . bir sıkıntı yoktur di mi ya aklıma takıldı
Ben normal istiyorum Dr son anda bişi ciksrmazsa 38 Hf çatı muayenesi yapıcaz o zaman belli olur dedi ama su anda benim bildiğim bi engel yokkızlar normal doğum yapacak kimse yok mu ? (benden başka)
Aminn caım benimmdoğru canım amin inşAllah hepimizinki
Canım benim çocuklar kilo olarak hep geriden geliyor önemli olan sağlıklı olmaları. Ben takmiyorum sende takma. Akşam diyorum eşimin anneanasine "ben karnımda çocuk besleyemiyorum " doğru diyorsun deyip gülüyoruzBende görünce tedirgin oldum ama maşallah bazı bebekler gününün ilerisindeler.Bizimkilerde tam gününde gidiyor alttaki takvime uyuyor.Doktorda sorun yok diyor.Önemli olan 36 haftaya gelip ciğer gelişimini tamamlayabilmemiz inşallah
maşalah canımmmslm kızlar...
simdi kontrolden geldık.nst ye gırdım bebısın kalp atısları bıraz fazla cıktı.doktor tekrar istedi.2. de normal cıktı sabah yorulmusum kızımıda doktora goturduk ıkı hastane gezınce.normal dedi suyuna kılosuna.3050 gr olmusuz masallah fl yı carpıncada boyu 50 cm cıktı.bas asagı duruyormus..
Canım benim doktorum hiç öyle konulara girmiyor aklını karıştırma diyor gelişimi normal sen ona bak dedi bende hic sormuyorum artikmaşallah oğluna dr. önde gidiyo fln diye bişey demedimi? benimde 32+3te 2300dü önde gidiyo iri bebek olucak 4 kg geçerse normal doğuramazsın fln dedi de
Benimde yediğim kendime yarıyor sanırım bu hamilelikte.İlkinde 39+2 de 3650 doğurabildim çok şükür.Kızımın ultrason fotolarını inceledim oğlumdan 100 gr ilerideymiş kızım hep.Canım benim çocuklar kilo olarak hep geriden geliyor önemli olan sağlıklı olmaları. Ben takmiyorum sende takma. Akşam diyorum eşimin anneanasine "ben karnımda çocuk besleyemiyorum " doğru diyorsun deyip gülüyoruz
bugün gözle görülür şekilde bi hareketlilik varkızlar sizin bebişlerde çokk hareketlimi
Benimki bazen durgun bazen çok hareketli.Bazen bulduğu ilk yerden dışarı çıkacak zannediyorum.Bazende tık yok saymaya başlıyorumkızlar sizin bebişlerde çokk hareketlimi
Ben yazmıştım canim sorun yoktur her bebek farklı sonuçta benim de ilk hamileliğimde kızım hep düşük kilolu çıkıyordu. 2650 gr dogdu 38. Haftada sonra toparladı. Sağlıklı olsunlar kilo önemli değil .için rahat olsunslm kızlar ben dün hastaneye gittim bebeğin kilosu 1700 gr geldi dün 32+0 idi doktor herşey yolunda dedi çok şükür ama kilosu bana biraz az gibi geldigerçi benim bir hafta geç döllenme ama korktum işte ya yukarda bir arkadaş yazmış 32+3 2200 diye maşAllah . bir sıkıntı yoktur di mi ya aklıma takıldı
AAA benimde öyle önce sağ kalçam çok ağrıyordu bir kaç gündür sol kalçamda yürürken zorluyor beni ...kızlar selam kontrolümüz vardı 34+5 teyiz 2500 olmuş bizim oğlan böyle giderse 3500 bulur dedi dr başı aşağıda hala ama doğum kanalına girmemiş. akşamdan beri sol kalçamda dehşet ağrı var çatının genişlemeye başladığını gösterir dedi dr. kalça ağrısı yaşayan arkadaşlar vardı paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?